Ultrahangos kavitációs zsírbontás (beszélgetés)
A kavitációs kezelés alatt a szakemberek állítása szerint mondhatni, szinte semmit.
Úgy általában, (a hétköznapokon, kezelésen kívül normális esetben) hogy mennyi energiára van szüksége egy embernek az adott életkorban, és életformájának megfelelően? Konkrét link helyett google-z rá erre a kifejezésre, szó szerint "Kalóriaszükséglet kalkulátor - Kalóriaégetés mozgással". Szerintem sok hasznos infó van benne, amit hasznosíthatsz.
Szia Anikó,
Ez a 6-7 cm egy kezelés alatt leginkább a kezelő karjának erejétől és a centi szakítószilárdságától függ, ergo mennyire erősen szorítja össze a mérésnél... egyébként igen nagy zsírtömegnél is nehezen hallok ilyesmiről, még talán Ultrashape-pel se nagyon van ilyen eredmény...
Üdv,
Zoli
Én ezzel egyetértek!
Én is pont azt mondom a vendégeimnek hogy nem kell éhen halni! a kolbász karika közé tett szalonna az az első három napba annyira ne(szerintem)de ennek pont az a lényege hogy nem 0 szénhidrátot hanem nagyon kevés szénhidrátot juttassunk a szervezetünkbe főleg az első 3 nap.Aztán ha bűnözünk egy torta szelettel akkor előtte és utána is figyeljünk oda mit eszünk.Ennek a kezelés folyamatnak nem az a lényeg hogy éhes maradj és ne érezd jól magad!Csak ész szerűen kell csinálni!És mozogni kell mellette ha mást nem is egy jó séta a szabad levegőn!
Sziasztok!
Én most csatlakoztam hozzátok és rengeteg mindent olvastam és csak bámultam hogy miket képesek forgalmazni az emberek!
Én is kezelek egy Kavitációs géppel!Nagyon sok fajta ilyen gép van amire vagy rá mondják hogy az mert jól hangzik vagy tényleg az csak nem olyan jó még mert pl.fejletlen.Én úgy döntöttem el hogy ezzel a géppel szeretnék dolgozni hogy magamnak is ajánlanám,hogy hiszek abba hogy ez jó és működni fog!Azt tudnotok kell de már biztos hogy itt elhangzott hogy ehhez a vendég is kell,ha megcsináltam e kezelést akkor nem iszunk cukros üdítőitalokat vagy nem eszünk zsíros ételeket,ehhez nem kell léböjt kúrát alkalmaznos de igen is oda kell figyelned mit a táplálkozásra mint a mozgásra!
Az én gépemnek a technikája röviden:60 perces maga a kezelés.1:ultrahangos zsírbontás 20 perc ,a 2.egy másik ultrahang fejjel nyirokrendszerbe juttatjuk a szétbombázott zsírsejteke,a 3.ilyen kis papucsokat helyezünk a kezelt területre és izomstimulációt végzünk azaz feszesítjük a bőrt.
Persze ezt magyarázhatnám hosszabban is ez a nagyon leegyszerűsített változat!
Szia Rubellit !
Hogyan lehetséges 6-7 cm körfogat csökkenés az első kezelés után ? Mitől függ ? A zsír minőségétől ?
40 perc kavitáció+ 40 perc arcvasalás? Nyirokkeringés serkentésével mi lesz? Vagy az arcvasalás már arra is jó? Hihetetlen amiket írtok. Sajnos tudom, hogy ez a valóság... :(
Remélem, hogy a 3.helyen már minden rendben lesz.
Nem hisze el, hogy ezt meg lehet csinálni és nem történik semmi. Tényleg ennyi vendéget be lehet csapni?
Szia Cornflower!
A kezelő hölgy véleménye sántít. :)
Az a gép gyenge aminek hallod a hangját és az a jó aminek nem. Ezt ő hol tanulta? Ha tanulta :(
Nem tudom, hogy szerinte mi számít eredménynek, szerintem akár 6-7 centi az első kezelés után nem rossz. Pláne egy olyan géppel ami ciripel :)
Sajnos az a hely nagy melléfogás volt, de a hölgy szakértelme (bár annak nem lehet nevezni) sem semmi :(
Én az arckezelést nem is kértem, helyette UH-t, egyébként a hölgy is azt mondta, hogy akkor lesz nekem feszes bőröm, ha heti 2-szer eljárok több héten át. 1-2 alkalom meg sem látszik. ..és ezt ő mondta.
Nekem egyébként a Mystic gépek bejönnek, attól valóban mennek le a cm-ek.
Holnap megyek még egy helyre :)
Ha lesz tapasztalatom, majd írok.
Rubellit!
