Vallomások (beszélgetés)
"Szeretem a sütőtököt, de idén még nem ettem."
Én is szeretem, de nincs ablakon kidobni való pénzem.
Próbáld meg az édesburgonyát sütve, tuti, hogy nem csalódsz!
Azt terveztem, hogy Erzsébet napon egy vendéglőbe vagy McDonald's-ba meghívom a családom a kedvenc kajámra. De erre most a korlátozás miatt nincs lehetőség, névnapomon süthetek főzhetek otthon.
Rendelhetsz, vagy odamész, megveszed, hazaviszed, esetleg megehetitek még melegen a kocsiban. Van pár lehetőség, csak gondolkodj. Bár már azt sem kell.
Sok fiatal meg alapból buta;)
Amikor a sok gyerekes anyuka csak úgy tud megállni a sok gyerekével, hogy nem lehet elférni mellettük a járdán, majd amikor szóváteszem, hogy összébb húzódhatnának, akkor hőzöngve közli, hogy ő gyerekekkel van én ezt, hogy oldanám meg!?
Úgy, hogy magam köré állítanám a gyerekeimet...
Azt terveztem, hogy Erzsébet napon egy vendéglőbe vagy McDonald's-ba meghívom a családom a kedvenc kajámra. De erre most a korlátozás miatt nincs lehetőség, névnapomon süthetek főzhetek otthon
Rendelhetsz is, és a problémád megoldva.
Legszívesebben visszaállítanám a nyugdíjas időkorlátot. Tolakszik, megáll mögötted 10 centivel. Nem tartja a távolságot. Elfogyott a türelmem, hogy mindig meneküljek az ilyenek elől bevásárláskor, buszozáskor.
Ha megéled, te is leszel nyugdíjas, és nem biztos, hogy úgy fogsz működni, mint most...sőt, ha most ilyen hisztis vagy, eltudom képzelni, milyen leszel idősen.
A buszon, metrón, villamoson, ha tudod tartani a távolságot, szerencsés ember vagy.
Legszívesebben visszaállítanám a nyugdíjas időkorlátot. Tolakszik, megáll mögötted 10 centivel. Nem tartja a távolságot. Elfogyott a türelmem, hogy mindig meneküljek az ilyenek elől bevásárláskor, buszozáskor.
nem értem,a nyugdíjas idős emberek hova sietnek,mert sok kukoricát kapott a kiíró,mégis van igazság abban amit írt,sajnos erre a korosztályra jellemző leginkább a türelmetlenség és a siethetnék,néha én is rosszul tudok lenni tőle,pedig és idős emberek között nőttem fel,van is türelmem hozzájuk és maximálisan tisztelem is őket.Az is rendben van hogy hozzájuk több türelem kell,vhol termeszetes is,de mindent nem lehet az öregség meg az életkor "számlájára írni" és mindent megbocsátani.Ezt más esetekre is értem,nem csak erre a helyzetre.
"Ma este elkezdett fájni a torkom két oldalt, dél körül mikor ledőltem pihenni a hőm 36,9 volt. Félek elkaptam a vírust mert a kolléganőm is az lett."
Nyugii!! Ez a legrosszabb amikor ráparázol! 36,9 még nem a világvége! Pihenjél többet és gyakrabban lélegezz mélyeket! Ezzel csak preventíven segítesz magadon!
"Nem bírom ezt a "mindent is" kifejezést hallgatni, bárkit kérdeztem fogalma nem volt, hogy mire, miért mondja, csak használja, mert másoktól hallja. :("
Mert manapság "menő" használni! Valaki hülyéskedik vele, valaki meg komolyan is gondolja!
"Nem értem, miért a békét kötik meg, miért nem a háborút?"
WHÁT??
"Egyetlen dolog nem pénzért megvehető: az idő."
És elfolyik mint a meleg víz a bojlerből!
Nekem még soha nem volt gondom vele, sokkal tisztábbnak érzem a víz ízét.
A kancsó az egyik megoldás, de attól még nem lesz 100%-os a víz tisztasága! (Szép is lenne!)
A desztillált víz a másik megoldás, de akkor venned kell egy olyan készüléket, ami pár óra alatt lecsapat 5 liter makulátlan tisztaságú vizet.
Vannak, akik félnek tőle! De mitől is félünk?? A 99,9%-os tisztaságú víztől? 🤣
Nyilván nem úgy iszod, mint a csapvizet, hanem kúraszerűen! Lassan szoktatod hozzá magad, mert erősen méregtelenít!
(Amúgy nem verik nagy dobra, de a rákos sejteket is összezsugorítja!)
Azért nincs az a tök, hogy sírógörcsöt kapjak miatta.
Ennyire alacsony már az ingerküszöb? Vagy ennyire hiperérzékeny lett a női nem?
Annyira nem tetszenek ezek a karácsonyi manók....
Nekem sem.
"Annyira nem tetszenek ezek a karácsonyi manók, olyan infantilis dekoráció, nekem sosem tetszett..."
Nem éri meg bosszankodnod rajta. Mindegyik kukában végzi, amikor megjelenik egy új trend. Ugyanez ruhákkal, cipőkkel, bútorokkal...belepistulnánk, ha mindig követni akarnánk.
Íztelen a saját termelésű sütőtököm. 1 adagot kidobtam komposztba. Sírógörcs alatt. Mostani se édes egyáltalán. Felhasználom más kajára. Nudli, kanalasfánknak, egyéb. Legalább szép sárga lesz a tészta. Párom nehogy megtudja.
Ha megtudja a párod, akkor mi történik? Lekever egy pofont, mert nem édes a tök, amit vetettél?
"Íztelen a saját termelésű sütőtököm. 1 adagot kidobtam komposztba. Sírógörcs alatt. Mostani se édes egyáltalán. Felhasználom más kajára. Nudli, kanalasfánknak, egyéb. Legalább szép sárga lesz a tészta. Párom nehogy megtudja."
És, hogy vagy egyébként?
Nem vagy koronás?