Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? fórum

Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)

❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
2010. szept. 13. 19:31

sziasztok!

Áh lányok!én úgy el vagyok havazva!:(áhh.megyek is tanulniiii:(A fogyi megy.igaz gyümi napon elbuktam de felálltam!!:):):)

2038. genia (válaszként erre: 2034. - Zsuci7)
2010. szept. 13. 12:56

Mennyit fogytal??

Megy a torna is?/

2037. genia (válaszként erre: 2035. - Menike)
2010. szept. 13. 12:55

Aztamindenit...hagyd hogy teperjen!!!!!

Gratula a vizsgaidhoz ugyes vagy!!!!

2036. Menike
2010. szept. 13. 10:53

Na, Genia!

Isten hozott újra "itthon". :))))))))))))))))

Nem csak te buksz el, hanem én is. És segítünk, amiben csak kell. Hihihi.

2035. Menike
2010. szept. 13. 10:52

Sziasztok!

Jelentem, túl vagyok a teherautó vizsgámon. Lassan kijutok a forgalomba!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hihihii.

Na, ma nekem ch napom van. Én is csalogatok mostanában. De lassan megelégelem és kitartok majd.

Diush, sajnos most lett neki barátnője, így semmi nincs köztünk, de én ennek a plátói szerelemnek is nagyon örülök. Feldob a dolog.

Plusz hasznos is, mert a Krisztián nagyon teper. Látja, hogy most kevésbé foglalkozom vele, és máris a közös jövőt tervezgeti. Erről ennyit.

2034. zsuci7
2010. szept. 13. 10:10

Szia!

Fehérje napom van ma, 35.napja csinálom a diétát, nagyon megvagyok elégedve vele, én eddig csak ajánlani tudom mindenkinek.Kitartás.

2033. genia
2010. szept. 13. 08:07

Jo reggelt!!!

Meglettem!!!Szegyelem a pofam ,de mentsegemre legyen mondva nagyon nehez napokat eltem meg...a fogyim a kukaban ,ugyhogy ma kezdem ujra 71.4kg al .

Akkor ma feherje ,es nem fogok viznapot tartani ,mert utanna falas rohamaim vannak.

Kitartasom nincs kedvem 0 de utalom magam es amit a tegnap lattam a tukorbe az borzaszto...muszaly osszekapnom magam ,mert a parom egy fitt jokepu pasi es nekem meg log a hasam ..latszik nem tornaztam ,segitsetek hogy kibirjam....

Kinek milyen napja van???

2032. genia (válaszként erre: 2031. - Comeon)
2010. szept. 13. 08:02

Szia!

Lehet, de tej nelkul..

2031. comeon
2010. szept. 12. 18:27
Sziasztok én is szeptember másodikán kezdem el a 90 napot. Lenne egy olyan kérdésem h müzlit szénhidrát napon lehet enni? Előre is köszi a választ
2010. szept. 10. 16:32

Menike!:)Én este felé mindig itt vagyok!:):)

És volt valami??

2029. Menike
2010. szept. 10. 10:49

Ohh, ma víz nap van. Hihihi. Elegem van belőle, de nagyon ám.

Mostanában, mintha mindenki el lenne tűnve. Nem baj, végül is elbeszélgetek magammal, mint egy gyogyós. :)))))))))))))))))))))

2028. Menike
2010. szept. 10. 09:02

Jó reggelt!

Diush, a suli sokat segít a fogyiban. Én is alig várom a novembert, decembert, mert akkor annyi munka van, hogy még enni sincs időnk. Hihihii.

De persze addig is küzdök. Sajnos nálam kilóban nem nagyon mutatkozik meg a dolog, viszont már övet kell használnom a nacimhoz, amit még 2 hete nem kellett. És lassan már az első övtartóig elér. :))))))))))))))))))

Tegnap elmentem a barinőmhöz és hát ott volt a srác.

Végem volt.

2010. szept. 9. 17:13

sziasztok!:)

köszönöm!:)Igen hamarosan 7-es..Úgy el vagyok havazva,hogy csak nah:(annyit kell tanulnom,hogy nagyon kemény...fogyi így könyebben megy,ma egész nap sütőtököztem!:)

holnap müzli és péksüti:)

2026. Menike
2010. szept. 9. 16:25

Basszus csajok!!!

Utolért a tavasz. Találkoztam egy sráccal és végem van tőle. Már egy ideje összefutunk a barátnőméknél.A párja haverja. Múlt hétvégén is kérdezte, hogy megyek-e hozzájuk, de a barátnőm párja nem tudta. Aztán mentem és mondták neki, hogy ott vagyok, mire elbújt a pincében. :)))))))))

A lényeg a lényeg, hogy ma bejött az irodámba, mert segítenem kell neki az autójával kapcsolatban és én azóta totálisan kész vagyok. Végem van. Az arcom totál vörös (jelzem kb 2-3 órája volt itt), a szívem összevissza ver, és majd kiugrom a bőrömből. Beszélni nem tudok, írni sem (állandóan javítgatnom kell magam)valószínűleg egy szerződést is elrontottam. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!

