Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Motorozniiiiiiiiiiii az kiraly!!!!!!
Majd meselj milyen volt!!!!
hulla vagyok.hulla vagyok.hulla vagyok.
Sziasztok:):)
Megérkeztem!:)Ma tesómmal végig jártuk fél Bp-t.komolyan.Úgy vágom már hogy az Üllői úton mi van.hogy huh:Svégig GYALOKoltunk!3 és fél óra:Spff..megállás nélkül...10 km volt:S..úgy fáj mindenem...lábam is...[jöv. hét elején megyek pont pedikűröshöz].kajaügyileg jó volt gyümi volt csak:]de az jócskán:)alma;körte;sárga dinnye;pár szem szőlő:)
holnap víznapot tartok és arra vettem Hunyadi vizet:]hát kíváncsi leszek:D:D:D...
vasárnap fehérje nap:)akkora maradt tyúk mell[mamám istenien főzi meg sütés előtt]és azt sütöm meg majd:)
Jól van csajok, lépek, mert megyek motorozni.
Majd holnap lehet benézek.
Puszika mindenkinek!!! És nagyon jó hétvégét.
Húúú, jön a front és majd meghalok. Utálok így tanulni menni.
Nem, most nem használok semmit, csak a fogyi van. De majd kitalálok valamit. :)))))))
Nálam sült hal volt, de olyan jól laktam, alig bírok én is mozogni. Ráadásul most mennem kell tanfolyamra, amihez semmi, de semmi kedvem nincs.
De erre muszáj elmennem, mert ez motoros. Hmmmm.
Én nem eszem már ma, csak inni fogok, mert nagyon szomjas vagyok. Már megittam másfél liter vizet, de kevésnek bizonyul. Ma a gyümi kimaradt teljesen. :((((
Na, majd pótolom. Holnap.
Kepzeljetek !!
Csinaltam hazi konzerv olajos halat ,de olyan nehez ,rosszul vagyok tolle ,ugyhogy ma szerintem mar csak gyumi lessz!!!!!!!!!!
Menike mostis hasznalsz taplalekkiegeszitot??/
Mi volt az ebed???
Szia!
Na, már nagyon vártalak. Akkor most megint egy napon vagyunk. Nekem is fehérje van. Épp most készülök ebédelni.
Este tanfolyamra megyek. Nagyon klassz. ÁÁÁá.
Na, mindegy, legalább elfoglalom magam. Hihihihi.
hali!!!!!
Vagyok nagyon huzos napjaim voltak a fogyimnak is annyi ma feherjevel kezdek fasza nem??????????
Sziasztok!
Ma nekem keményítőnapom van, paprikáskrumpli lesz a menü, annyira fáj a bölcsességfogam, hogy még a reggeli gyümim sem ettem meg, csak a nurofenek gurulnak le:-(
Sült hal nagyon jóóó, én is szeretem, na de majd pár nap múlva.
Jó reggelt!
A hintőpor nagyon jó ötlet, én is azt alkalmazom. Sőt, napközben is nyugodtan használd, ha nem rövidben vagy. :)))))))))))))))))
Na, csak nem sikerült teljesen a víz nap, de nem gond. Majd legközelebb. :)))))))
Ma viszont fehérje és sült halacska lesz. Nyami. Alig várom a delet. Hihihhii.
csajok!:)
Valaki tudna segíteni?:)
Annyira pattanásos és sebes a combom:(:(Nem tudtok valamit amitől elmúlna?kenőcs vagy valami.vagy kezelés?gyógyszer???annyira idegesít,főleg hogyha szép lábam lesz:)rövidet így nem vehetek fel:[
köszi:)
hát lányok akkor várunk Titeket!! :)
Holnap megpróbálok írni:)lehet este pár percre bekukkantok:)
nah,Sziasztok!:)
Én itt leszek holnap is, és keményitős napom lesz:-)
Lightos paprikás krumplit tervezek.
Mindjárt indulok bicajozni, jó lenne futni is, de azt utálok, ti hogy birtok reggel felkelni és elmenni futni? Adjatok nekem is erőt:-)
Én is vásárolni voltam és olyan boldog vagyok, hogy már néhány naci rám jön ami egy mérettel kisebb, mint a kezdetkor.
A bölcsességfogam szarakodik, ma voltam röntgenen, de majd csak keddre kaptam időpontot amikor is csinálnak vele valamit, addig eszem a Nurofent:-(
Van valami tapasztalatotok erről?
