Változások a honlapon, új funkciók működése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Változások a honlapon, új funkciók működése
Most is töröltetheted a kis piros kézzel jobbra lent.
Az "egyéb probléma" alatt beírod, hogy miért kéred a törlését.
Kedves Hoxa!
Nem tudom, hol kellene szólnom, ezért itt jelzem.
A Betűcserélő játékban a "ferde lábújj" - a lábujj, ha jól tudom, rövid "u".
Kedves Hoxa!
Túl nagy kérés lenne, hogy a sorok közt a távolság ne „Auto”, hanem 0 pt legyen? Tudom, ez nálad a kapacitásnál semmit nem jelent, de... Please!
(A kérést csak a word tulajdonságával tudtam megfogalmazni.)
Nincs érkezésed a 395. bejegyzésre válaszolni?
Sajna nincs ilyen funkció alkalmazásba, ha ágyazni akarok, akkor google-n keresztül lépek be, és az asztali verziót használom.
Így telóról is meg lehet oldani 😊
Én sokszor lopom el a képeslapokat másképp.
Ami tetszik azt biza elég gyakran tovább küldöm.
Kedves Hoxa! Úgy hiányzik a saját receptjeink közti szűrési lehetőség, mint egy falat kenyér - legalábbis számomra. :) Az új design miatt nincs lehetőség listázásra. 2018.05.17. előtt betoltam excelbe, pillanatok alatt megtaláltam bármit. Most ezt a képek miatt (vagy te tudod jobban, hogy miért) nem tudom megtenni.
2003-as Office-om van, és nem óhajtom magasabb verzióra cserélni. (Nyugodtan lehet köpködni engem ezért (is). :D) Nem megyek a sarki közértbe a legújabb, akármilyen márkájú autómmal, amikor a bringa vagy a lábbusz is megteszi. :D Bocs a hasonlatért; hirtelen nem jutott jobb az eszembe. :D
Ugyanazért nem jár pont szavazás kiírásért, amiért vissza lett vonva a vallomás kiírásáért járó: a kedves tagok nem ritkán össze-vissza, átgondolatlanul irkálnak. Két „gyöngyszem” a szavazások közül:
Ismered a Bad Girl című könyv sorozatot? Esetleg olvasod, olvastad?
Igen, ismerem és olvasom/olvastam is. Tetszett nagyon
Igen, ismerem és olvasom/olvastam is. Nem voltam odáig érte
Olvastad a Meztelen igazság c. könyvet?
Igen, a kedvenceim közé tartozik, nagyon tetszett.
igen, de egy idő után unalmassá vált.
Ne is említsem pl. a keresztnevekkel kapcsolatos „véleménykutatás”okat.
Nem tudom, jó helyre írom e, de telefonról ha hozzászolást akarok kűldeni, az egyik klubban, mutatja hogy töltödik be fent az oldal, majd teljesen eltünk amit írtam, naplómmal is láttam ezt a hibát már. Nem mindig fordul elő de túl gyakran. Egyszerüen kűldés után eltűnik minden.
Sony Xperia
További ajánlott fórumok:
- Futássak ki mennyit adott le? Mennyit futottatok? Testetek milyen változáson ment át?
- Milyen változások érintenek bennünket?
- Milyen változásokat észleltélt az elmúlt években?
- Tudja valaki, hogy érintik-e a változások a gyes melletti munkavégzést?
- A változások értünk vannak..
- 40 felett ki, milyen változáson esett át?