Na, most mi lesz?? Azon kaptam magam az előbb is, hogy alig várom, hogy hétvége legyen és mehessek a barátnőmhöz. Persze imádom a kisfiát, meg őt is, de most önző módon azon vagyok, hogy találkozzak a sráccal. Ohhhh, minő borzalom.

Most, mikor épp kibékülnénk a Krisztiánnal???

És 4 évvel fiatalabb nálam. Jah, és persze motorozik. Hmmm. Mentsetek meg magamtól. Nem veszíthetem el a fejem.

GENIA!!!!!!!!!!! Hol vagy??? Ha olvasod, biztos jót mosolyogsz. :)))))))))))))

2025. Menike
2010. szept. 9. 10:57

Lányok!

Hát senki????

Genia???Mona???Zsuci??

Mindenkit elnyelt a Föld, vagy már mindenki lefogyott, így nem jártok ide??

Ohh, hát akkor sínylődök egyedül. Egyenlőre még csak egy bogyót vettem be, fél óra múlva megettem egy körtét. Délben beveszem a 2. bogyeszt, aztán lenyomom a negyed dinnyémet. Délután 3.szem, majd újabb körte, esetleg dinnye. Jó lenne, ha segítene, mert holnap víz nap.

Na nem baj, elméletileg holnap randizom a "ex-jelenlegi" (ki tudja, már nyomon sem tudom követni, hol tartunk) pasimmal. Hihihihi.

Jah, és megdicsért, hogy már nagyon látszik a hasamon, hogy fogytam. Klassz!!!

2024. Menike
2010. szept. 9. 08:02

Jó reggelt!

Jó korán itt vagyok, mert vérvételre kellett mennem. Utálom. De legalább túl vagyok rajta.

Ma veszem be először a csodabogyit. Nem mellesleg gyüminapom van. Már vettem körtét, meg dinnyét. Azzal elleszek egész nap. Otthon meg vár a barack.

Iszonyatosan álmos vagyok, de szerintem ezzel mindenki így van.

Hát Diush, gratula!!!!!!! Lassan már 7-sel kezdődik az a szám. Hihihihi.De jóóóóó!!!!!!!!!!!!!

2010. szept. 8. 17:41

sziasztok!

Ma volt a mérlegelés:D81,4 kg:):):)

holnap zöldség nap és sütőtököt fogok enni.:)

nagyon fárasztóak a napjaim.:(

Menike gratula!!:)

2022. Menike
2010. szept. 8. 13:05

Jah, és megrendeltem a Gombos Edina által reklámolt édesgyökér kivonat kapszulát. Már meg is érkezett, holnap elkezdem szedni. Kíváncsi vagyok, lesz-e valamilyen hatása. Remélem, mert nem volt valami olcsó.

Kivel mi történt az elmúlt időszakban???

2021. Menike
2010. szept. 8. 12:48

Haló, haló mindenkinek!

Jelentem, megvan a motoros kresz vizsgám, hétfőn meg a teherautós is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Húúú, már nagyon el vagyok fáradva, mert hajnali fél 5kor keltem, mentem vezetni, utána meg vizsgázni. Most meg melózom.

2010. szept. 6. 14:23

sziasztok!:)Vissza is jelöllek!:)Köszönöm!:):)

Nekem ma gyümi napom van és holnap víz nap:Dhuh: )

és mérlegelés is egyben!:)

Már képzeljétek,holnap dogát írok:Sbioszból lehet inkább most írok mint később...Matekból is van mit átnézni és szerdán francia és töri doga:Shuh..:\..

Én már álmodok a fehérjékkel:D

2019. Menike
2010. szept. 6. 13:41
Na a ch az mindig mumus. Olyankor tud elszaladni az emberrel a ló.
2018. zsuci7
2010. szept. 6. 12:42
Sziasztok, ma szénhidrát napom van,be is ettem pogiból és lekváros linzerből, remélem nem leszek több deka:-(Na de még estig van idő, hátha eljutok valamit sportolni is, csak annyira lóg az eső lába :-(
2017. Menike
2010. szept. 6. 11:35

Hohóóó, mindjárt dél és ebéd.

Diush, bejelöltelek. Nagyon klassz fotók vannak fent rólad. Igazi kis dögös csajszi vagy.

2016. Menike
2010. szept. 6. 08:49

Jó reggelt Mindenkinek!

Borzalmasan hosszú volt a szombati munkanap. Reggel negyed 8-tól délután fél 7-ig. Nagyon nagyon elfáradtam, de nagy sikerünk volt. :))))))))

Amúgy élveztem az egészet, bár nehéz volt, mert a többiek lángost ettek, meg nudlit, de én csak barackot. Hős voltam!!!!!!!!!!

