Vallomások (beszélgetés)
Amikor azt hallom valakitől, hogy " megmondom az "őszintét" akkor rögtön tudom az illető megint hazudik.
Sok embernek szavajárása, megszokta. Mi is meg tudjuk szokni tőlük, vagyis idegenek esetében tűnik jobban fel.
Karácsonyi lázban égek....
Tedd magad takarékra szerintem,sok idő van még addig.
Van 3 rúzsom, de nem használom. Maszk alatt nem látszik. Ha itthon vagyok, akkor meg minek?"
Nekem is van több, de csak itthon használom, de itt szigorúan.
Nekem a CC krémem fog megromlani, ha nyáron sem lehet kenni.
Dombóvári olyan jó volt amikor duci volt. Imádtam a karakterêt.
Hadhâzy is gyakran elneveti magát. :)
Kiss Ádám nagyon elment a politika felé. Kezdetekben ő is nagyon jó volt.
Kőhalmi és Bödőcs mindig szuper volt. Kőhalmival gyakran tudtak azok az emberek azonosulni, akik lakótelepen nőttek fel. Mint én is. :)
Bödőcs az igazi vidéki fîlinget hozza. Én bírom őket. :)
Tegnap a kislányom kifestette apuci 1 körmét vörösre...
Ebben semmi ciki nincs! Apukám /Nyugodjon!/ is így ment le a boltba és büszkén mondogatta, hogy a lányai festették ki egy körmét. :)
Aki jól csinálja, az nem erőltetett, pl.:
Bírom pl. Badár Sándort is annak ellenére, hogy gyakran elröhögi a saját poénjait; de a barátját Szőke Andrást ki nem állhatom, mert sokszor inkább ripacs, mint színész vagy humorista.
Veheted is. Ugyanis pontosan nekünk szólt. Nekünk, akik nyilvánosan vállaljuk a véleményünket a névtelen vallomások mögül köpködők védelmében 🤗
Mondjuk pont nem érdekel, ugyanis attól tartok ott, ahol hogy nem árazom magam mélyen az alá, amit érek. És hogy erről ki mit gondol, kb. annyira érdekel, mint az, hogy Zimány Linda végül elejtette-e a mobilját, vagy csak majdnem 🤗
"Tegnap a kislányom kifestette apuci 1 körmét vörösre. Nem mosták le. Reggel láttam, de nem szóltam....CIKI!"
Szép kis család! A legkisebb jóindulat nélkül. Na, ez a CIKI!
"Tegnap a kislányom kifestette apuci 1 körmét vörösre. Nem mosták le. Reggel láttam, de nem szóltam. Ő totál elfelejtette és így ment el dolgozni. 😂😜CIKI!"
Azt csak te hiszed, hogy CIKI 😂 Ha apuci jófej, akkor büszkén mutogatja, hogy a kislányával játszottak, a többiek meg majd örömmel együtt nevetnek vele.
Miért nem szóltál, ha láttad, és szerinted CIKI?
Hogy CIKI legyen neki?
Te vagy CIKI 😌
"Felfordul a gyomrom az “ágyból nem kelnék ki ennyiért” szövegektől"
Ne forduljon, ezek az emberek nem érnek annyit, hogy egy percig is rosszul érezd magad:)
Állítólag én olyan vagyok mint Kormos Anett, kinézetben, hangban, humorban. Hát nem tudom. Mondták már többen is. Az tény hogy vannak akik kifejezetten szeretik a monológjaimat. De pl én nem annyira csípem Anettet. Az írásaival pedig a világból ki lehetne kergetni.
Eszter, hááát. Marcsit talán csak sejtem ki lehet. Valahogy nőknek ez nem annyira fekszik.
Én néztem régen - nagyon régen - külföldi stand-upot, showkat. Valahogy ott is mindig inkább a férfiak humora fogott meg (persze a nyelvi korlátok miatt őket sem mindig értettem).
A nők stand-up során sokszor elmennek közönségesbe, ami szerintem nem vicces.
Bödőcs valahol nagyon-nagyon magasan helyezkedik el a többi felett. Ő az aki olyan poént tud ami "többször csíp". Van mondanivalója, el lehet gondolkodni rajta.
Egy ideig én tényleg élveztem a stand uposokat, de valahogy idővel ellaposodnak, kiismered őket és már nem váltják ki a kellő ingert.
"Imádom a retro zenéket!"
Én is. És büszkén vállalom 😝