Ultrahangos kavitációs zsírbontás (beszélgetés)
kedves Andi, köszönöm a válaszod! Én úgy értelmeztem, hogy nem összesen 20 perc, 4 testrészen, hanem 20 perc, egy választott testrészen( mert több ilyen tappancs van, tehát mehet egyszerre mondjuk a két comb?)... de igazad van, túl szépnek látszik a dolog.. igen, a comb esetén már egyszer, évekkel ezelőtt visszariadtam a zsírleszívástól, épp attól tartva, hogy még jobban megereszkedik a bőr( hát igen, a gravitáció! ). Szeretném a könnyebb utat választani ( mindig :) ) de úgy látszik nem megy. bár lehet, h ezt a kavitációt csak megpróbálom majd valahol, ahogy tanácsoltad, nyirokmasszázzsal együtt. Köszönöm mégegyszer!
kriszta
Szió Rubellit!
Köszi hogy reagáltál.
Igazából ezt az ajánlatot találtam a szalon honlapján:
Kavitációs zsírbontás + nyirokmasszázs 8.000 Ft/alkalom
Vákuum + ultrahangos cellulit kezelés 8.000 Ft/alkalom
Presszoterápiás karcsúsító kezelés 4.500 Ft/alkalom
Testtekercselés 7.000 Ft/alkalom
A combomból szeretnék kicsit lefaragni,és nem igazán tudom hogy a kavitáció + nyirokmasszázs kezelés elég-e vagy ki kellene egészteni?vagy esetleg a szalonban jobban fel tudják térképezni a problémámat és személyreszabottabb kezelést kapnék.Még nem beszéltem a szalonnal,csak a weboldalon látottak alapján próbálok tájékozódni.
Szia Andi,köszönöm,hogy válaszoltál.
Szerinted 30-40 perc kavitáció és nyirok masszázs a combra eredményes lehet,ha kb.3 héten át járok,vagy édemesebb lenne többször?
Igazából a combomat szeretném kicsit vékonyabbra varácsolni,ha sikerülne.Sziernted kérni kellene más kezelést is?előre is köszi
Szia Edo!
Ennyi infó alapján ez még bármi is lehet. :)
Mit találtál még? Nagyon fontos lenne, mert így igazából nem lehet hiteles véleményt írni.
Nyirokmasszázs van a kezelés végén? Ebben én nem bízok, de a szalonnak megmaradt egy gép ára. Szerintem hívd fel őket és kérj bővebb tájékoztatást, arról már könnyebb lesz véleményt mondani és tanácsot adni Neked.
Szia Maminti!
Tudom, hogy az Andit kérdezted, de van itt néhány dolog amire reagálnom kell.
20 perc k.uh 4 testrészere az 5 perc/testrész (bocs Andi), de ezt még páros testrésznél a fele.
Amit nem értek, hogy minek két zsírbontó kezelés, valamelyik majd csinál valamit?
A szövegtől kiráz a hideg, értem, hogy úgy gondolják, hogy jópofa, de nem az.
A k.uh. és a lipo l. után is kell nyirokkeringés serkentő kezelés, így egyben ez nem jó.
Ne kombináljanak úgy, hogy még nem is látták a vendéget. Ráhúzzák az egyen kezeléseket aztán lesz ami lesz.
Szia!
Az általad kért területeken végzik, de egyszerre csak egy területet lehet kezelni, ez ált. két tenyérnyi méret kb.
Hetente 30-40 perc kavitáció végezhető, ezt egy területre kapod. Természetesen a combon, csípőn kettéosztva.
Az ár, amit találtál közepes, láttam drágábbat, de van fele ennyiért is, ami jó.
Ha testformázásban gondolkozol, arra elég a kavitáció, de ha a bőröd is szóba kerül, oda más kezelés kell, arra a kavitáció nem megfeleleő.
Hogy mennyi alkalom kell neked a kívánt formád eléréséhez? Ezt láttatlanban nem lehet megmondani.
Sziasztok!
Elég zöldfülü vagyok a dologban.Hogy müködik ez a kavitációs kezelés?
Csak az általám kért területeken végzik,vagy mindenhol?összesen 30 perc vagy területekenként?
Találtam egy szalont ahol ezt találtam:Kavitációs zsírbontás + nyirokmasszázs 8.000 Ft/alkalom.
Ez szerintetek elég a testformáláshoz?valamivel ki kellene egészteni még?Mit kellene még tudnom,megkérdeznem?mennyi alkalom javasolt?
Kinek mi a tapasztalata?
Előre is köszönöm a segítséget!! Üdv Edina
Szia Kriszta!
Már az első sornál megakadtam. 20 perc 4 testrészen kavitáció, az barátok között is 6 perc testrészenként. Nem ér semmit, ezt garantálom.
A lézeres kezelés nem hatékony a makacsabb ztsírsejtekre, hatékonyabb a kavitáció.
