Ultrahangos kavitációs zsírbontás (beszélgetés)
Szia Krisz!
Már megint a kuponok. Sajnos ha valaki nem tudatos vásárló akkor így jár. Ne haragudj, nem Téged szeretnélek bántani. Nem szabadna ilyennek történnie, mivel a kozmetikus és vendég kapcsolatában a bizalom a lényeg. Ezt csak egyszer lehet eljátszani. Úgy érzem a leveledben, hogy ez Veled megtörtént. Sajnálom és szégyellem magamat, hogy ma ilyen történetek garmadájával találkozom. Mi kozmetikusok tehetetlenül nézzük végig, hogy mit vétenek sokan a szakma nevében a vendégek ellen. Csak Nektek vendégeknek van lehetőségetek tenni az ellen, hogy a pénzetekért azt kapjátok amit ígértek.
Több gond is van ebben a kezelési csomagban. Konkrétan a k.uh. nyirokkeringés serkentő kezelés nélkül hatástalan. Most nem a hasamra ütöttem és írtam valamit, mert volt rá eset, hogy a vendégnek nem volt ideje a kezelés második részére. Az eredmény el is maradt.
Amit Neked mondtak az több okból is sántít. Két naponta járni k.uh. kezelésre? Mindig "tanul" az ember. Ha jól értem akkor az első kezelés sorozat kuponos ahol elég az 5 perc, a második már nem az ott lehet 35 perc is. Akkor most mi is van? Ugyanaz a gép egyszer 5 perc után károsít utána meg nyugodtan lehet 35 perc is. Ha ezt valaki megmagyarázza nekem...
Kidobtad a pénzt az ablakon sajnos.
Most írjam azt, hogy a legjobb iskola az élet, csak drága a tandíj?
Az 5/5/5 perc az alkalmanként a három kezelés időtartama?
Csak a Tripolar RF 40 perc. Szerinted ez ér így valamit?
Szia!
Köszönöm a válaszodat, sokat segitettél.
Szia!
Sajnálom, jól érzed. És ajánld ezt a fórumot a kezelő hölgynek is.
Jól tudod, masszázs nélkül nem ér sokat a kezelés, és 5-5 percek ezekből a kezelésekből nem elegek. Ha normális időtartammal dolgozna, akkor egy héten csak egyszer lehet kavitálni. Ez idő alatt max 40 percet kavitálhatnak rajtad, de ha ezt kétnaponta kapod, hiába nem lépik át a 40 percet, mégis hatástalan a kezelés.
Az összes többi kezelés bőrfeszesítés, a bőrödre hat, a nyirokkeringést nem fokozza oly mértékben, hogy a kavitációhoz az elégséges legyen. A normális kavitációhoz. /az ötperceshez nem tudom, az a vicc kategória/
Ez a kezeléssorozat pénzkidobás volt szerintem.
Sziasztok!
Sajnálom, hogy nem találtam rá a fórumra korábban,ugyanis vásároltam egy kupont, ami 6 alkalmas 18 kezelésből áll. ultrahangos zsírbontás, tripoláris rádiófrekvencia, izomstimuláció és vörös foton, ez igy együtt egyáltalán hatásos? Valamint azt mondta nekem a hölgy a telefonban, hogy 1 alkalom 5/5/5 percből áll, és a második kezelés után 2 naponta járjak kezelésre.Mikor megkérdeztem tőle, hogy az 5 perc kavitáció az nem nagyon kevés, az volt a válasza, hogy nem mert ez gép függő, egy jó géppel elég 5 perc, mert ha több lenne, akkor az kárositana, de a második kezelés sorozatban fel lehet vinni 35 percre is. Kicsit össze is zavart, egyáltalán nem értek én ehhez, és az utolsó fázisnak nem nyirok masszázsnak kellene lennie? Mi az a vörösfoton? Nem lesz sok 2 naponta járni? Úgy érzem kidobtam a pénzt az ablakon, nektek mi a véleményetek? Segitsetek légyszi!
Szia!
Rájöttem már sokszor, nekem az a bajom, hogy mindig magamból indulok ki. Azt gondolom, ami felelősség érzet bennem megvan, az talán másban is. És mindig meglepődöm, hogy nem. Igazad van. Szegény vendégek.
Szia BSZB!
A szívemből beszéltél, nagyon szépen összeraktad a darabokból a képet. Gratulálok az éles látásodhoz.
Szia Melike!
K.uh. után lézerrel kezelnek? Nem egy jó összeállítás, de remélem, hogy nem gondolod komolyan, hogy ha ezek a kezelések azok lennének amit leírtál vagy Neked mondtak akkor ennyibe kerülne. Négy kezelést és 50 perc. Ez nagyon nem stimmel. Kevés az idő és dobálóznak a kezelés nevekkel. Milyen lézerrel kezelnek k.uh. után Téged és elmondták, hogy miért?
