Vallomások (beszélgetés)
Elvégeztem az egyetemet, de rájöttem, hogy nem való nekem a szakma. Gyomorgörcsöm volt, amikor az álláshirdetéseket böngésztem. Összeszedtem a bátorságom, (és az összes pénzem) és beiratkoztam egy kozmetikus képzésre, mert ezt szeretném csinálni!
Sok szerencsét. Ha boldoggá tesz megerte.
"Imádom a Coccolino Tiare Flower & Red Fruits-os öblítőjét..."
szupi.
Coca Colat soha nem fogják leleplezni. Az egész világon 3 ember tudja és ismeri a receptúráját. Még a dolgozók sem. Annyira titkos, hogy ezt a 3 embert ha utaznak, külön magángêpekkel viszik, hogy véletlenül se egyszerre haljanak meg ha úgy van.
Pontosan úgy, mint a légiutasok, és pilóták. Ők sem ehetnek pl ugyanabból az ételből, hogy rosszullét esetén ne mind bukjon ki.
Ja az 5 minute crafts-ban öntik a kólát a wc-be. 😁😁
Csakhogy Amerikában 60 forint literje és nem közel 300 forint.
A fiam szereti az ilyeneket. Sokszor hoz haza kajákat, meg ugye sokszor ő vásárol, de csupa olyan ételeket hoz és vásárol, amit mi nem eszünk meg. Ilyenkor jól megsértődik, hogy nekünk semmi nem jó:DDD
Nem érti, hogy ez nem a mi ízvilágunk. Ez van.
A pepsit szeretem csak és csak a cukros kivitelt.
Na jó, a coca-t is megiszom.
Az édesítős vackokkal is ki tudnának üldözni a világból.
Sosem pazarolnék kólát a wc tisztítására. Elég oda a flóraszept is;)
Melyik fajta kóla?
Még nagyon régen szerettük, de valamit újítottak a receptúrán, egyik sem jó már. Pár éve egy iparosnak vettem, 1 pohárral ivott, félretettem. Később gondoltam, kipróbálom ezt a wc-kagyló misztériát, hogy milyen jól tisztít. Bizonyíthatom, hogy nem igaz.
Na, a zsíroskenyeret is szeretem.
Tegnap is ettem:DDD
Nagy kávé fogyasztó is vagyok.
Valamint én nem szeretem a különleges ételeket, én a magyaros ételeket szeretem, és klasszikus kivitelben. Ha csak BBQ-s ételek lennének, akkor éhen halnék.
Én is így csinálom. Ha energiát iszom, akkor nincsen kv. :)
Az én gyerekkoromban sem volt sokminden. Vagyis volt. A gazdagoknak. De azokat a termékeket mi nem ettük. Nem volt rá pénz. Így maradtak a silányabbak. Csipszet akkor ettünk ha olyanhoz mentünk akinek tellett rá. :)
Mondjuk abból sem eszek naponta. Évente egyszer megkîvânom, akkor megeszek egy zacskóval, aztán rájövök, hogy az epêm nem szereti. :D
Igen, erre gondoltam! A te vallomásod:DDDD
Hát persze, hogy érzem, csak én másban;)
Én a zsíroskenyeret szeretem. Be is vallom, de amit felsoroltál, azokat tényleg nem szeretem.
A chipset sem.
Az én kölökkoromban ilyenek még nem voltak. Kóla volt, de valahogy nem volt általános szokás otthon tartani.
A fiam nagy kólás, kezd az energy-re is rákapni. Eleinte csak éjszakás műszakban vett, most már itthon is megiszik egyet.
Viszont nem iszik kávét. Hát valami koffein neki is kell.
Nem. Ez az én vallomásom. :D
Szóval te is érzed. Akkor jó. Nem nekem mentek el otthonról. 😁😁
Ez egy vallomás!
Vagy nem?
Én másért érzek ilyeneket:DDDD
Nem elegáns?
Miért?
Én minden nyáron kólafüggő leszek.
Nem tudom miért de nyáron teljesen odavagyok azért, hogy a napi sportszelet után kólát igyak. És persze, nem egy sportszeletet eszek naponta:DDDD
Ha nem figyelek, akkor simán megiszok napi 1 nagy palack kólát (2,25-öst).
Na, a mekis kaja és energiaital nem vonz, azokat nem szeretem, de a kóla és csoki jöhet.
Érdekes, de ősztől, csak a sportszelet megy, és nem kell kóla:DDD