Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? fórum

Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)

❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯
2009. zsuci7 (válaszként erre: 2005. - CheshireCat)
2010. szept. 3. 11:47
Én is nagyon örültem neki, hogy 5-el kezdődik, szóval most már nem engedem, hogy 6-ossal kezdődjön. Kitartás
2008. Menike (válaszként erre: 2005. - CheshireCat)
2010. szept. 3. 11:43
Menni fog neked is, hidd el, csak egy kis erő kell hozzá. A támogatást tőlünk megkapod.
2007. Menike (válaszként erre: 2004. - Zsuci7)
2010. szept. 3. 11:43

Már ennyi lement?? Jézusom, nagyon jól csinálod!!!

Ügyes vagy, de tényleg. Le a kalappal. Hamarosan meglesz a kívánt súly. De klassz!!!!!!!!

2006. Menike
2010. szept. 3. 11:42

Sziasztok!

Micsoda új tagokkal bővültünk. DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!! Isten hozott mindenkit. Mivel én vagyok itt a legsúlyosabb, így én nem írom le, hogy mennyiről indultam. Nagyon ügyesek vagytok és kitartást mindenkinek.

A víz nap nem kötelező, havonta egyszer ajánlott. Én azért próbálkozom vele minden 5. napon, mert én roppant nagy súllyal küzdök. Így nem árt. :))))))

De egyszer én is leszek vékony. Megígértem magamnak.

Örülök, hogy jöttetek és remélem jól fogjátok magatokat ebben a topikban érezni.

2005. CheshireCat (válaszként erre: 2004. - Zsuci7)
2010. szept. 3. 11:41
óóó te már átlépted a 60as határt? én nemis tudom mikor voltam annyi utoljára :S 6 éve talán... szerintem sírni fogok ha sikerül :D amugy én zumbázni szoktam meg RR. az úszást tervezem, csak épp költözés előtt vagyunk és ez jó kifogás D
2004. zsuci7 (válaszként erre: 2003. - Peekabooo)
2010. szept. 3. 11:31

Sziasztok!

Én is hasonló vagyok, mint ti, korban is és kg-ban is.

168cm 65 kg-ról indultam 25. napja, most 59,2kg-nál tartok, nekem is 54-55kg az álomsúly.

Ti mit sportoltok?Csináltatok már víznapot?

Én még nem, de szerintem nem is fogom, inkább gyümölcsnapot helyette, az is ér valamit a semminél, a csak víz az nekem nagyon durva, Szerintetek?

2003. peekabooo (válaszként erre: 2002. - CheshireCat)
2010. szept. 3. 11:24
és még korban is hasonlók vagyunk :D
2002. CheshireCat (válaszként erre: 2001. - Peekabooo)
2010. szept. 3. 11:00
naa akkor kb mi egy méretben vagyunk :D én is 68ról indultam, 166 centivel és 55 körül lenne a cél :) most 64,9nél járok, igaz még épphogy 3 kiló minusz, de én ANNYIRA örülök neki :D
2001. peekabooo
2010. szept. 3. 10:28

...nah olvasgattam, ügyesek vagytok :)

Nekem ez ma az 5. napon, másodjára csinálom, mert az elsőt kb a 35. napon félbevágta egy utazás :)

A 10. napon fogok méredzkedni... kb 68 kgról indultam 165 centi magasságommal... kb 55-54 kgra szeretnék fogyni...

2000. peekabooo
2010. szept. 3. 10:21

Sziasztok csajok, ebben a topikban még nem is jártam, pedig elég pörgősnek tűnik :)

Vissza is olvasok, hogy ki hpogy áll, meg milyen sikereitek vannak ;)

1999. Menike
2010. szept. 3. 08:57

Na, viszont tegnap nagyon ügyes voltam, mert délelőtt megettem 2 barackot, ebédre a paradicsomlevest, szigorúan mini adagot, és utána már semmit. Igaz este nagyon éhes voltam, de nem érdekelt, inkább vizet ittam. Hihihi.

Végre egy nap csalás nélkül!!!!! És ma is nagyon keveset fogok enni. Sajna a víznap vasárnapra esik, így nehezebb lesz, de mivel tanulnom kell, le fogom magam foglalni és remélem könnyebben átvészelem a napot.

1998. Menike
2010. szept. 3. 08:21

Jó reggelt!

Hát Diush, nagyon ügyes vagy. Egyszerűen nagyon klassz vagy!!! Én is közeledek, csak a baj az, hogy a 8-ashoz. :(((((((((((( Na, de lesz majd kevesebb is. Ha átlépem ezt a határt, az nagy löket lesz nekem. Hihihhii.

