Vallomások (beszélgetés)
"A barátom Facebook oldalán van egy nő, aki az ismerőse..."
Ezt én sem értettem soha, akit nem ismerek, azt nem jelölöm be/vissza. Minek? Hogy elmondhassam hogy milyen sok ismerősöm van? Mondjuk kicsit túlzásnak érzem azt is hogy kifaggatod a barátodat minden FB ismerősről... 🤷
"A barátom Facebook oldalán van egy nő, aki az ismerőse. ... "
Egy??
Nekem biztosan van úgy 300 körül. Kolléganők, volt osztálytársak, sőt, egy-két hoxás is. Ismeretlen is van, akinek azért fogadtam el a jelölését (hát, nyilván tetszem neki! ) mert sok közös ismerősünk van. Ő biztosan tudja, én ki vagyok, nem akartam megbántani. Nyomni egyiket sem nyomom, kiöregedtem én már abbúl!
Ahogy mondod!
Bár ami azt illeti, szokták azt mondani, hogy az ilyenek látens melegek. Magamból kiindulva, nem hiszem.
"Megnéztem a ****-os pesti hoteleket karácsonyra, még sok hely van. Nagy a csábítás. Az árak is egész jók."
Esztinek szólj gyorsan! 🙂
Ha tiszta, kényelmes és a fűtés is igazi meleget ad, akkor biztosan kellemes. Laktunk mi is ilyen bérházban, igaz, az régi típusú téglaház volt.
Viszont a nagynénéméknél rendszeresen találtak injekciós tűket a lépcsőházban, meg a szag sem volt utolsó. Nálunk mióta lecserélték a régi lépcsőház ajtókat, csak az nem jön be, aki nem akar, aminek folyományaként többször éjszakázott bent egy hajléktalan, aki vécének használta a lépcsőfordulót, míg ki nem ebrudalta a rendőrség. Bár kétségtelenül vannak pozitív oldalai is, csak kevés.
"Meggyűlöltem a panelt: agyamra megy az állandó zajongás, a vacak lift és a új, egyre rosszabb szomszédok, de nem tudok költözni, mert nincs pénzem rá és nem is lesz egy ideig."
Mi imádjuk. Lenne hová költözni, 7 km-re a várostól, de alig várjuk, hogy rokonlátogatás, szülői ház után visszatérjünk ide. Tisztaság, kényelem, fűtés, ellátottság stb. stb. Még a falusi házat is panelre fogjuk cserélni.
A pasim átlátszó körömlakkal festi a körmét, mindenkit puszilgat, sokszor megjegyzi, ha jól öltözött egy férfi. Ilyen nőies szokásai vannak. :( Néha a szex sem megy neki velem, pedig azt mondja csak én kellek neki! Ui: A biszexes vallomásíró vagyok.
Csak nekem jutott eszembe a "nőies pasika" ?😃😂😂
"Idegállapotban vagyok."
Kérdés: milyenben?
"Kicsi gyerek korom óta engem mindig bántottak. Nem tettleg,hanem szóval.Mindig belém rúgott valaki, s leginkább az, akitől nem is várná az ember. Nagyon magam alatt vagyok, de ez sem érdekel senkit."
Ha az ember kiskora óta ezt szokja meg, akkor később sem könnyű a sarkadra állni, és egyértelművé tenni mások számára, hogy mennyit engedhetnek meg maguknak. Általában azt szokták piszkálni, illetve semmibe venni, aki túlságosan rendes, illetve aki elég naiv ahhoz, hogy azt gondolja: "ha rendes leszek másokkal, akkor majd ők is rendesek lesznek velem".
Javaslom, hogy érdemes megtanulnod kiállni önmagadért. Mármint nem bunkónak lenni, nem küldeni el mindenkit az anyjába, hanem szép finoman tudatni velük, hogy hol van az elég, és hogy Te is emberből vagy. (Igen, saját tapasztalatból beszélek...)
Véleményem szerint a férj elég hímsoviniszta módon viselkedett. Hagyja zasszonyt mosogatni, és még arra is van mersze, hogy - miközben ő a telefonjával él... magánéletet - pofátlanul figyelmeztesse a fahéjas csigára? Ez már eleve egy komoly félreértés. A feleség nem házi cselédet jelent.
