Vallomások (beszélgetés)
Mélységesen egyetértek!
Ráadásként, minél jobban tiltják a gyerekeket, annál inkább kísértésbe esnek. A tiltott gyümölcs mindig édesebb. Lehet, hogy ezt az onokát éppen ez az élmény fogja megakadályozni abban, hogy haverokkal csúnyán berúgjon és esetleg veszélyes helyzetbe keveredjen részegen!
"Tegnap berúgtam az unokámmal."
Nem értem a kukoricát 😂 biztos jó a nagyszülő - unoka kapcsolat. Néha napján belefér egy görbe este/nap.
Nekem is volt egy darálós kávégépem, de annyira nem ízlett a kávé, amit főzött, hogy eladtam és újra elővettem a szarvasit;)
Most nézegetem a kapszulásat, de le fogom beszélni magamat, mert sok kávét iszok és sokkal többet költenék, akkor kávéra...
Nálunk a cégnél ilyen is van, eskü finomabbat főz, mint az itthoni 150+ezres automata kávéfőző 😕. Pedig a cégnél olcsó darált kávé megy bele, itthon meg már mindenhonnan is hozattunk szemes kávét hátha.
Aztán én maradtam itthon a kapszulásnál.
"A vörös szörnyeteg beszállt a liftbe, megállt és csak bámult. Nagyon megijedtem. "
Mennyiért fejeznéd be?
Egy gyerek zagyvaságai élvezetesebb nálad!
"Nov. 1-től szól a karácsony rádió mindennap itthon."
Nálam régen a munkahelyen üvöltött. Mikor naponta negyedszer meghallottam Rudolfot, a vörösorrú rénszarvast, azt hittem megmarom magam.
Eszpresszó kávéfőzőt kellene vennem, max. 40 ezer Ft-ért. De olyan rossz a felhozatal itt, ahogy nézem neten, hogy lehet maradok a régi, jól bevált kotyogósnál. Azt írják már a szarvasi se a régi... 🧐😖
A kotyogós örök és halhatatlan💪
Eszpresszó kávéfőző...
Auchanban vettem tavaly 9ezerért.
Esküszöm, eddig a legjobb!
"A családom nem támogat benne, de akkor is elkezdek törökül tanulni."
Nagyon jól teszed. Én is törökül tanulok, egy percig nem bántam meg, ez lett a hobbim. Imádom. :)
Ha kérdésed lesz, keress nyugodtan privátban.
Jó tanulást kívánok!
Nov. 1-től szól a karácsony rádió mindennap itthon.
November 1 óta pont ezt hallgatom :)
"A családom nem támogat benne, de akkor is elkezdek törökül tanulni."
Mihez kell ebben a támogatás?
Na, tehát értitek, ugye?
legdrágáb...=legdrágább...
:DDDD
"Eszpresszó kávéfőzőt kellene vennem, max. 40 ezer Ft-ért. De olyan rossz a felhozatal itt, ahogy nézem neten, hogy lehet maradok a régi, jól bevált kotyogósnál. Azt írják már a szarvasi se a régi..."
Nem mindegy, hogy melyiket veszed.
Szerintem ez a legjobb:
Ismerem mindet, de ezzel vagyok a legelégedetteb.
A fém drágább, de nem jobb ennél, ráadásul nem is kapcsol ki, mint ez a típus.
A kávéfőző gyártás úgy tudom, hogy nem fejezték be.
Nekem van ez a típus, amit ide linkeltem. 30 éves és tökéletes.
Van fém is, ami 5 éves. Ennek sem volt még kutya baja sem, csak a másik finomabb kávét főz;)
A delonghik sem rosszak sokak szerint.
Utálom a jelenlegi munkahelyemet. Rengeteget dolgozom, rossz fizetésért. Váltanék, de nincs most...
Én meg szeretem a munkahelyemet, jól is keresek, erre bezár. Rrrrohadt életbe!!! :'(
Eszpresszó kávéfőzőt kellene vennem...
Valamelyik nap mi is nézegettük, de semmi. Vagyis ja, de. Közel 1 millió forintos kávéfőző tetszik. 🤭
Eszpresszó kávéfőzőt kellene vennem, max. 40 ezer Ft-ért. De olyan rossz a felhozatal itt, ahogy nézem neten, hogy lehet maradok a régi, jól bevált kotyogósnál. Azt írják már a szarvasi se a régi...
sajnos ezt meg tudom erősíteni,nekem szarvasi van,nem mondom rossz,de nem is vagyok tőle elájulva :/
Eszpresszó kávéfőző....
Miért nem kérdezed meg inkább tudásbázis kérdésben? Szerintem biztos kapnál rá jó tippeket.
Eszpresszó kávéfőzőt kellene vennem, max. 40 ezer Ft-ért. De olyan rossz a felhozatal itt, ahogy nézem neten, hogy lehet maradok a régi, jól bevált kotyogósnál. Azt írják már a szarvasi se a régi... 🧐😖
A Szarvasi Gyár nem bezárt? Szar minőségű lámpakat gyártott az Ikeának, felmondta az Ikea a szerződést a gyár meg csődbe ment
"Eszpresszó kávéfőzőt kellene vennem, max 40 ezerért Ft-ért. De olyan sz*r a felhozatal itt ahogy nézem neten, hogy lehet maradok a régi, jól bevált kotyogósnál..."
Hidd el nekem a kotyogósnál nincsen jobb. Ráadásul pár ezer forintért már lehet venni kotyogós kínait is, ami meglepően jó kávét főz. Persze ha van kidobni való több tízezer forintod, akkor száz ezer forint fölött már találsz hét nyelven beszélő zenélőt is. 😀
"Eszpresszó kávéfőzőt kellene vennem.."
Bialetti Brikka.