Szia BSZB!
A helyedben egyik helyre sem mennék, inkább messzebb ha csak ott van más lehetőség.
Az árakról csak annyit, hogy az olcsó a drága ha ablakon kidobott pénz és nem csak erről van szó. A hited, az időd és az energia amit ebbe fektetsz. Ezen lenne érdemes elgondolkozni.
Szia Pintyo!
Andi közben megválaszolta a kérdéseidet. Csak annyival egészíteném ki, hogy k.uh. gép és k.uh. gép között olyan különbség van mint az autóknál a Trabant és a Ferrari között. Sőt tovább megyek még két ugyan olyan géppel is más eredménye lesz két kozmetikusnak, most vegyük azt elméletben, hogy ugyanannál a vendégnél és feltételekkel. Ami nem lehetséges természetesen.
Novemberben volt két éve, hogy szültem. Szép a heg, bikinivonalban van, és állítólag szépen meggyógyult a méhfal is. Nincs összenövés sem. Spirál nincs.
Nagyon azon agyalok, Andi, amit írtál, hogy szerinted egyik variáció sem az igazi a kettő közül.
Az egyiknél külön kell fizetni a kézi nyirokmasszázsért, gépi nincs, és 5-6 naponta kezelne, 6 alkalom 4-5 hét alatt.
A másiknál meg vákuummasszázst is csinálnának, amiről írtad a lehetséges foltok veszélyeit, illetve 8 alkalmat akarnak belezsúfolni a 4-5 hétbe. Ja, és a legjobb, kiderült, hogy árban a combok 2 testrésznek számítanak....
Tudom, hogy működik ez a módszer, sokan írták már meg itt is a pozitív tapasztalataikat is - kilókban, centikben is kifejezve. Mint ahogy a negatívakat is.
Sok az egyezőség a sztorik között, hogy ha működött a kezelés, vagy éppen nem, akkor milyen okból. Ezek alapján nem hiszem, hogy bármelyik is eredményes lenne.
Nem szeretném, ha kidobott pénz és elpocsékolt idő lenne csak a kezelés, látható eredmény nélkül, hogy rossz tapasztalatot gyűjtsek, kudarcélményem legyen, és ne bízzak akár a kavitációs, akár egyéb kezelések eredményességében.
Sajnos egyik variációban sem bízom a fórumot olvasva :(
Van esetleg valakineka kedves fórumozók közül pozitív tapasztalata Hajdú-Biharban???
Szia Andi!
Sajnos, nem így van a forgalmazás,ahogy gondolod. Te is rendelhetsz Kínából,abszolút nem vizsgálja senki, mert rendelkeznek az eu-minősítésel a gyártók, de a legyártott gépeket a kutya nem vizsgálja.(nem drágább egyébként onnan hozatni, sőt!)Ha egy magyar cég gondolkodik a folyamatos forgalmazáson, akkor önnön biztonsága érdekében, saját költségen bevizsgáltathatja a gépeket....legtöbben megteszik, de van, aki nem.Sajnos, ez van.:-(
Szia!
Andi, 2 évvel ezelőtti császármetszés (méhvarrat) lehet kizáró vagy veszélyeztető tényező hasi kavitációs kezelésnél?
Köszönöm szépen!!
Szia!
Az első variáció nem túl szerencsés, túl kevésnek tartom a rád fordított időt. Az izomstimuláció nem tereli a nyirok felé a zsírsejteket megfelelően, oda mindenképp mélynyirok masszázs kell.
A második variáció azért nem az igazi, mert nincs nyirokmasszázs. Így viszont nem ér sokat. Nem értem, miért kell rádiófrekvenciával mindenképp kiegészíteni a kezeléseket, mert levezetésnek nem jó, az bőrfeszesítésre való. A vákumot, mint levezetést sem értem, arra nem jó. Ráadásul, ha belilusz a vákumtól, ami az esetek túlnyomó részénél bekövetkezik egy vákumkezelés után, azt a testrészt kavitálni addig nem lehet, amíg az el nem múlik. Szóval nem értem. Az árakat most nem véleményezném, az sok mindentől függhet. Én nem választanám egyiket sem, vagy próbálj meg valahogy az első szalonnal egy olyan kombinációt megbeszélni, ami legalább 30 perc kavi és 30 perc nyirok masszázs. Az eredményes kezelés lenne.
Kedves BSZB!
Az én tanácsom a 2.variáció lenne...én is épp most járok kezelésre,nekem csinálnak kavitációt utána lézert a végén vákumot és nyirokmasszázst.
Az árakon viszont meglepődöm,mert sztem nagyon drága,nem tudom melyik vidéken laksz,de nálunk harmadába kerül,esetleg priviben meg tudjuk beszélni,ki hol lakik,lehet megérné eljönnöd erre.