Tegnap meg babázni voltam, meg aludtam sokat. Muszáj volt. Ma fehérje nap, és ezt imádom.

2010. szept. 3. 19:19

Hát remélem,hogy valami csinos darabot tudok majd venni:)Kis bosszú állás mindig kell:):)Küldök képet,de pl.:be is jelölhetnél a közösségi portálon:)Megírom a nevem privben!:)

Hidd el MENNI FOG NEKED IS!:)Messze járok a célomtól MÉG!de megy ez!!!:):):);)Együtt menni fog!:)Remélem tavasszal majd azért csajok összehozunk egy talit,hogy megismerjük egymást!:)

Hát kérheti is a bocsánatot,mert azért milyen dolog ez már.De ez "legalább" PLUSZ akarat!;)

2014. Menike (válaszként erre: 2013. - A096e531bf)
2010. szept. 3. 16:59

Biztos, hogy sikerülni fog. És hát igen, a kis bosszú mindig édes! :)))))))))))))))))))))))

Nagyon szép ruhád lesz, ebben 100 %-ig biztos vagyok. Remélem majd küldesz fotót, vagy a közösségi portálon megkereslek. Hihihihi.

11,5 kg??? Az iszonyatosan jóóó. Én múltkor 13 kg adtam le itt a csajokkal. Most még csak 4-et. :((((

Neki kellene igazán feküdnöm. Elegem van. De nem adom fel ám olyan könnyen.

Igaz az én volt drágám, ma megint okos volt. Mondta, hogy találkozzunk, mert nagyon kíváncsi mennyit adtam le. Kérdeztem mennyit gondol. Ő kb 10 kg-val képzel kevesebbnek. Hát, messze járok, így nincs tali. Igaz, sűrűn bocsánatot kért, mert megbántott, de mindegy.

Holnap akkor te is szenvedsz. Én is. Nincs hangulatom az egész naphoz, de muszáj végigcsinálnom. Viszont a gyümiről lemondok, inkább 2 víznapot tartok. Elegem van, hogy nem megy le a kg.

2010. szept. 3. 16:53

Igen vége!:)De sajnos nekem nem lesz "hétvégém":(azért mert holnap is suli van..takarítjuk a sulit:Svagyis az én osztályom GAZOL:S:S

De édesek lehetnek!:):)Huh.én is imádom a kisbabákat!:)De engem is csípnek:):)

Azon gondolkoztam,hogy július közepén ugye elkezdtem kcalt számolni és kkor 95,4 kg voltam:)szóval 11,5 kg-t fogytam már mióta elkezdtem figyelni a diétára..ebből 5,7 kg a 90 nap:)szerintem ez szuper!:)

Most nagy vágyam,hogy 70 körül legyek február 19-ére,mert akkor van a suliban a szalagavató és az én osztályom rendezi és ha minden igaz ott lesz az a srác akibe én nagyon bele voltam habarodva:)kis elégtétel lenne nekem:)meg amúgy is.szép ruhám lehetne!:)Szerintem sikerülni fog!:):)még van majdnem fél évem...:]

2012. Menike
2010. szept. 3. 16:06

Szia Diush!

Vége a sulinak? Hála az égnek. Belevetheted magad a hétvégébe. :))))))))

Szerintem sem annyira gáz a víz nap. Csak el kell magát foglalnia az embernek. Vasárnapra is van már program. Hihihii.

Képzeljétek, babákra fogok vigyázni havi egy-két hétvégét. Na??? Az anyukák szeretnének kikapcsolódni és én leszek a babyszitter. Nagyon kíváncsi vagyok. Még sosem vigyáztam egyszerre sok-sok babára. Most említettem meg a barátnőmnek, hogy indul kismama, illetve baba-mama torna. Ha akar, elmehet, addig vigyázok a kicsijére. Úgyis nagyon imádom azt a kisfiút.

2010. szept. 3. 15:15

halihó!:)

Üdv az újaknak!:)

Ma nekem fehérje napom van!:)

Hát én simán kibírom a víznapot!:)Nem olyan brutál mint ahogy hallatszik!:):)komolyan:)

Ma kocogás és torna:)

2010. peekabooo (válaszként erre: 2006. - Menike)
2010. szept. 3. 13:28

Szia,

sok sikert a fogyihoz :)

Ne felejtsd, nem szabad egy héten 2szer víznapozni, mert állítólag az nem tesz jót... az első alkalommal még énis próbálkoztam ilyennel... de nekem nem ment.

Az első alkalommal, amikor sikerül -0,7 kg ment le, a másodiknál már csak -0,5, a harmadiknál asszem semmi :D

Én maradok a havi 1nél! Ha bírom... ;)

❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook