Vallomások (beszélgetés)
Van úgy, hogy 40 fokon nem oldódik, és ez azért furcsa, mert ugyanazt a 40 fokos programot használom. Néha jó, néha nem, érthetetlen.
60-on nem mosnék kényesebb ruhákat.
Én egy jó ideje már csak párnásat használok, szerencsére nem volt eddig bajom vele.
Kézi mosáshoz folyékonyat, a por alapút meg kiiktattam, azzal sok bajom volt.
"2 éve mosok ezzel az automatával, de ma esett le, hogy eddig rossz helyre öntöttem az öblítőt."
Mindig olyan érzésem volt, hogy az öblítőnek nincs semmi jelentősége :)
Jó ötlet volt Hoxától, de mostanra már csak egy mire gondolsz-2 vagy egy pontgyüjtő hellyé vált.
Kár érte.
Csodálkozom rajta, hogy mennyien nem értik a vallomás szó jelentését. Én írtam már egyszer, hogy próbálja ki, hogy a kiírni kívánt tartalomra illik-e a két válasz, bár ez még önmagában nem garancia arra, hogy az valóban vallomás és még mindig nem értem a magyarázkodós, több mondatos vallomásokat sem.
Pl. Ha azt írom, hogy sokat fantáziálok a páromon kívül más férfiakról. Ez így vallomás. de ha folytatom a gondolatot és megmagyarázom, hogy de csak azért mert ő pl. elhanyagol, akkor ezt így már inkább fórumba kéne kiírni.
"Tudom: a neten állandóan figyelnek, adatokat gyűjtenek mindenkiről. :("
Ez inkább gyanú, mint vallomás.
"Csak addig szőrtelenítem le a combomat, ameddig a szoknyám ér!"
Szép leheccccc :DDDDD
"A feleségem elvette tőlem a retikülömet, azt mondta, hogy ez nem való egy férfinak, de én vissza fogom venni tőle!"
Szurkolok hogy sikerüljön:))
"Én naponta többször is mosok fogat."
Dicsekszel? :D Kukorica!
"Idegesít, ha valaki ordítva telefonál. Mi közöm nekem a dolgaihoz? Úgy érzem, nem vagyok köteles hallgatni."
Sajnos, ez egy szörnyű negatív trend és egyre jobban terjed. Barátkozz meg vele, mert nem tudsz rajta változtatni. Szégyellje magát, akire vonatkozik, nem a te feladatod.