Véletlen kitöröltem az üzit,megírnád,hogy hol is dolgozol??köszönöm:)))H.persze priviben,már tudom kezelni:P
Szia Cornflower!
Most kicsit elkeseredtem,mert én is éppen vettem kupont abba a bizonyos Swarczer u.-ba
40 perc kavitáció+40 perc arcvasalás,vagy mi....Ezt kétszer
Én ahol először voltam ott 40 perc volt a kavitáció majd fél óra nyirokmasszázs a
a második helyen a sípoló hang iszonyat hangos volt és csak 12 perc volt a kavitáció,ott nem volt nyirokmasszázs és a csaj azt mondta ,h nem lehet 12 percnél tovább kezelni,úgyhogy azt hittem,hogy az első hely átverés
most megyek a 3.helyre.amit írtál.
de ha nem hallom a hangot,akkor én a kuponos cégnek meg fogom írni,mert állítólag büntetik a céget több százezer forintra,ha panasz van rájuk.elegem van,hogy sehol nem azt kapod,amit hírdetnek,csak ízelítőt.
Mindegy most már elmegyek,de tuti kiverem a balhét.
ennyi kóklert egy rakaton,akik hírtelen akarnak meggazdagodni...
Tisztelet a kivételnek.
Szia Rubellit!
Ne haragudj,de még soha nem fórumouztam,de közben már megtaláltam a privát üzidet:Szóval megnyugtatlak nem vagy jövőbe látó:))))szép napot
Milyen teákat érdemes inni a kúra alatt?
Nekem a teákra azt mondta az egyik kozmatikus, hogy inkább hanyagoljam, max kevés zöld teát igyak, inkább sima vizet igyak.
Szia Dorkinc!
A ciripelő hangot és sem hallottam az egyik helyen, ahol a kezelő hölgy közölte velem, hogy ne vitatkozzak vele, higgyem el, hogy aminek hangja van, az olyan gyenge gép, hogy soha nem fogok vele eredményeket elérni, az valami vacak. :)
Ennyit erről.....
Kedves Dorkinc,
engedd meg, hogy hozzá nem értőként, csak amatőrként és laikusként elmondjam, én hogyan próbálom betartani a szénhidrát mentességet a három napban.
Alapvetően azt hiszem, az itteni szakemberek és laikusok is egyetérthetünk abban, hogy szénhidrát nélkül nem mennek a hétköznapok. Vagy ha mennek is, pl. egy munkahelyen teljesíteni nem lehet "félkómás" állapotban.
A kezelés napján, és az azt követő három napban (ami így már négy nap) törekszem a minimális szénhidrát bevitelre. Ilyenkor húst eszek hússal, némi salátával, de ha úgy tartja kedvem, libatepertőt kenyér nélkül, vagy két kolbász karika közé tett szalonna kockát, ha megkívánom az ízért. Ilyenkor kerülnek elő a csirkemell és a hal receptek variációi, a főtt és sült tojás (és még sorolhatnám a szinte nulla szénhidrátos kajákat). Kiegészítem némi salátával, vagy pirított zöldséggel. Ilyenkor kapnak szerepet a sajtok is.
Ha utánanézel, láthatod, hogy pl. tíz deka körözöttben nincs több 6-8 gramm szénhidrátnál, ami szerintem belefér a diétába és laktat is.
Pl. ehetsz sonkát, vagy virslit dögivel.
Ha megnézem egy kb. két évvel ezelőtti étrendem, így visszaszámolva kb. 300 gramm szénhidrátot is megettem egy nap. Mióta odafigyelek az étkezésre, ezt sikerült úgy, tudatosan lecsökkenteni az utóbbi időben kb. 100 grammra, hogy olyat eszem, amit szeretek, és nem vagyok éhes.
Szóval azt tudom tanácsolni, hogy tölts le a netről egy szénhidrát táblázatot. Nézd meg, hogy mi az amelyik kajában kevés van belőle, és amit szeretsz is. A többi a fantáziádra és a szakácstudományodra van bízva, hogy mit főzöl belőle.
A szénhidrát mentes napok kivételével ha megkívánom, én bizony még a tortaszeletet is bevállalom. Bár azt vettem észre, hogy egyre kevésbé vagyok éhes. Az ízek, és a szemem az, ami elcsábít, nem az éhség.
Nekem ez a fajta sajátos diéta bevált. Így kavitációt követő három napban 20-30 gramm szénhidráttal állni tudom a sarat a munkahelyemen, és sosem vagyok éhes. A bevitt fehérje, és zsír, és a tartalékaim elég energiát adnak.
A többi napokon lazábban étkezem, de azért nem esem túlzásokba. Ezzel a módszerrel nekem bevált.
