Ultrahangos kavitációs zsírbontás (beszélgetés)
Sziasztok Csajok!
Én ma mennék (hétfő)a Schwarczer u.ba kavitációra és arcfeszesítésre,de lemondtam,sőt a kuponos céget felhívom,hogy utalják vissza a pénzt.Végigolvasva a tapasztalatokat már nem bízom abban a helyben.Nem kavitációt csinálnak és a kezelő csaj(telefonban idősebb hang)azt mondta a jó kavitációs gépnek nincsen hangja.Az arc feszesítés pedig amit úgy hírdet,hogy az első kezelés hatásos és látványos,arról annyit,hogy azt mondta ha eheti többször mész ,akkor van eredménye.
Szia!
Nagyon köszönöm a tanácsot!Valószínű ezt fogom tenni :D
Biztos én lennék a hülye ha nem sikerül.Az a másik fele hogy nem kell nagyon szigorú diéta csak az alapok.Valamit valamiért!!!!!!!!
Hát nem tudom honnan szedtem, h magas.:-DDDDDD
A "kedves" egyenlő lett a "magassal".:-))))
Hát az én képzelőerőm határtalan....
Szia!
A legjobb, amit tehetsz, az az, hogy elküldöd. Ha végigjárja a kezelést, és nem lesz eredmény, te leszel a hibás. Vedd elejét, mondd meg neki, hogy a lelkiismereted nem engedi, hogy tovább kezeld eredmény nélkül. Indokold meg, miért kellene csökkenteni a szénhidrátfogyasztást, és miért kell sokat inni, és mondd el neki, hogy te nem engedheted meg magadnak, hogy ne legyen eredmény a kezelések hatására. Ennél jobbat nem tudok tanácsolni. Volt már vendég, akit elküldtem, mert nem működött együtt (2 alkalom után befejeztem a kezelését), akkor, per pill. nagyon megsértődött, és úgy két hónap múltán visszajött, hogy befizetett máshová egy bérletet, lejárta, semmit nem változott (naná, ott sem tartotta be a betartanivalókat), és megköszönte, hogy én nem "húztam" le. Ez is valami.:-)
Érthetetlen! Akkor minek ad ki ennyi pénzt ha nem bírja betartani? Biztos nem úgy kuporgatta rá össze a pénzét, ha így elcseszi az egészet....
Húúú, most aztán kíváncsi vagyok, h ki lehet az illető. Ezek szerint ha hallottuk, akkor talán énekes.:-O Lett volna tippem, de így, h írod, h magas, így kiesett. Lett volna másik tipp, de az meg nem énekel.:-)))
6cm? Aztán 8cm? Ez számomra hihetetlen. De gondolom nem 60-65 kilós az illető.
Azt hagy kérdezzem már meg Tőletek, szakiktól, h volt e már olyan példa a praxisotokban, h elment a páciens több alkalommal és az ég világon semmi centiben mérhető változás nem volt. Mert ugye garanciát nem vállal senki ( miért is vállalna, hisz nem felügyelhetitek 0-24ben az embert ), ahhoz képest viszont nem olcsó. Én pl. kardomba dőlnék, ha kiadnék egy tetemes összeget és mondjuk 2-3 cm ment csak le.
Mitől függ az, h kinek több, kinek kevesebb távozik? Mindenkinek másképp reagál a szervezete a kezelésre? Vagy hogy van ez?
Szia Cornflower!
Kavitációs zsírbontást. Ennyi, de ezt én már a fórumon többször leírtam, hogy vannak ilyen eredmények és több is. Nála ez azért nagyon érdekes, mert egy vékony nagyon csinos hölgyről van szó. Az ismerősei is csodálkoznak ezen az eredményen. :) Jól tud öltözni. Igen, ismert a hölgy lehet, hogy láttad és hallottad is már "munka" közben. :)
Sziasztok!
Had meséljek el én is valamit,sajnos ez nem túl jó hír!
Szerintem nekem egy elég jó gépem van már vannak jó eredmények!
Sajnos van egy vendégem aki a 3.kezelésen lesz túl,de sajnos tudom hogy abszolút nem tartja be a diétát és nem elég hogy nem tartja be még cukros italokat fogyaszt meg 9-10 körül eszik pl:húst.Ezt most vallotta be.Én közöltem vele hogy ez a kezelés nagyon hatásos de így csak ad a sz.-nak egy pofont.Most azon gondolkozom hogy megfogom neki mondani hogy vagy betartja vagy jöjjön vissza akkor ha már elég kitartó!