Átlagban 50perces 1 kezelés...és 3500ft nálunk
Üdv:Meli
Ha abba hagyom akkor annyi kalóriát eszek, mint amennyi a shék volt, bár nem tudom abba akarom e hagyni,mert évekóta eszem.
A tornát, a vibrációstréneren 70 éves koromban is tudom majd csinálni, persze ha megérem.
Kedves lakiandi és Rubellit!
A fórumot nézegetve biztosan nagyon profik vagytok a kavitációs témában, a segítségeteket szeretném kérni.
Vidéken élek, a környezetemben 2 lehetőség van a kavitációs zsírbontásra. Nem tudom, melyiket válasszam. Kérlek Titeket, segítsetek dönteni, véleményezzétek a 2 ajánlatot!
Mindkét esetben rákérdeztem a részletekre (kezelés időtartama, nyirokmasszázs, ár, stb.), és az alábbi válaszokat kaptam:
A.) A kavitációs zsírbontás 3x15 perces kezelésből áll, és a harmadik ütem egy fényterápiás izomstimuláció, mely a nyirok utakba tereli a felgyűlt méreganyagot. Lehetőség van mélymeleg terápiára is, illetve nyirok masszázsra is.
Az eredeti ára 11.000,- Ft/kezelés, de 3 alkalom megvásárlása esetén 12.000,-/3 kezelés az ár.
(Ez a szolgáltató már régóta foglalkozik a kavitációval.)
B.) A kavitációs kezeléseket rádiófrekvenciával kombinálva szoktuk végezni, 8.000,- egy kezelés ára és 40 perc az időtartama testtájanként. Természetesen igény szerint tudjuk kombinálni a kezeléseket, így van lehetőség vákuummasszázsra is. Mivel a kavitációt mindenképpen ki kell egészíteni rádiófrekvenciával, a kezelés így kavitáció+rádiófrekvencia+vákuum sorozatból állna, melynek ára testtájanként 10.000,-/alkalom.
Van lehetőség kedvezményes bérlet vásárlására is, melyhez további kezelést adunk ajándékba.
A 4+1 alkalmas bérlet 40.000,- Ft, 6+2 alkalmas bérlet 60.000,- Ft-ba kerül március 01-től, addig azonban még él 50%-os nyitási kedvezményünk, mely bérletvásárlásra is vonatkozik.
Kezelésünk alkalmanként 1-3 cm körfogatcsökkenést eredményez, a kezelés után már azonnal érezhető az eredmény.
Gyorsan kellene döntenem, de tanácstalan vagyok. Nagyon számítok a véleményetekre :)
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket előre is!!!
Rajtam nem fog múlani, én mindent megteszek a siker érdekében.
Reggel-este táplálékkiegészítőt eszek, délben csak levest, minden nap kondizok, vibrácóstrénert is használok napi 50 perben, szauna stb.
Szóval mindent amit előírnak, kaja, folyadék stb.
Szia!
Mindenképp a nyirokmasszázs, és én a gépit javasolnám.
Azt, hogy tíz kezelés alatt mennyi tudna lemenni, nem lehet megjósolni. Sok mindentől függ. Mekkora a felesleg, betartod-e az utasításokat, jól van-e beállítva a gép, megfelelő idő áll rendelkezésre a kezelésedhez, mennyire segítesz rá otthon... nagyon összetett dolog.
Köszönöm a segítséget.
Utána néztem a kozmetikusomnál is kavitációs gép van.
Még lenne néhány kérdésem, melyik hatásosabb a kezelés után, a nyirokmasszázs vagy a infraszauna?
Ha a nyirokmasszázs, akkor a kézi vagy a gépi a jobb?
Mennyit lehet vékonyodna 10 kezelés alatt?
Ha méretet akarsz csökkenteni, azt kavitációval teheted, ha csak a megereszkedett bőrt akarod karban tartani, oda bőrkezelés kell. Ha nagyon narancsbőrös vagy, az azt jelenti, valamit nagyon nem jól csinálsz az étkezésedben, felhalmozódott a méreganyag. Nem elég csak kavitációban gondolkozni, mert az ugyan csökkenti a centiket, a bőrkezelésekkel a narancsbőr is javítható, de ha nem változtatsz a szokásaidon, egy év sem kell hozzá, és ugyanúgy fogsz kinézni.
Azt megmondani, hogy neked most mire lenne szükséged, láttatlanban nagyon nehéz. Lehetetlen. Ha abból indulok ki, hogy nem csak a narancsbőr a probléma, hanem a méret is, akkor kavitációra lesz szükséged. OLyan helyet keress, ahol kavitálnak, és ahol foglalkoznak a bőröddel is. De ne olyan csomagot válassz, ahol a kavitációs idő 30 perc alatt van, mert az kevés, és mindenképp mélynyirok masszázs legyen a levezető kezelés.