Vallomások (beszélgetés)
"Elvégeztem az egyetemet, de rájöttem, hogy nem való nekem a szakma. Gyomorgörcsöm volt, amikor az álláshirdetéseket böngésztem. Összeszedtem a bátorságom, (és az összes pénzem) és beiratkoztam egy kozmetikus képzésre, mert ezt szeretném csinálni!"
Jobb időben váltani. Jól tetted!
Fordító ismerősöm (és nem is rossz a szakmai híre, magasan képzett, és régóta csinálja) most váltott. Jelenleg még tanul, de ezzel ébred, ezzel álmodik, és boldog.
Kreatív, kétkezi szakmát talált magának.
Ha nem szereti, akkor nem kell titokban inni.
Fu, elképzeltem, ahogy dugiban nyeli, pezseg a szénsav bele az orrába, és minél előbb le kell gyűrni, nehogy a tesó észrevegye.
Aztán az üres dobozt becsomagolta valamibe és úgy dobta a kukába? :DDDD
Fulladt volna meg!
(Ne fulladjon meg, de utálatos dolog. Kivéve akkor, ha a tesó tudvalévően nem szereti a kólát. Persze van mentség is: a kóla egészségtelen.)
"Tesómmal pizzát rendeltünk, és én vettem át, mikor meghozta a futár. Ajándékba járt mellé egy 0,33-as kóla, amit gyorsan elvittem a szobámba, és egyedül ittam meg."
És jól esett, mikor szürcsölted? 😒
Azt hittem, egy könnyedebb időszak jön, de nem. A következő két hetem tuti nehéz lesz. Mehetek fogászatra, az utálatos kollégával kell együtt dolgoznom, jön a halloween, amit szintén rühellek... Inkább rágyújtok és teszek magasról mindenre.
Elhiszem, hogy nem egyszerű neked, de elhiszed, hogy Mo-on nincs halloween csak Mindenszentek van?! Remélem nem csesztem el ezzel az infoval a napod! 😃😉
"Az én idegrendszeremnek is van határa. 💥"
"A delphoicától jóslást kértek az emberek, a jövőjükre, a sorsukra voltak kíváncsiak. A jós azt felelte: ismerd meg önmagadat, és tudni fogod a sorsodat. Mert a sorsod te vagy. Nem külső erők uralkodnak rajtad, az istenek benned vannak, és jellemed, személyiséged alakítja, formálja jövődet. Változtass magadon, és változni fog a sorsod is. Fogadd el magadat, és el tudod majd fogadni sorsodat is."
/Popper Péter/
"Tesómmal pizzát rendeltünk, és én vettem át, mikor meghozta a futár. Ajándékba járt mellé egy 0,33-as kóla, amit gyorsan elvittem a szobámba, és egyedül ittam meg."
Egészségedre! 😊
Egy 0,33-as kóla finom falat? Hát ha ennyire vágytam volna rá, akkor én is megfelezem. De arra gondolva, hogy az a két korty talán csak még inkább növeli a vágyat, akkor inkább mégis nekiadom az egészet.
A "zugivás" nem szimpatikus.
"Az én idegrenszeremnek is van határa."
A nyelvérzékednek is. Elég szűkös határa.
Tesómmal pizzát rendeltünk, és én vettem át, mikor meghozta a futár. Ajándékba járt mellé egy 0,33-as kóla, amit gyorsan elvittem a szobámba, és egyedül ittam meg.
Hát ez nem vót szép! Én pont az ellentéted vagyok. Elfeleztem volna vele.
Belefér, kezelési költség.
"Semmibe nem tudom nézni azokat az embereket, akik állatokat kínoznak, vagy hagynak szenvedni, a leglelketlenebb, leggonoszabb cselekedetnek tartom. Ugyanazt a kínt, szenvedést mérném rájuk, érezzék ők is,milyen némán és tehetetlenül szenvedni!"
Az ilyenek embereket csak azért nem kínoznak, mert bünteti a törvény. Különben meg undorító, hogy milyen oldala tud megnyilvánulni egy embernek.
Semmibe nem tudom nézni azokat az embereket, akik állatokat kínoznak.....
Egyetértek veled, ugyanazt a kínt éljék át.Szemetek!
"A vörös szörnyeteg 5 emeletet szokott liftezni. Nem értem, miért. Szerintem utánam koslat. Félek."
jaa, biztosan:D
"Unalmas, egyhangú az életem..."
ezen csak te tudsz változtatni...