Mit csináltál vele, hogy 6 cm lement 1 alkalom után?? :)
Valami hírességről van szó?
Szia angie's!
A gép neve Sensolyse. Mond neked valamit?
Szia Anikó!
Sajnos igazad van, de szerintem elég jól lehet szűrni, hogy ki a hiteles. Aki fent van a fórumon már olyan információkat kap, hogy el tudja dönteni, hogy tényleg kavitációs zsírbontást ajánlanak neki vagy csak divatból használják a kifejezést.
A centik pedig igazak, most készül az új honlapom ahol arccal névvel fogja felvállalni egy kedves vendégem, hogy az első kezelés után 6cm-vel csökkent a hasának a körfogata és ez 2nappal később már 8cm volt. Még nem árulom el, hogy ki ő, legyen meglepetés. Szerintem nagyon ismerős lesz sokaknak :)
Heuréka! Találtam egy "tappancsos" UH-gépet!
Jópofa megoldás, a tappancson 3 db kb. 1 cm (talán picit nagyobb)ultrahangfej van rögzítve. Így már értem.:-)
Szia Ancsuli!
Ugyanez a helyzet velünk, szakemberekkel is. Horroráron eladnak minden sz@rt, amiről sokan azt se tudják, mi az. Cak felcsillan a szemük, ha azt látják MÁR 3-6 hónap alatt megtérül a befektetés.....itt gyökerezik valahol a probléma, és még messze a megoldás. Bár véleményem szerint a kuponoldalak sokat segítenek abban, hogy kiszűrődjön a selejt, viszonylag gyorsan.
Szia!
Ez a tappancsos Uh nagyon érdekes! Nem Ultratone-gép véletlenül? Az nem ultrahang ugyanis, hanem izomstimuláló, de hatékony. Az UH létrejöttéhez ismereteim szerint szükség van egy kristályt tartalmazó fejre, a kristály rezgése által keletkezik az elektromos hullámból ultrahanghullám. Nos, ezt tappanccsal (főleg, ha gumi) sztem nem lehet megoldani. Bár nem vagyok elektroműszerész, elektromérnök.:-)
Az a baj, h horror áron adnak el nekünk mindenféle sz*t amiről azt sem tudjuk mi az!
Leírják mindenféle, laikusnak idegen szóval, h miket csinálnak a kezelés során, ami lehet tök jól hangzik, de mint láthatjuk itt is, a szakemberek megírják, h semmit nem ér v. nem sokat.
Csak felcsillan a szemünk ha azt látjuk, h MÁR az első kezelés után centikben mérhető a változás! Ez számomra kicsit utópisztikusnak tűnik.:-O
Kedves Erika!
Köszönöm a többiek nevében ezt a korrekt beszámolót Tőled.
Néhány dologgal még kiegészítem ha nem haragszol meg érte.
Örülök az eredményeidnek és gratulálok Neked hozzájuk.
Remélem, hogy tudod, hogy ezt az eredményt sokkal inkább köszönheted Magadnak mint a szalonnak.
A kavitációs zsírbontásnál nem használunk zsírégető és aloe verás hidratáló zselét. A kezelés nem hatóanyag bejuttatására épül. Ez sima ultrahangos kezeléseknél alkalmazható. Lehet, hogy valamennyi beszívodik, de értelme nincs.
A végén a 6-8 perc masszázs nagyon kevés.
Az ár-érték arányt nagyon jól látod, 2000Ft-ot megért csak az a baj, hogy ennek a kezelésnek 15000Ft az ára. :( Ez nagyon szomorú :(
Szia henessey75!
Az a hely, ahová ma mentem 3. alkalommal többféle géppel dolgozik, tehát nem csak kavitációs UH-ra járok most.
Még nagyon az elején járok, így még most nincs eredmény, 20 alkalommal megyek összesen, majd írom, hogy mit értem el.
Itt az uh-ot fixen felszíjazzák a kezelendő testrészre, van legalább 10 tappancsa, ami a 20-30 percig a bőrömmel érintkezik. A gép ciripel és a személyzet naaagyon kedves és segítőkész :)