Vallomások (beszélgetés)
"Valszeg, vannak olyan "találkozások", melyek jobb, ha nem is történnek meg sosem."
Ilyenek például a 4. típusú találkozások! 👽 🛸
Próbálok mosolyogni, élni, boldogan létezni, de nehéz. Úgy érzem, amikor ő meghalt, meghaltam én is a lelkemmel. Tegnap este is sírtam, ma is szomorkodtam. Nem tudom mit tartogat az élet, de félek, hiába próbálok vidám lenni, nem fog sikerülni.
Átérzem a fájdalmadat,tudom milyen.Nem írom,hogy az idő mindent megold és vigaszt ad.A szerelem és a szeretet imádott szerettünk iránt nem múlik el,itt marad örökre és általuk leszünk többek és jobbak.Már tudom ,hogy mi az : igaz szerelem.
Gyerekként sosem fogadtam el apám új feleségét, miután elvált édesanyámtól. Mindig szitkozódtam, hogy ilyen öregnek minek. Most, hogy már én is abba a korba léptem, belátom, hogy igenis kell a szerelem, szeretet, társ, szexualitás egy 50 évesnek is.
Ez az az eset amikor elmondhatjuk,hogy életünk folyamán egyre bölcsebbek leszünk az élettapasztalatunk által.És igenis beleléphetünk ugyan abba a folyóba...Jó volt olvasni ezt a vallomást.
"Szeretem a saját pukim illatát."
Biztosra vettem, hogy a bélbetegséggel küzdő valló meg fog ihletni emberkéket, akik izgalmasnak fogják találni a pukitémát.
Holnap vastagbéltükrözésem lesz,bódításban.. Félek. Orvosnál mindig 180 amúgy is a 120-as vérnyomásom..
Nekem altatásban volt még gyetmekkoromban. Remélem nem lesz baj, kitartást! Tényleg legyen veled valaki!!
Elrontottam körülbelül 200 oldalnyi nyomtatást a munkahelyemen, és már csak akkor vettem észre, amikor végzett a nyomtató. Nagyon rosszul érzem magam amiért ennyi papírt elpazaroltam. :(
Rossz érzés helyett inkább vegyél 1 csomag fénymásolópapirt
"Holnap vastagbéltükrözésem lesz,bóditásban.. félek."
Természetes, hogy izgulsz. De ne félj! Hamar átesel rajta, néhány perc.
Okvetlenül legyen kísérőd, bódítás után ne egyedül kelljen hazamenned.
Levágattam a fenék alá érő hajam a vállamig és jótékony célra adtam!
Minden tiszteletem a tiéd! 😘
Vallomás:
Frontinhoz
Szedtem, szedem, s szedni fogom,
nyilván nekem ez a sorsom!
Senki nincs ki elvehetné,
Mindenki csak megleshetné:
Ahogy szedem tökéletes,
Hatása is fergeteges
Ritkán mégis félek én,
Csak frontinnal élek én
Senki nincs, ki elvehetné,
Életem már révbe ért
Szedtem, szedem, s szedni fogom
Örök öröm lesz a sorsom!
Egy bélbetegség miatt sokat szellentek...kb 5 percente. Igaz, nincs hangja, de büdös. Utálok már tásaságba menni emiatt :( folyton feszengek, ha visszatartom fáj a hasam. Egy randit is ezért mondtam le.
Beszélj egy gasztroenterológussal! Espumisan tabletta jó lehet rá de egy szakember ennél többet is ismer. Másrészt olyat ne fogyassz társasági program előtt , ami nagyon sok bélgázt csinál ,mint pl . főtt tojás, lencse, hüvelyesek, körte, káposzta. A vega étrend is mérsékli a szagokat.
Rossz helyre írtál.
Szívrepesve várjuk a vaddisznócsalád történetét is.
Velem sem, de nem baj 😁
Nálunk régebben volt gyorspénztár. Táblán kiírva, hogy max. 6 tételnyi áruval lehet ott fizetni. Azt hiszed, elolvasták? Raklapnyi talicskákat pakoltak fel, mert azt hitték, ez attól gyors, hogy a pénztáros gyorsabb...meg is szűnt.
