Változások a honlapon, új funkciók működése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Változások a honlapon, új funkciók működése
Nem probléma, csak újdonság, lehet, hogy direkt csináltátok: meg nem fejtett feladványt 7 ponttal rögzít a program, akár rekordként is. S mindez sztochasztikusan történik, nem sikerült rájönnöm a logikájára. (Biztosan bennem van a hiba. :D)
Csak egy példát rögzítettem 2018.07.09-én (kb. azóta van ez a jelenség), a sajátjaimat (eddig) elmulasztottam.
A képet elküldtem az e-maildre.
Köszönöm a választ, ilyenre nem is gondoltam... 😔
Így már értem.
Szia!
Az történt, hogy ketten is gerinctelenül visszaéltek a receptekkel, törölgették, majd újra feltöltötték őket a kapott törzspontokért. Sajnos nagyon sokszor megcsinálták, mire észrevettük. Mivel az ilyen kiskapuk kihasználását a továbbiakban sem tudjuk kiszűrni, ezért ezeket a jogosultságokat visszavontuk.
Természetesen bármikor módosíthatsz a recepten, egyszerűen megírod a moderátornak és szívesen átírja, amit szeretnél, akár több receptnél is.
Kedves Hoxa!
Változott valami a "Hagyományos akasztófa játék" pontozásában?
Kedves Hoxa,
A feltöltött receptekkel kapcsolatban van problémám (csakúgy, mint előttem Syria is írta), utólag nem lehet szerkeszteni.
Gond ez akkor, ha véletlenül tévesen írtam a receptet, vagy egy hozzávalót, vagy annak mennyiségét (ugye nem mindegy, hogy pl. 10 dkg, vagy 10 g). De gond a régebbi recepteknél is. Mert előfordul, hogy 5-6 évvel ezelőtt feltöltött recept akkoriban nagyon jónak tűnt, de azóta többször elkészítettem kisebb módosításokkal és egy még jobb recept született. :) De ezt nem tudom javítani, max. úgy, hogy új receptként töltöm fel.
1: mindent lehet :) Oka van annak, hogy most így van, s talán nem is véletlenül.
2: nem kell nyafogni 1-2 felesleges kattintás miatt, mert gyorsan jöhet a kioktatás. :)
Meg lehetne csinálni egy olyan számítástechnikai megoldást, hogy hozzászólás írásakor alapból benne legyen a kurzor az ablakban?
Tehát ne kelljen külön belekattintani.
Kedves Hoxa!
Ha ma észreveszem, hogy pár napja feltöltött receptnél hibáztam, hogyan tudom javítani? Másnap már nem jelenik meg a „Módosítás” gomb.
Haaat, meg nem fejtem mi lehetett, mert se ode, se vissza nem állítottam semmit, most mégis megy.
Valami frissítések miatt sírt a telefonom a napokban, h helyhiány miatt nem tudja megoldani. A lényeg, hogy megy. Minden esetre Koszonom, hogy utananeztel.
Jól emlékszem? Korábban a dominó játéknál vásárláskor nem csupán azt a megerősítő kérdést olvashattuk, hogy „Biztos meg akarod venni ezt a dominót?”, hanem láthattuk a kiszemelt dominó adatait is.
Ugye megoldható ez a mások számára is bizonyára komfortos, több információt tartalmazó kiírás? :)
Helyesbítés:
"lemaradtam, mert tudtam időben róla" helyett
"lemaradtam, mert nem tudtam időben róla"
Az ilyesmit nem Hoxa szokta nyitni, hanem azok, akiknek van energiájuk időben felhívni a figyelmet a rendezvényekre.
Ilyen fórumot én is szívesen vennék, mert gyakran bosszankodom a híradásokat nézve: a fene egye meg, erről is lemaradtam, mert tudtam időben róla.
Hajrá, legyél az első, aki hírt ad valamilyen kulturális eseményről! :)
További ajánlott fórumok:
- Futássak ki mennyit adott le? Mennyit futottatok? Testetek milyen változáson ment át?
- Milyen változások érintenek bennünket?
- Milyen változásokat észleltélt az elmúlt években?
- Tudja valaki, hogy érintik-e a változások a gyes melletti munkavégzést?
- A változások értünk vannak..
- 40 felett ki, milyen változáson esett át?