Vallomások (beszélgetés)
Bizonyos megalkuvás azért bennem is van. Valami kis apró ábra elmegy. Nem szeretem, de mit csináljak...? De tényleg, hogy mennyire agyonpingált ("mosdatlan") embereket szoktam látni... !
:(
Lepkékről beszélgettünk az egyik húgommal, anyánk halála kapcsán.
Erre megjelent egy lepke, egyikünkről a másikunkra szállt. Gyönyörű volt, színváltós kék lepke. Még nem láttam ilyet a környéken, és később utánanézve kiderült, hogy nem is jellemző errefelé az előfordulása.
Szóval... Nem tudom, de nem tudok érzéketlen lenni a téma iránt.
Van titkárnőkön is. Láttam már nem egyet. Két orvost is ismerek, akiknek a titkárnői csuklótól nyakig tetováltak.
Most, ha tetszik, ha nem ez van, orvos , ügyvéd is tetováltat nem is egy.
Én nem szeretem a tetoválást, de magán a tetováláson nem múlna, ha én lennék a főnök. Azon már igen, mi a tetoválás tárgya. Láttam már olyan szépet is, hogy jó volt ránézni, leírom megint, én magamon el nem tudnám a legszebbet sem képzelni, a magammal támasztott elvárásokba nem fér bele, de elfogadom, ha ez valakinek tetszik, ha ettől boldogabbak lesznek a napjai.
Több gyerekes apuka meztelen képeket küldözget nekem magáról
És élvezed? Ha nem élveznéd, gondolom tiltanád, jelentenéd.
"Adom a nagy "zent", a szeretetet dicsőítem csöpögésig. Este meg kifröcsögöm magam az interneten..."
Te azt se tudod, mit jelent a "nagy zen", amit "adsz csöpögésig" :o:)))))
"Ha a gyerekemet fenyegetik, kijön belőlem az anyatigris. Most kezdődik..."
Teljesen véletlenül adtam kukoricát, ahogy görgettem véletlenül ott nyomtam meg. 😐 Bocsi
Egyébként miért nem lehet a vallomásoknál módosítani a választ?
"Elutazó lányom elment elköszönni az apjához, aki más házánál dolgozott. A nő is kikísérte a kocsiig. Sőt még annak az öreganyja is. Milyen már ez? A lányom is rossz érzéssel jött el. Szóvá tettem a páromnak, azt mondta kussoljak."
Klassz a családi kommunikáció 🙄. De az érthetetlen, hogy miért őt cseszteted ezért. Mondd meg nekik, legközelebb elég, ha meg sem fordulnak, csak odavakkantanak valamit.
"Őszi fények, őszi hangulat lassan jönnek az őszi kerti munkák. Imádom. Szeretek a levelekben bokáig gázolni!:)"
Én is. Bár kerti munkám nincs, de imádom a fényeket, az illatokat, a színeket.
"Soha többé nem jövök össze zenész férfival. Ezek mindenkit megfektetnek és azt hiszik, hogy jogosultak rá"
Jogosultak? 😂😂😂
"Ha fehér lepkét látok mindig úgy érzem a Nagymamám jött vissza meglátogatni. A temetésén az ablakban egy fehér lepke verdesett, azóta érzek így. Pedig egyébként nem hiszek az efféle dolgokban."
Így vagyok, én is. A matracot kivittük, ami apa ágyában volt, átmostuk, stb..és ott volt a matracon két fehér pillangó. Apa és nagyi lehetett. Gondolom. Furcsa, de én hiszek ilyesmiben. Most már minden pillangó az én apukám.😭
Csak töprengek..:
Az elutazó gyereknek a szülők szoktak zsebpénzt adni. (Nem általános szokás, de ahol én élek, még gyakorlat.) Ez egy diszkrét gesztus a szülő részéről. Felmerült bennem a gyanú, hogy a kollektív búcsúzkodással ennek akar(hat)ták elejét venni a (nem-családtag) nők. (A vallomás kiírójának a szavai nyomán valószínűnek tartom ezt a lehetőséget.)
Én értem. Ha jól értem, nem csak iparoskodik a férj más háznál.
És ennek tetejébe még az asszony kussoljon is.
Most én kérdezem: mi van?
Amondó vagyok ha már felmerül valakibe a megcsalás ténye figyeljen oda.
Elutazó lányom elment elköszönni az apjához, aki más házánál dolgozott. A nő is kikísérte a kocsiig....
Mivan?
De a #-ek, féltékenység, bánat, hányinger.
Hö?
Valószínűleg iparos a férfi, egy csajos háznál dolgozott és kikísérték a lakók, mikor érte ment a lánya.
Ebben nincs semmi különös, de ha gyakran szóvá tesznek neki dolgokat, nem csoda, hogy begurul a pasi.
"Elutazó lányom elment elköszönni az apjához, aki más házánál dolgozott. A nő is kikísérte a kocsiig. Sőt még annak az öreganyja is. Milyen már ez? A lányom is rossz érzéssel jött el. Szóvá tettem a páromnak, azt mondta kussoljak. 😪"
Mi van? Ki a nő? És az öreganyja? Mi köze hogy más házánál dolgozik a lányod apja? Mi az hogy a párod azt mondja kussolj?
Pláne nem értem a #-eket 🤷♀️
Ha a gyerekek összevesznek vagy összeverekednek akkor abba nem szólok bele, de ha felnőtt bántja az jobb ha kaparja a gödröt! Én sem bántok gyerekeket, ahogy ezt már írtam is!
Nem kell beállítani állatnak...
Ma megint megjött a menzeszem, már nagyon depis vagyok, hogy nem jön össze a baba.
Kitartást, ne keseredj és ne add fel. Ismerem ezt az érzést, nagyon jól...