Ultrahangos kavitációs zsírbontás (beszélgetés)
Soha életemben nem voltam túlérzékeny. Edződöm már egy ideje. :))))))
A 1844-es bejegyzésed azért elég reklámszagú. Ebben megegyezhetünk.
Baromságokat sem szoktam irogatni, elég hamar elvéreznék itt, elhiheted, ha így lenne.
A megállapításodról meg csak annyit, hogy te is tudod, kötözködésnek szántad. Tedd azt, ha ez tesz boldoggá. Bár bevallásod szerint nem értesz ehhez a technológiához, az életben nem dolgoztál vele, rég tanultad, és nem is jól, de megkérdőjelezed azokat a kezelőket, akik nap mint nap ezzel dolgoznak, előadásokat tartanak róla, cikkeket írnak a témában. Hát, biztos okos dolog.
Részemről lezártnak tekintem a beszélgetést,többet nem jövök fel ide-sajnálom már,hogy tegnap idetévedtem-azt hittem,hogy kedvesebb,empatikusabb emberek vannak itt-de ahogy visszaolvastam,látom-mással is konfrontálódtatok.Nem is kicsit,és nem akármilyen hangnemben.
Nekem ez nem a stílusom-úgyhogy átadom a terepet másoknak.PÁ
Nem értem,mi bajod van bakker:oo
Kérdeztem valamit,erre nekem támadsz!!
Mit akarnék reklámozni??Össze-vissza írsz mindenféle baromságot!
Egy régebbi kérdésre adott válaszba drága. De legalább tetted volna pontosan.
Nézd, itt mindenki úgy kérdez, válaszol, ahogy neki tetszik. Aki komolyan kérdez, tényleg érdeklődik, komoly választ kap. Ha itt te reklámozni akarsz bármit is, tedd. Mindenki levonja belőle a következtetéseket. De a szavaimat ne forgasd ki, erre megkérlek. Nagyon nem kéne ez irányba elindulnia a beszélgetésnek.
Szia!
Segíthet, de bőrfeszesítő programmal kellene kombinálni mindenképp. Természetesen ezt láttatlanban mondom, pontos kezelést csak akkor lehet felállítani, ha láttam miről van szó. Iszol elég folyadékot? Mennyi olyan ételt eszel, amiben sok az adalékanyag, szinezék, a szénhidrát? Mennyit mozogsz? Ha megoldódik a narancsbőr probléma, valamiféle változtatásra szükség lesz, hogy ne kerüljön vissza a combodra.
A mesterem monda a ráncokról-példaképp említette,ha elszárad egy levél,a büdös életben nem lehet életre kelteni-lehet pancsolni,kezelni,stb.
A ráncokat is lehet kezelni,de soha nem fog eltűnni.
Legfeljebb vannak,akik elhiszik,hogy eltűnnek-mert szeretnének hinni benne.
Valóban???Szuper:DDD
Akkor ezek szerint a meglévő ráncot el lehet tüntetni.
Akkor a jövő Houdini növendékei vannak itt:DDDDD
Sziasztok,
szakavatottaktól kérdezném: 27 éves vagyok, 160 centi és 47 kg, a súlyom sosem ingadozik, mostanra azonban masszív narancsbőröm alakult ki... Kövér nyilván nem vagyok ezekkel a paraméterekkel, sőt, mégis borzasztóan zavar, hogy dicsérnek, megnéznek, én meg otthon látom, hogy valójában csupa gödör a combom hátsó része... (lassan már elölről is sejlik valami) A kavitációs kezelés segíthet a problémán?? Köszönöm
Nahát,mik vannak:oo
Tehát,ha vastag rajtam a zsírréteg,akkor az ultrahangos kezelés ajánlott,mert mélyebbre bejut.
Megszünteti a zsírsejteket?Ilyenről még nem s hallottam:oo
Tudtommal nem a zsírsejtek száma növekszik,vagy csökken,hanem a térfogatuk.
Legalább is így tanultam a kozmetikus suliban.
Na ez az,pont ezen gondolkodom:oo
Lehet,hogy reklámozni kell,mert keveseknek van erre 400 ezer forintja,meg alkalmanként 10 ezer:O
Mindenesetre ennyit megér,ha az ember sporttal kombinálja-elképzelhető,hogy segít a zsírbontásban.
Persze csodát senki ne várjon,magától nem olvad le a zsír:DD Keményen kell dolgozni mellette.
"A teljes csomag 400.000 Ft helyett most csak 9.590 Ft"
Ezen érdemes elgondolkozni, hogy miért ennyi...
Értem. Legalábbis azt hiszem.
És szerinted hol lehet megbízható (értsd: felelősségteljes) leírást, és kezelést találni kavitáció témakörben?
De, ez így van. Távozásra használják.
Más dolog az, ha egy sejt csak kiürül, és megint más az, ha az a sejt meg is szűnik. Ha ürülésről beszélünk, nagyon hamar visszaszedhető a leadott centi. Az olyan, mint egy gyors diéta, a zsírsejtek tekintetében. Csak a méretük csökken. A kavitációval megszűnik maga a sejt is. Tehát, ha visszadolgozod a felesleged, nem a meglévő sejt mérete növekszik, hanem egy másik sejtnek kell még tovább dagania, hogy átvegye a megüresedett helyet. Ez sokkal tovább tart, nehezebben jönnek vissza a leadott centik.
Kicsit érthetőbb módon megfogalmazva:
De nem a zsírsejtek távozására használják a hullám/nyirok-, illetve lipomasszázst a zsírraktárak különböző módon történő ürítése után?
Rádiófrekvencia, és egyáltalán a kezelés minden formája csak heti egyszer van. Pl.4-6 hét alatt lejárandó 2x45 perc r.fr., 2x30 perc lipomasszázs és 4x30 perc hullámmasszázs. Darabszámot, és ennek megfelelően lejárható időt tekintve növelhető, illetve csökkenthető. A sok folyadék fogyasztását az én leírásom és az itt dolgozók is messzemenően hangsúlyozzák, és nyílván a diéta meg a mozgás fokozzák az eredményt. Nincs előre garantált, "számítható" eredmény. Nézőpont kérdése, hogy önmagában ez a tény + vagy - előjelű. Szerintem sok függ attól a plusztól, amit az ember saját maga tesz hozzá, ez csak egy segítség, nem csodaszer. Viszont ez minden másra igaz.
Na majd meglátom, ha kipróbáltam, beszámolok az eredményről.