Zsuci! Szerintem nem nagy vétek, a lényeg, hogy szénhidrát semmiképpen se legyen ma.

Én nekem ma pont ch napom van. Holnap viszont reggel 8-17-ig egy rendezvényen leszek és ott lesz minden finomság, de nekem gyümi napom lesz. :((((((((((((

Nem baj, majd valahogy kibírom. Hihii.

Torna nincs, egyszerűen nem megy, annyira ki vagyok. Sajnos rémálmaim vannak, így nem nagyon vagyok kipihenve.

1997. zsuci7
2010. szept. 3. 05:37

Szia!

Nagyon ügyes vagy!!!! Gratula. Én is voltam futni tegnap, de ma is rá kell vennem magam. Én ma viznapot tartok egy kis gyümivel, nagy vétkezés?

2010. szept. 3. 05:08

halihóóóóóóó!!!:):):):)

Megvolt a mérlegelés:D:D:D83,9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wwwíííííhhhh:)Közeledek a heteshez!:)De boldog vagyok!:)Zsír is ment le:)29,1

nos szóval kisebb szünetekkel[mikor mamámnál voltam kint] akkor 89,6 kgval indítottam ezt az egészet:)

vagyis:-5,7 kg:)de "csak" a 10.napnál tartok,mert ugye újrakezdtem.:)

ma van a 11.napom fehérje:)

2010. szept. 2. 20:09
ittam kubut:)..komolyan olyan finom:D.És cukor nélküli:):):)Nyámih..jól esett!:)Jah!és tornáztam!!:):)Rezsiiii!!:)
2010. szept. 2. 16:01

sziasztok!

Hát megvolt ez a nap is!:)

Hát a francia eléggé kemény,de kedves nő..Ő aztán komolyan tanít!:).Néha még azért nem értem mit mond franciául de hát remélem belejövök:)Bízok benne nem lesz olyan szörnyű,habár most írhatom majd az első levelemet franciául..pompás...már bele a mély vízbe:)De hát meg lesz ez is:)

Az angol...hát ő nem szimpatikus nekem:(.De remélem jobb lesz majd..

Eddig jól bírom a víz napot,de ilyenkor Update 1 üdítőt is szoktam inni:)

Hát most én is nagyon fáradt vagyok:(

1993. Menike
2010. szept. 2. 08:16

Jóó reggelt!

Sok sikert Diush a mai naphoz. :)))))))))))9

Nekem keményítő napom van. Üres paradicsomleves lesz a kaja. Szeretem, de a betűtészta hiányozni fog.

Tegnap nagyon elfáradtam, így este fél 8kor eldőltem, mint a bot. De legalább nagyjából kialudtam magam. Viszont a fejfájásomat nem sikerült, így minden mozdulat, minden lépcsőfok maga a kínzás. Nem is igazán mozdítom a fejem. Igaz így olyan robotos a mozgásom. HIhiiihii.

1992. Boge
2010. szept. 2. 06:45
Szorítok,én még most megyek majd öltözni.
2010. szept. 2. 05:38

jó reggelt![már egy órája fent vagyok!]ilyenkor szoktam kelni...:S..huh.ma VÍZNAP!Wáááhhh...de most nem is emiatt vagyok ideges,hanem ma angolom és franciám is lesz.és hát új tanárokat kaptam:S:S...

Jajj,lányok!Drukkoljatok!

Sok sikert a naphoz!!!:)

2010. szept. 1. 18:39
jah:(értem:]
1989. zsuci7 (válaszként erre: 1988. - A096e531bf)
2010. szept. 1. 14:43
Az kimondottan szakmaira való.
2010. szept. 1. 14:31

sziasztok!Hát jó volt az első nap!:)Persze senki sem mondta,hogy fogytam..

zsuci7!How to pass az síma középfokra is elég?ÉN jövőhéten kezdem a magántanárt wáááh:D...

ma gyümi nap!:)

1987. Menike
2010. szept. 1. 12:12

Köszi az információt. Nekem is le kell tennem 2 szakmai középfokút. Hiába államvizsgáztam le, így nem adják oda a diplomát. :((((

Ettem makréla salátát. Hát nem az igazi. A tonhalas sokkal finomabb. Így kénytelen leszel szerezni valami kaját magamnak, mert ezt nem bírom megenni. ÁÁÁÁÁÁ.

Pedig hogy oda voltam érte.

1986. zsuci7
2010. szept. 1. 11:11

How to pass könyvet kell bevágni szakmai középfok angolra.