A nyirokkeringés megfelelő, ott elegendő a 30 pec.
A vibrációs trénerrel nekem alapvető gondjaim vannak, de 10 perc nem csinál bajt, ámbár nem felel meg 50 perc edzésnek.
Ez tipikus példája annak, hogy jól hangzó nevekkel dobálózva alig csinálnak rajtad valamit.
A jó kavitációs kezelés heti egyszer 30-40 perc, és annyi hatásos, aminek a levezetése 30 perc nyirok masszázs. Ez tökéletes megoldás a pocakra, a comb zsírpárnáira. /bár a comb becsapós terület, egyáltalán nem biztos, hogy a zsírbontással kell kezdeni, hiszen ha kiszalad a zsír a területről, a bőr képes jobban megrogyni, mint annakelőtte. Előbb ott feszíteni kell a bőrön./
A kuponos kezelések helyett szerintem nézz körül egy korrekt időtartammal, korrekt árral dolgozó szalon után- mert vannak ilyenek. Ezeket viszont szinte biztos nem kuponos oldalon találod.
Kedves Andi, a válaszaidat olvasgatva úgy látom, Te értesz hozzá, egy ilyesfajta kombinációról mi a véleményed?
Az első alkalommal és a ?harc? végén állapotfelmérés
6 alkalom 20 perc Kavitációs zsírrobbantás 4 testrészeden!
6 alkalom 40 perc Lipo lézer Dióda ?csapás? a makacsabb zsírra, 6 testrészeden olvasszuk a felesleget! Akár elől és hátul is, ha így szeretnéd, akkor KÉTSZER helyezzük fel a kezelőpadokat, nehogy felemásan fogyjál le! :-)
6 alkalom 30 perc Presszoterápiás bőrmegújítás, izomstimulálás, nyirokkeringés kezelés
az egész testre, hogy segítse a zsírok elüldözését, végleg!
6 alkalom 10 perc 3D Vibrációs tréner, minden testrészedet átmozgatjuk, mintha
50 percet edzettél volna!
47, hamarosan 48 éves leszek( :( ), úgy 4-5 kg súlyfeleslegem van, nem túl vészes narancsbőröm. Tudomásom szerint teljesen egészséges vagyok. Főleg laposabb hasat szeretnék( bár két császárom volt, de már a kisebbik lánykám is 10 éves lesz), és a belső combomon vannak még zsírpárnák, a többi nem veszélyes, rendszeresen edzek, és igyekszem egészségesen táplálkozni is, bár néha( mint most karácsonykor is) elengedem magam, és ilyenkor felcsusszan néhány kg... még sosem próbáltam ilyen gépi módszereket, most szívesen megtenném, az edzésem kiegészítése végett( meg főleg, hogy ne keserítsen el naponta a mérleg-az a tapasztalatom, h a sikerélmény ösztönöz! :))
válaszodat előre is köszönöm, üdv, kriszta
Szia Zalma!
Olyan kezeléseket próbáltál ki amik nem hatékonyak és már elavultak. Két és fél év után én is meglepően jó eredményekről tudok beszámolni. Visszaolvasva megtalálod ezeket. A hol szóval kezdődő kérdésedre nem válaszolhatunk...
Tapasztalataim szerint a vendégek, ha jó kezelőhöz kerülnek, sikeresen tudnak fogyni. Mindenképp figyelj, hogy a kavitációs idő 30 perc körül vagy fölött legyen, de max 40 perc egy héten, és mindenképp mélynyirok masszázs legyen a levezetés. Maximálisan tartsd be a kezelő kérését a folyadék fogyasztásra és az étrendedre vonatkozólag.
Az én vendégeimmel jó eredményeket tudtunk elérni.
Sziasztok!
Teljesen kezdő fórumos vagyok. Tudnátok segíteni abban, hogy hol, milyen szalonban, ill. kozmetikusnál találok hatékony kavitációs zsírbontás kezelést? Elég sok hozzászólást olvastam idáig, sajnos járatlan vagyok ebben témában. Nagyon makacs (szerintem 3-as fokozatú) cellulitiszem van (46 éves vagyok). Próbáltam már sok fajta kezelést (tekercselés, vákuum-masszázs, LPG gépi kezelés stb.), de egyik sem használt igazán. Milyen tapasztalatotok van? Válaszaitokat előre is köszönöm.
Szia Asphy!
Ment a válasz Neked. Megdöbbentő a felkészületlenségük. :(
Szia! ez csak egy része amit belinkeltem 2 oldalt írnak róla,csak nem merem ide belinkelni,de ha nem nagy gond akkor elküldöm neked üzenetben. Nem hittem el a dolgot ezért gondoltam,h érdeklődöm róla :)
Köszönöm
Szia Zsuzsa!
