Vallomások (beszélgetés)
"27éves nő vagyok és bejön a 48éves pasi kollégám. "Nincs apakomplexusom, de egyszerűen vonz benne valami. Sokszor összevesztünk és tudom, hogy utál, és én úgy teszek, de titkon odáig vagyok érte. A munkahelyemen ezt senkinek se vallanám be :)"
Akkor ez a TE filmed! 👍✨
"Pálinkás mézes fokhagymával kúrálom magam. Valami ütőset akartam.💪🥰"
Citromos-fokhagymás koktélt még nagyon javaslom!
És 5-5-el csinálom! Nem mindig főzöm fel, csak aprítom (aprítógép) és tisztított vízbe áztatom egy-két hétre!
"Továbbra sem értem, ha valakit nem ismerek, miért jelölöm ismerősnek?"
Hát azt neked kell tudni...
"Házas, 2 gyermekes anyuka vagyok, de totál belezúgtam egy helyi, sokkal fiatalabb pasiba. Sokat álmodozok róla, de valójában nem akarok tőle semmit..."
Fúú, ettől kivagyok!! Nem azért, mert belezúgtál, hanem mert nem tudsz vele mit kezdeni! Az ilyet még bevallani sem érdemes! Ha én belezúgok valakibe, akkor TERMÉSZETES, hogy akarok tőle valamit! De ez mi? Az eszed felülírja a szívedet! Semmit nem ér az egész! Ettől még nem leszel boldogabb! (Vagy igen?)
"Van 3 rúzsom, de nem használom. Maszk alatt nem látszik. Ha itthon vagyok, akkor meg minek?"
A maszk alatt az sem látszik, ha orrot kell fújni és nincs zsebkendőd!
"A pasimról azonnal a szexre asszociálok. Elég ha rágondolok, vagy meglátom."
És? Gond van vele?
"Szerelmet vallottam a szeretőmnek..."
Van remény! 🤭
Attól még elutazhattok oda, csuda egy város.
A négy egyforma sarkán egy-egy városkapu és azon kívül egy-egy majdnem egyforma parkoló van, alig találtam vissza a többiekhez.
Szép kis város.
Nagy sikert aratott életem első libasültje , juhhéj
Ügyes vagy, egészségetekre! Aztán még sok ilyet!
27 éves nő vagyok és bejön a 48 éves pasi kollégám...
Lehet, hogy te is bejössz neki... de ha nős, akkor felejtsd el az egészet, úgy ahogy van.
Nektek kellene elutazni Rothenburg ob der Tauber-be.
Több emeletes karácsonyi bolt van ott, az egész évben állandóan nyitva. Ezért rengeteg ott a japán turista is.
Nem tudom milyen, én nem mentem be, de a többiek lelkendeztek róla.
Persze webboltjuk is van.
Egyébként már én is;)
Már varrtam mikulásra piros maszkokat, és már kiszabtam a karácsonyit is;)
Már elterveztem szinte a teljes karácsonyi menüt, már kitaláltuk, hogy tudjuk a 10 fős vendégséget tartani;)
Már kimostam a karácsonyi pulcsikat.
És agyalok a sütin is.
Ajándékok is alakulnak, bár csak fejben.
Ja, és már a szilveszter is alakul...
"Règebben szerettem az itteni vallomàsokat, utóbbiak annyira untatnak😔Azon gondolkodtam milyen izgalmas dolgot kellene bevallanom😄"
Köszi, hogy végre írtál egy értelmeset és izgalmasat 😄
Ráadásul még nincs is influenza járvány;)
Ilyenkor valami rhino...vírusok vannak és persze a covid, majd január körül jön az influenza...
Tök jó, hogy pont akkor robban be a kovid, amikor influenza szezon van. Mindig csőstől jön a baj. És a november mindig nehéz valamiért. Már most várom, hogy vége legyen ennek az egésznek.
hidd el nekem,van aki enélkül is beteg épp eleget ,mégse pánikol és nem mindig a covid meg az influenza jár az eszében.
senkinek nem mondom azt,hogy vegye félvállról ,vagy ne legyen benne egy egészséges félelem,de aki csak ezzel foglalkozik,nem csodálom,ha előbb-utobb tényleg belebetegszik ebbe az egészbe,vagy becsavarodik :/
Amikor azt hallom valakitől, hogy " megmondom az "őszintét" akkor rögtön tudom az illető megint hazudik.
nekem meg erről az jutott eszembe,hogy ettől a mondattól kiver a víz .DD
Mennyivel jobban hangzik az,hogy :"megmondom őszintén"?
Nagylány barátnője mondta, még 16 évesen:
Aki a hátam mögött pofázik, pont jó helyen van, hogy kinyalja a s.ggem.😃
"Karácsonyi lázban égek! Imádom a hangulatát!❤️"
Ki az a tíz savanyú uborka, aki erre kukoricát ad? 🙃