Sajnos semmi információm arról, hogy hova tűntek.
De visszatérnek, az tuti. :))))))))))))
Holnap írj, ha tudsz én most lépek, mert lassan végzek mára.
Pusza.
Jó csavargást holnapra.
igen:)Tuti megveszem!:):):)Igaz most megint gyűjtenem kell rá,mert rámegy a fodrászra a spórolt pénzem:\.
De a többiekről nem tudsz valamit?:)
De jóóóóó. Én is bolondulok a csini cipőkért. Na, majd megjutalmazod magad vele. :))))))))))))))
Jól van, akkor holnap valószínűleg egyedül leszek, de kibírom. Úgyis a mai nap a rossz.
hát:)Ma tesómnak vásárolgattunk de kinéztem 5000 ft-ért egy olyan csinos[pici sarkú]cipőt:)hogy huh:)
Ugye tesóm megy fel Pestre egyetemre így szaladgálunk állandóan:)Holnap lányok nem leszek csak kora reggel és talán késő este,mert Pestre megyünk..
Én pl.a vajas kenyérért rajongok,tudjátok ettől jött vissza a 20 kg...de most úgy csinálom ch napon,hogy pl..most is a hotdot rudat megvajaztam:)
Ma kimaradt a futás és holnap is:)talán szombat reggel:)[talán].
Mit vettél??? Remélem valami kis csini rucit, vagy cipőt, vagy valami olyat, amitől boldog leszel.
Nem semmi, milyen jól bírod a ch napot. Én ilyenkor mindig elcsábulok, és rozs kenyeret eszem. Egyszerűen muszáj 1 héten 1szer kenyeret ennem. Nem bírom.
Szia!
Igen, de én minden 5.napon azt tartok. Tudom keménynek hangzik, és az is, de ha nagyon akarja az ember, akkor megy.
Holnap úgyis halat eszek és azt nagyon nagyon imádom.
Meg majd egy kis főtt tojást is, mert mindig elfelejtek.
sziaa:):)
JöttemJöttem:)csak a városban voltam vásárolgatni:)
Akkor tetszik a frizura?:):)de jóóóó: )
Hát nekem ma ch nap:)eddig 3 cukor nélüli müzli[összesen 210 kcal!!] és 2 Update 1es hotdog kifli:)Jah és még kaptam két kis update sütit:)
szóval:)Update napom van:)még lesz egy kis puf.búza:)és ennyi:]szerintem jó:)soknak tünhet de nem sok:)
Héééé, tényleg egyedül vagyok????
Pedig a víz napon mindig elkél a biztatás. Na, nem baj, még bírom a dolgot.
Bár minit éhes vagyok.
Hát ez a víz nap szörnyűűűűűű!!!!!!!!!
Igaz, voltak olyan dolgok, amik eddig elterelték a figyelmemet, de na.
Még a fejem is kezd fájni. Na, de akkor is kibírom.
Jó reggelt!
én is nagyon éhes voltam tegnap, de nem csaltam. Igaz annyit jártam pisilni, mint állat.
Ma víz nap. :((((((((((((((((((((((((((((
De megcsinálom. Most járok -4 kg-nál. Juhéj. Ha ma kibírom, akkor mér nincs akadály.
Jah, és tegnap csak hulahoppoztam. :(((((((((((((
És voltam fodrásznál. Nagyon klassz lett. Hihihii
okéjs!!!:)
KITARTÁST HOLNAPRA!!:)NEKEM holnap ch napom van:P:P
Most végeztem a KarateFit-tel: )
Igen. A többiek is előkerülnek valamikor. Legalábbis nagyon remélem.
Nagyon nagy vagy. Én a karfioltól és a babtól világgá megyek. Most éppen nézegettem a 90 napos diéta könyvét, hogy majd kitaláljak valamit szombatra. Nekem akkor lesz keményítő napom.
Holnap meg csak víz. Na, de menni fog.
Jóó tornát, majd holnap elmesélem, hogy mit játszott le a DVD és mit tornáztam.
Huh nagyon köszönöm Menike!:)
Örülök,hogy sikerült!!:):):)
Én ma 20 dkg párolt karfiolt és 30 dkg zöldbabot és 1 uborkát:)ennyi volt mára:)
Most megyek tornázni:):)
Többiek vajon merre lehetnek?:)De legalább tartjuk a frontot mi:)
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.