"Ma a boltban ketten is csurig tele kosárral álltak előttem. Látták, hogy csak két tételem van. Előreengedtek. Vannak még rendes emberek. Boldogabb lett a napom ettől.🤗"
Lehet, hogy én voltam az egyik? 😊 Gyakran teszem, pedig velem még nem voltak ilyen figyelmesek. De ha kérem, hogy az egy kg kenyeremmel engedjenek előre, általában megteszik.
Szerintem a vörös szörnyeteg szedte le a lift gombját. Gyanút fogtam. 🧐
👍😂
"Egy bélbetegség miatt sokat szellentek...kb 5 percente. Igaz, nincs hangja, de büdös. Utálok már tásaságba menni emiatt :( folyton feszengek, ha visszatartom fáj a hasam. Egy randit is ezért mondtam le."
Nagyon nagyon sajnálom!!! :((
Ne hagyd, hogy ez az állapot eluralkodjon, mert tönkreteszi az emberi kapcsolataidat, és minél tovább tart, annál nehezebb lesz kimászni belőle lelkileg.
Otthon egymagában az ember el-eldurrogtat, de még úgy is rontja a komfortérzetét.
Beszélj egy jó orvossal, van rá megoldás!
"Ma a boltban ketten is csurig tele kosárral álltak előttem. Látták, hogy csak két tételem van. Előreengedtek. Vannak még rendes emberek. Boldogabb lett a napom ettől.🤗"
Hányszor megesett. Valamikor visszautasítom, mert van időm és szeretem nézni az idegbeteg hülyéket.
Biztos a vörös szörnyeteg szedte le!
Kétség ki van zárva! 😅
Fekete pólós... vörös szörnyeteg...
Lesz egy sárga pólós is!
(Az lehet, hogy én leszek!😅)
Szerintem a vörös szörnyeteg szedte le a lift gombját. Gyanút fogtam.
egész mesekönyvet lehetne már írni ,ha összegyűjtenénk az ehhez hasonló vallomásokat...
"Elvégeztem az egyetemet, de rájöttem, hogy nem való nekem a szakma. Gyomorgörcsöm volt, amikor az álláshirdetéseket böngésztem. Összeszedtem a bátorságom, (és az összes pénzem) és beiratkoztam egy kozmetikus képzésre, mert ezt szeretném csinálni!"
----------
"Ha valamire születtél, azt kényszeresen csinálod, ez biztos. Akkor is csinálod, ha mindenki ellenzi, ha senki sem fizet érte és ha látszólag semmi haszna sincs. Érdemes odafigyelnünk rá, mi nem hagy békén minket. Tégy olyasmit, amire zsigeri motivációt érzel, amiről nem lehet lebeszélni, amivel jót teszel másoknak, és akkor elégedett ember leszel."
/Glamour magazin 2013/
Na ugye;)
Persze, vannak csinosabbak is 3/4-es nadrágokból, de azokat sem szeretem.
Néhány évig takargattam magam. Nem tudom mi történt az önértékelésemmel, mert nem jellemző rám:D
De úgy gondoltam, hogy öreg vagyok ehhez is, ahhoz is, stb., és tényleg csak nadrágba jártam minden hová. Én sosem hordtam hosszú szoknyát, de a rövidről mindenki azt mondta, hogy 40 felett már nem illik, ahogy ujjatlant sem, stb., és úgy éreztem, hogy foglalkoznom kell ezzel...
Aztán, átértékeltem magamban ismét mindent és elővettem újra a szoknyáimat és ruháimat és ujjatlan felsőimet is.;)
Ismét nem érdekel évek óta, hogy mi illik mások szerint...
Ha mindig azt néznénk, hogy mások szerint mit " illik" v. "nem illik" felvenni, hát nem sűrűn tudnánk utcára lépni.
Egyiknek ez nem tetszik, másiknak meg más.
Fiatalok is tudnak olyan szörnyen öltözni, hogy ihaj.
Engem meg abszolút hidegen hagy, hogy mások szerint csinos vagyok-e vagy sem. Hordom, ami nekem tetszik meg kényelmes és annyi.
Ez a kor előnye 😃.