Még egyszer hozzá szeretném tenni, hogy a véleményem nem tudományos alapokon nyugszik, mondhatni saját személyemre szabott.
Szerintem fontos, hogy bármilyen kezelésre jársz, jól érezd magad a bőrödben, és ne érezd úgy, hogy ez most egy sanyargatásos időszak, amin át kell esned, mert akkor a kezelések lejártával mérhetetlen bűnözésbe fogsz esni. :) Valahol azt hiszem, hogy aki egy ilyen alakformálásra adja a fejét, annak tényleg életmódot, életszemléletet kell változtatni. Szerintem ezt anélkül is meg lehet tenni, hogy éhezésbe kezdjen.
Szia Rubellit és Angie's!
Az, hogy mért osztotta meg velem, hogy hány kupont adott el, meg tudnám magyarázni, de elvből nem teszem, mert nem akarok ártani neki. Nem ez a lényeg.
Szerintem a teljesítményre értette(40 Hz )gondolom, de tényleg iszonyú hangos volt, nem ciripelt, mint a tücsök, hanem sípolt 2-3 féle vékony hangon és közben nem hallottam a hangomat. Tényleg örültem, hogy ilyen hangos, azt gondoltam, hogy akkor ez tuti jó:)Ja és a kavi elött volt a 15 perc "feszesítés".
A másik helyen volt a párnácska, ahol 2*20 perc volt úgy, hogy összefogták a hasat és a köldököt kihagyták. A combomra tettek egy kb 2*5cm-es lapot, amiből egy vezeték ment ki és a géppel volt összekötve. Kavitáció közben néha csipkedte a bőrőmet a combomon, de a gép nagyon halk volt.
Pedig mondta a csaj, hogy volt, aki nem bírta a hangot. Aztán, amikor a másik helyen voltam, ahol a 12 perces kezelés volt meghallottam a gép visító hangját, eszembe jutott az első hely, gondoltam ha azt nem bírta a vendég, ettől agyrákot kapna:)
mindegy, nem tudom mi volt az a párna a combomon és mi célból és miért csípett néha meg. Talán azért, hogy a gép hangját tompítsa, vagy talán a combomból nyerte a gép az energiát???:)))
Szia Rubellit!
Most láttam egy kupon akciót 8000 helyett 4000-ért. Itt 2 óra a kezelés
1. lépés: Zsírszövetek fellazítása (20 perc)
2. lépés: Mélyebb zsírrétegek felbomlasztása és megolvasztása (40 perc)
3. lépés: Intenzív zsírlebontás a zsírrétegben (20 perc)
4. lépés: Test feszesítése és formálása (20 perc)
Ez nem sok???Már nem tudom mit higgyek, de mégis jobban hangzik 40 perc kavi, mint 12, nem???már teljesen kész vagyok ettől, hogy annyi ember van, aki néz a boci szemével és hitelesen beszél mindenről, aztán csak lukat beszél a hasadba és akiben vakon bíztál tulajdonképpen átver:(((De ti legalább pro-kontra nyilvánítotok véleményt és segítetek.
Köszönöm választ,megfogadom a tanácsaidat. Csak olivaolajat használtam eddig is, így ez nem lesz probléma! :) a zöldség és a husi teljesen jó :) a mediterrán diétában még halat is ir. Amit viszont nem tudok h pl bab az mennyire ehető, mert a mai vacsim babsaláta :) ebédre csirkemellet vettem és görög saláta lesz. ez a kedvencem :)
na tehát most jöttem a kezelésről
- ciripelő hang az volt egészen az agyamig hatolt:)
- vákum nem volt,a kezelés után paprikás olajjal maszírozott meg
- a kezelés 2x8percig tartott (egyik fenék 8 másik fenék 8)
- mérés nem volt ezért most le is mérem magam és feljegyzetelem szorgosan
- rákérdeztem a diétára a mediterrán azt mondta jó, de még az élelmiszertudományi diétát is ajánlja
- és kérdeztem h a 9 alkalmat megosszam e 2 testrész között azt mondta inkább csak a fenekemre használjam fel
- és amióta eljöttem azóta tüzel a popeszom XD :D
vettem magamnak 1literes ásványvizet azt gondoltam hogy majd abba töltögetek magamnak és 3 liter kb jó lesz, kérdeztem a csajt és ő szerinte elé 2-2,5 liter víz is. de nyilván nem baj ha több :)
alig birok ülni még most gépelek, mintha tüzes széken ülnék :)
Vettem magamnak paprikás masszázs olajat, 950ft volt 250ml. gondoltam máshol is kenegetem magam és az jó lesz nekem :) azt mondta naponta 1x kenjem be. Na ennyit erről :)