Vallomások (beszélgetés)
"SMS-ben elhagyott a pasim. Most tömöm magamba a Xanax-ot"
Egyrészt ne tömd, másrészt, ezek az írásban szakítások jellemtelen, arctalan fazonra utalnak. Nem kell eléd állnia, nem kell a szemedbe néznie, nem kell kényelmetlenül éreznie magát, felelőssége nuku. Ez a kapcsolat ennyit is ért. Bőgd ki magad aztán fel a fejjel és tekints előre.
"Tegnap beszólt a pasim, hogy smink nélkül pattanásos a homlokom. :("
Az mondta, hogy hű de rusnya vagy smink nélkül a pattanásos homlokoddal? Mert ha csak annyit, amit írtál, az nem beszólás, hanem tény megállapítás.
Tegnap beszólt a pasim....
Ha sminkelsz,a pattanásaid akkor is ott lesznek,max nem látja őket a vakolat alatt.
Kiszakadt a talicskám oldala, és begombásodott a banánpálma ligetem. Hogy megyek a bálba, ha a hajam kócos, a ruhám meg lila?
Lehet, hogy túl fáradt vagyok, de nem tudom mi akar ez lenni...🤷
A szeretőm vett nekem egy sim kártyát amit berakatott a családi csomagjába, hogy ingyen tudjunķ beszélni😊
Mert még a pénzt is sajnálja rád! :D
"Kiszakadt a talicskám oldala, és begombásodott a banánpálmaligetem. Hogy megyek a bálba, ha a hajam kócos, a ruhám meg lila?"
---------------------
Tőlem a lila ruháért kapod a kukoricát :)
"Írtam a lánynak, hogy mondja el mi van közöttük, de ne mondja el neki, mert akkor bántani fog."
1. Hogyhogy bántani fog???
2. Miért gondolod, hogy a lány őszinte lesz? Vagy hogy nem szól, hogy írtál neki?
3. Ha ragaszkodsz ehhez a kapcsolathoz, majd azt is el fogod szépen tűrni, ha állandóan megcsal, mert a porban van az önbecsülésed.
A szeretőm vett nekem egy sim kártyát amit berakatott a családi csomagjába, hogy ingyen tudjunķ beszélni😊
Butácska libácska vagy
"A szeretőm vett nekem egy sim kártyát amit berakatott a családi csomagjába, hogy ingyen tudjunķ beszélni😊"
Született úriember. Karácsonykor lehet, hogy megkapod majd a maradék bejglit is 😇
"Nagyon sokat veszekszünk. Megnéztem a telóját. Van beszélgetés. Írtam a lánynak, hogy mondja el mi van közöttük, de ne mondja el neki, mert akkor bántani fog. Nagyon félek mit fog lépni a lány és hogy mit tudok majd meg.😣😣😣😣😣😣"
Ha ez a vallomás nem kamu, akkor ne írogass senkinek, hanem lépj le.
"Nem tudom, hogy lesz-e erőm még egyszer felépíteni az összedőlt életemet."
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
"A szeretőm vett nekem egy sim kártyát amit berakatott a családi csomagjába, hogy ingyen tudjunķ beszélni😊"
Mit még? Mert így elég olcsón megúszta 😀
"Nagyon sokat veszekszunk. Megnéztem a telojat. Van beszélgetés. Írtam a lánynak h mondja el mi van köztük,de ne mondja el neki mert akkor bántani fog. Nagyon félek mit fog lépni a lány és h mit tudok majd meg"
Bölcsebb dolog lett volna várnod, míg bizonyosságot szerzel. De tudom, utólag könnyű okosnak lenni.
"Nagyon sokat veszekszunk. Megnéztem a telojat. Van beszélgetés. Írtam a lánynak h mondja el mi van köztük,de ne mondja el neki mert akkor bántani fog. Nagyon félek mit fog lépni a lány és h mit tudok majd meg😣😣😣😣😣😣"
Azért csak ki tudsz állni magadért, ha fontos neked a párod!
"Szívesen lennék újra gyermek. Akkor nem fájt ennyire semmi..."
Sokan vágynak erre mostanság...
Én azzal is megelégednék, ha kutya lennék!
(Csak ne kössenek ki a kocsi hátuljához!)
"Örülnék a digitális oktatásnak."
🙏🏻
Ha tudja, hogy bélbeteg, akkor nagy valószínűséggel járt már gasztroenterológussal. Ha valami komolyabb van neki, akkor egy szimpla diéta nem fogja megoldani és az Espumisan sem.
@*Zolcsika* - láthatóan nem tudsz túl sokat a gyomor és bélrendszeri betegségekről.Vannak könnyebb lefolyásúak is, de a legtöbb esetben nem egyenlő egy kis hasfájással. Egy rendes Crohn vagy colitises fellángolás idején örülsz, ha eljutsz a vécéig anélkül, hogy becsinálnál és ha termékedben nincsen éppen vér, szóval aligha fogsz tudni biciklire pattanni, legyen az bármily egészséges is.