S ezek után még neki áll feljebb, amiért zasszony teljesen jogosan azt mondta, hogy ő is kiveheti?
Tehát: nem, nem a feleség követett el bűnt.
A férj viselkedett úgy, ahogyan egyenrangú kapcsolatban nem szokás viselkedni.
Szeretem nézni a tüzet....
A piromániás, élvezetből gyújtogatók is így kezdik....
"Az én párom is valószínű biszex. Olyanokat tesz, amit hetero férfi sose."
Például?
"Az összes maszk felcsúszik..."
Alul, az álladon húzd mindig lefelé. Igazítani kell, nem marad a helyén.
Az összes maszk felcsúszik a szememre, már nagyon sokat vettem, hiába a fémszál benne, azok is felcsúsznak.
Ha meghajlítod a fémszálat, rányomod az orrodra, nem tud elcsúszni.
"Idegállapotban vagyok"
:D Ki nem?
Az összes maszk felcsúszik a szememre, már nagyon sokat vettem, hiába a fémszál benne, azok is felcsúsznak. :(
Nekem meg vágta a fülemet az összes.
"Kellemes csalódás ért a szakszervezet részéről. Nem találok szavakat..."
Csak nem adtak néhány maszkot az éves kb. 20-30 ezer forintos tagdíjért cserébe?
"Idegállapotban vagyok."
Tényleg? Szerintem mindenki abban van, különben nem élne.
Szerintem biszex a pasim.😭 Van egy "barátja" akinél rengeteget van és úgy is néznek egymásra mint egy szerelmespár! Egyszer azt mondta kipróbálná pasival, de hozzátette, hogy viccel. Szerintem nem viccelt.😭😭 Fura, meleges szokásai is vannak.😭😳💔
Szerintem is, egy full heteró pasi ilyennek nem viccel, az összeg kb el is tudná magát hányni ha csak meglát melegeket.
"Szerintem biszex a pasim..."
Szerintem sem viccelt. Viccbe csomagolta, és kíváncsi volt, hogy hogyan reagálsz rá.
"Szeretem nézni a tüzet. Tüzet rakni, meggyújtani ezt-azt, csak magában merengeni az öngyújtó lángja felett. Sosem gyújtogatnék, vagy tennék kárt semmiben/senkiben, de mindig ámulatba ejt az égés."
Öngyújtó??? 😳 😰
Annyiféle sok szép illatos/illatmentes gyertya van merengeni ...
Szeretem nézni a tüzet. Tüzet rakni, meggyújtani ezt-azt, csak magában merengeni az öngyújtó lángja felett. Sosem gyújtogatnék, vagy tennék kárt semmiben/senkiben, de mindig ámulatba ejt az égés.
Amikor én is fával fűtöttem, akkor én is nagyon szerettem nézni a tüzet és előtte ülni, nincs ebben semmi rossz.
Szerintem biszex a pasim.😭 Van egy "barátja" akinél rengeteget van és úgy is néznek egymásra mint egy szerelmespár! Egyszer azt mondta kipróbálná pasival, de hozzátette, hogy viccel. Szerintem nem viccelt.😭😭 Fura, meleges szokásai is vannak.😭😳💔
Mik azok a meleges szokások?
"Szeretem ezt a reggeli szomorkás időt. Rossz időben jobb a kedvem."
Ezt a paradoxont még nem hallottam😊
"Tegnap reggel fahéjas csigát sütöttem. Közben mosogattam. Férjem a mobilját nyomkodva, közölte, hogy már túl sötét a csiga. Mivel épp mosogattam, mondtam, hogy ő is kiveheti. Erre megsértődött, azóta nem szól hozzám. Tényleg ekkora bűnt követtem el?"
Szerintem a bűnt nem te követted el (már ha egyáltalán valamelyikőtök követett el). A baj nem kicsi kommunikációs fronton.
A párom minden ok nélkül becsmérel, és sértegeti a külsőm. El akar válni.
a helyedben én akarnék elválni
Félek, hogy műfogsorral nem tudok majd csókolózni. Drágább megoldásokra nincs pénzem.
Jajj de tudnék mit írni, de félek nem vennêd a poént. :)