Nem szeretnélek elkeseríteni de kuponos oldalon nem fogsz jót találni. Akik jók és megpróbálták azok már tudják, hogy ilyen feltételek mellett nem tudnak jók lenni. Kellene indítani egy fórumot, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban. Nem hinnél a szemednek. Döntened kell, jó legyen vagy kuponos. Ez van sajnos.
Szia Asphy!
Ne higgy el mindent amit leírnak, sőt...
Szerinted aki árulja annak mi a fő célja? Nem, sajnos nem sok elégedett vásárló hanem valami más... Szerintem kitalálod.
Mivel nem dolgoztam lézeres géppel csak az elméletet tudom neked leírni. Áteresztővé teszi a zsírsejtet ami igaz, hogy nem szűnik meg, de nem tud többet raktározni. Most jó gépről írtam, hogy van-e ilyen már itthon az egy szuper kérdés. A lényeg, hogy hetente háromszor kell menni kezelésre, hogy eredményes legyen és utána nyirokkeringés serkentésre van szükség, mert nem méregtelenít. Nem is írják, hogy hogyan. Nem tűnt fel?
Szia Betti!
Néhány napos tanfolyam. Ne álmodozzunk! Sajnos. Néhány óra, jobb esetben. Tudnék mesélni...
Mikor Kínából hozzák be a gépet, akkor szerinted milyen tanfolyam van?
Bocs, Betti. Nem Neked szántam, de fel kellene már nyitni a vendégek szemét. Sajnos nem sok eszköz van a kezünkben.
Jól írod a vendégeknek nagyon résen kell lenniük, ami a szakma szégyene.
Szia!
Nem feltétlen a gépen múlik a sikeresség. Sőt! Inkább kezelőfüggő. Hiába dolgozik a gép a megfelelő frekvencia tartománnyal, ha a szalon a lehetőségeit nem jól rakja össze, olyan csomagokat párosít, aminek semmi értelme, olyan időintervallumot szán egy programra, aminek szintúgy semmi értelme...
Pedig nagyon egyszerű, ha akavitáció 30 perc, vagy felette van, és a levezetés nyirokmasszázs, és az is minimum 20-30 perc, akkor az a kezelés jó. Sajnos kuponos akcióban ritka az ilyen.
Kedves Andi!
Megírnád, hogy melyikek a jó gépek? Ha egy remek kuponos akciót találok rá tudnék kérdezni, hogy milyen a gép amivel végzik a kavitációt.
Zsuzsa
Egy lényeges különbség van a kavitáció és a lézeres kezelés között: a lézer kiüríti a zsírsejteket, a kavitáció megszűnteti.
Ami nem szűnik meg, csak kiürül, könnyebben tud később újra megtelni. A lézeres kezelés ráadásul a mélyebb zsírrétegeket nem igazán bontja, oda kavitáció kell.
Sziasztok!
Én a lipolaser-es kezelésről szeretnék érdeklődni,hogy próbálta e már valaki vagy tud e valaki valami okosat mondani róla és,hogy érdemes e kipróbálni?
Többek között ezt írták róla, ott ahol árulják és reklámozzák a kezelést.
LIPOLASER gépünk a zsírszövetben lévő lipáz aktiválásával fellazítja a zsírsejteket, így megkönnyítve a trigliceridek (zsírok) ürülését. Ez a zsírbontó folyamat a zsírsejtekben játszódik le:
TRIGLICERID >>> H2O + GLICEROL
A lézer fotoporációs fényimpulzusok hatására a zsírszövet rezgésbe jön, aktiválódik a vérkeringés, a zsírsejtek sejtmembránja féligáteresztővé válik, így könnyen kiürülnek a zsírok.
A kezelés végére a kiürült zsírsejtek összetöpörödnek, így az eredmény már a kezelés után látványos, egy LÉZERES kezelés után 2-5 cm-rel kisebb körfogatot jelent mindössze 1 alkalom alatt.
A kezelés hatására:
fokozódik a vérellátás: megnő a mikrocirkuláció, így gyorsul az anyagcsere és az oxigénellátás az adott területen
kollagén és elasztin termelés: a lézerfény stimulálja a fibroblaszt sejteket, mely új kollagénréteg kialakulását eredményezi, tehát fiatalítja a bőrt!
méregtelenítés: a nyirokkeringés fokozásának hatására a felesleges zsír-és salakanyagok kiürülnek
Szia!
Válaszoltam!:))))))))))))))))))
Fog válaszolni, én is hozzájárok :)
Amúgy Kispesten van, Határ úti metrómegállótól 3 megálló villamossal.
Andi! Talán azért, mert úgy ahogy írod, -csak kezelők! Szakmai végzettség, tudás és tapasztalat hiányában mindössze néhány napos tanfolyammal (jó esetben) "felvértezve". Így volt ez a mi városunkban is, de már becsuktak. Csak reménykedni lehet, hogy a többi is így jár. Addig viszont a vendégeknek nagyon résen kell lenni!
Üdv.: Betti