"A munkahelyemen a nálam 20 évvel idősebb pasas a fiatal kolléganővel flörtöl..."
ne irigykedj:D
🎃🎃🎃👻Nem fogok idén tököt faragni🎃🎃🎃👻
Képzeld el én sem! 😃
Visszahúzódott a csontrák.
Olyan jó volt olvasni a sok gagyiság között. Bárki vagy kívánom a gyors gyógyulást! 🙏🙏🙏🙏😘
"A munkahelyemen a nálam 20 évvel idősebb pasas a fiatal kolléganővel flörtöl, néha hozzám is jön, nekem is kétértelmű poénokat nyom. Ma meguntam, lekezelő voltam vele. Dedósnak és szánalmasnak tartom. Főleg, hogy most vált el."
Nem bír magával a pasas, de ha bejön, akkor tök mindegy!
"Megint szuvasodnak a fogaim. Tele van a tököm! Nem iszok cukros üdítőt, alaposan fogat mosok, 2 évig jártam fogászatra folyamatosan tömetni. Én megteszek mindent. És most megint kezdődik. Elegem van. Úgy érzem, hiába minden."
Fogproblémáknál az életerőkkel van valami gond. Nem véletlen, hogy idős korban vagy közvetlenül a halál előtt tönkremennek, kiesnek az ember fogai. Most nem rögtön a halálra kell gondolni, de az életerők valamilyen módon (blokkok miatt) gátolva vannak.
"A járványok, valamint a széles körben elterjedt betegségek jól jellemzik az adott területen uralkodó állapotokat. Ily módon a mi esetünkben a szívinfarktust és a rákot, de akár a fogszuvasodást vagy a megfázást is értelmezhetjük korunk és társadalmunk tipikus jelenségeként."
/Ruediger Dahlke/
----------------
FOGSZUVASODÁS
testi szint: fog > agresszió, vitalitás
Tüneti szint: rothadásnak indult életerő; saját fogainkat felfalják előlünk; az agresszió, védekezőképesség és cselekedeteink elfojtása; kitérünk a dolgok elől, tehetetlenné válunk, mindenünket odaadjuk, a harapás is akadályokba ütközik; hiányzó érvényesülési képesség ("fogcsikorgatva átvergődni valamin"), hamis megalkuvások; vitalitás-, energia- és potenciaveszteség; nehézségekbe ütközünk, amikor az agresszivitásunkat kifejezésre szeretnénk juttatni (harapás) és a lényegeset ki akarjuk fejteni (őrlés); a fogak egészségének elvesztésével együtt jár az önértékelés képességének elvesztése is ("ajándék lónak ne nézd a fogát"); "rágási" és "harapási" problémák; tartalmatlan, puha ételek fogyasztása, amihez nem kell igénybe venni a fogakat és a marsi erőt sem, így azok elcsökevényesednek.
Feldolgozás: tanuljunk meg küzdeni saját fegyvereinkért (fogak = fegyverarzenál, lelki szinten: védekezés); ápoljuk fegyvereinket: mossunk fogat, és éljük ki agressziónkat (vitális erők); becsüljük fel helyesen a fogak értékét, értsük meg azok szimbolikáját, ápoljuk, segítsük azokat, hogy ők is segíthessenek minket; becsüljük és értékeljük önmagunkat azáltal is, hogy fogainkat ápoljuk, gyógyítjuk és életünk létfontosságú elemeit újra életre keltjük; az "édességeket" (nassolás helyett) hódítsuk meg: szerezzünk egy "édes" partnert; lazítsuk fel az élet kemény dolgait, oldjuk fel megkövült részeinket; ne sajnáljuk magunktól a teljes értékű táplálékot: ez fogaink méltó "ellenfele".
Feloldás: ismerjük fel, hogy veszélyes dolog hadilábon állni a Marssal, mert ezen a területen nagyon elemében van: inkább béküljünk meg vele, és élvezzük kilétét és energiáit; ne váljunk szellemi szinten "fogatlanná".
Ősprincípium: Mars-Mars.
/Ruediger Dahlke/
Semmibe nem tudom nézni azokat az embereket, akik állatokat kínoznak, vagy hagynak szenvedni, a leglelketlenebb, leggonoszabb cselekedetnek tartom. Ugyanazt a kínt, szenvedést mérném rájuk, érezzék ők is,milyen némán és tehetetlenül szenvedni!
Jelentsd fel őket, ne hagyd, hogy ilyen történjen. Úgy tudom, az állatkínzást bünteti a törvény. Pontosat nem tudok erről de ha felveszed a kapcsolatot az állatmentőkkel, ők minden infóval rendelkeznek. Talán saját maguk tudnak intézkedni is.