Szegeden csinálom, amúhy magántanárhoz jártam, ezt a könyvet vettük át.

1985. Menike
2010. szept. 1. 10:24

Húú, szakmai? Nekem is az kell. Gondolom nem egyszerű. Hol csinálod? Melyik sulinál? Milyen könyvből? Milyen szakra?

Na, ennyi kérdést!!!!

Hát, sajnos nem nehéz megfázni ebben a ramaty időben. Ma én is hulla vagyok. Ezek a negyed 5-ös kelések nem tesznek valami jót. De végre ma kialhatom magam.

Szombaton rendezvényre kell mennem reggel fél 8kor. Délután 4-ig leszek ott, de már most elegem van. Utálom, amikor szombaton is dolgozni kell. De remélem a főnök értékeli majd és már jövő hónapban megkapom a fizu emelést.

1984. zsuci7 (válaszként erre: 1983. - Menike)
2010. szept. 1. 09:29

Menike minden elismerésem a tiéd, kitartás nagyon ügyes vagy........én nem csináltam tegnap semmi sportot:-(

Ma nem túl jól érzem magam, ráz a hideg és folyik az orrom, remélem nem leszek beteg, mér így is szegem az augmentin duot a bölcsességfogamra.

Ma szénhidrátnapom van, grízes tészta lesz az ebéd, hami nyami:-)

Én a nyelvvizsgával küzdök szakmai angolból a diplomámhoz, most megyek szombaton 2.-ra, de alig tudtam készülni rá, annyi a munka itt is.

1983. Menike
2010. szept. 1. 09:14

Sziasztok!

Na, a tegnapi torna elmaradt és a ma reggeli is, mert vezetni voltam. Hát ki vagyok teljesen az oktatómtól.

Nem érti, hogy egy teherautó nem olyan, mint a személy. Nem mindegy, hogy még 7 m van a fülkétől hátrafelé, vagy maga az autó 3 m hosszú. Mert a mazda annyi kb. Na mindegy, egy majom és kész.

Most nem megyek, csak jövőhét szerdán. Vezetés után meg egyből megyek motorra vizsgázni. Sűrű nap lesz.

Ohh, Diush. Iskolapad. Én a mai napig nem untam meg. Nemrég államvizsgáztam és az 5. szakmám után is tanulni szeretnék. Ezért is csinálom a jogsikat. De szeretnék novemberben beülni az iskolapadba, de nem biztos, hogy akkor megengedi a főnököm. Nekünk nov. 1-től dec. 31-ig sehova. Akkor éjjel nappal dolgozunk. Ilyenkor szoktam a legtöbbet fogyni, mert arra nincs időm, hogy egyek. Van olyan, hogy hajnali 2kor megyek el az irodából és reggel 6kor már jövök vissza. Nagyon nagyon durva. A karácsonyt át szoktam aludni.

Zsuci!

Én indulok innen a legtöbbről. Le sem merem írni. Ha még lemenne újabb 4 kiló, akkor már csak 20-25-öt kellene leadnom. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Borzalmas ez a túlsúly. De én is küzdök kitartóan.

2010. aug. 31. 19:44

huh,de ügyesek vagytok!:)én pénteken hozom az adatokat!:)

istenem.holnap beülök ismét az iskolapadba:[

1981. zsuci7 (válaszként erre: 1980. - Menike)
2010. aug. 31. 16:33

65kg-ról indultam,nem tudok mindent betartani, ma reggeli egy alma, ebéd répafőzelék és az előbb meg kellett ennem kb. 10 dkg pick párizsit:-( este lightos lecsó lesz, a páromnak pedig tojással, kolbival mindennel:-(

54 kg szeretnék lenni, és megtartani, de nagyon nagyon nehéz, mindennap valamit sportook, asszem ma is csak elmegyek futni egy kicsit, muszáj!

Lehet kinevetsz, volt már rá példa, hogy mit akarok fogyni, de igenis szorítanak a nadrágjaim és nem érzem jól magam és elvagyok teppedve, szóval nagyon nehéz kisebb súlyból is leadni,bár nem tudom te honnan indulsz? De kitartás kell az tuti!!!!Kemény akarat!

Azt írja egyik fórumozó a Contramall cseppeknek lehet a mellékhatása a no széklet, mindenesetre most főztem egy szennalevél teát, ismered?

1980. Menike
2010. aug. 31. 14:56
Sajnos mindig megáll. De aztán újra elkezd olvadni, csak győzze az ember kivárni. És te mindig betartsz mindent? Mennyiről is indultál??
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook