Újévi fogadalmam: lefogyok (beszélgetés)
Minden jót anyukádnak, neked meg jobbulást, biztos nagyon kellemetlen a húzódás a varratoknál.
Én is híztam, meg se írom, mennyi (75,5 kg), hétfőtől újra szigorítás. Remélem, hogy nem vaélami hormonális változás eredménye a mióma-műtét után, hanem csak a gesztenyepürék éás a csokik következménye.
Szép hétvégét.
Ez gyönyörű!
Én a héten voltam anyajegy műtéten, kettőt vettek le, most egy kisit szenvedek a varratokkal, mert húzza a nyakamat, ha forgolódok vagy eszek. Jövő pénteken szedik ki a varratokat.
Anyuéknál voltam egy hétig, most van az őszi szünet. Mindent elrendeztünk, mert hamarosan jön az öcsike.:)
A sok üléstől híztam két kilót, de most már odafigyelek. Decemberig szeretném elérni az álomsúlyt.
Sziasztok, hol vagytok???
Voltam a hétvégén a Rotschild kastélyban Bécs mellett táncolni - amit nyáron elhalsztottunk.
Mintha mese lett volna. Képeket tettem fel.
Fogyással jól, fogyókúrával rosszul, mert alig van időm enni. Viszont figyelek rá, hogy csupa jót egyek, zöldség-gyümölcs kilószámra és rengeteg fehérje, mert kívánom. El is kerül mindenféle betegség szerencsére.:)
És veled mi van?
Többiek?
Szia, végre valaki!!!!
Gratula a fizetésemeléshez.
Már tényleg elég rossz sötétben jönni otthonról és menni haza.
Jövő hétvégén lesz még egy programunk, 23-tól 26-ig egy Rotschild-kastélyban tánctanulás, ami júniusban lett volna, csak betegség miatt elmaradt akkor.
Aztán csak a karácsonyra lehet várni, akkor a cég 3 hétre bezár.
Egyébként hogy állsz a fogyással??????
Szép napot mindenkinek!!!!
De jó neked!:)
Én dolgoztam egész múlt héten, jól ki is fáradtam, de cserébe kapok fizuemelést. Szóval megérte! Ha minden jól megy, téli szünetben mi is elmegyünk telelni kicsit. Már jót tenne, egész nap tudnék aludni.
Sziasztok, hol vagytok????
Előző héten voltunk öt napig Bükfürdőn, tettem fel egy képet. (Előnyös beállítású.)
Heidi, láttad milyen PCOS találkozó lesz?
[link] alatt a Hoxa írt egy cikket.
Meg tudnál esetleg egy-két dolgot kérdezni, és biztos(abb) lehetnél, hogy van-e vagy nincs ilyen neked.
De ez csak egy ötlet. Nem tudtam, hogy ilyen sok nőt érinthet. Eddig a pár éves fennállásom alatt még nem hallottam róla soha.
Ericika: majdnem 45 lesz, mire öcsi megérkezik. De nagyon fiatalos.
Heidi: ez nagyon jó. Én is imádtam az aerobikot középsuliban. Néha itthon is csinálom, mert az a kedvencem.
Medina: tényleg nem kevés. Most anyuéknál is szét van verve minden, teljes átépítést csinálnak, mire jön a tesóm. Viszont életemben először lesz otthon saját szobám. Kár, hogy már elköltöztem.XD
Ericika: De jó tényleg, hogy végre jobban vagy!!! Mi már kész vagyunk a pincével, úgy ahogy, még kisebb munkák vannak. De már mást csinálunk. Az aljzat betonozást a férjemmel csináltuk, volt már falazás is azóta, most mennyezetet bontunk, mert új betonkoszorú kell, aztán jönnek majd az ácsok tetőt csinálni. De ezzel még nem lesz vége, mert jön majd a szigetelés, vakolás, végül behúzás...
Jujjjj! Még leírni is sok....
Heidi: De ügyi vagy! Nekem nem lenne merszem kiállni az emberek elé. :( Csak így tovább!
Sziasztok lányok!!
Mostanra lekopogom sokkal jobban vagyok, a hőemelkedésem , ami 3 napig tartott, megszűnt, a görcsök szintén, tegnaptól semmilyen fájdalomcsillapítót avagy görcsoldót nem kellett bevennem, és a vérzésem is abbamaradt.
Awela, gratulálok a leendő Öcsikéhez. Jó bátor anyukád van. Hány éves?
Heidi, hogy alakultak a vizsgáid?
Medina, kész van a pince?
Erika
Sajnos nagyon sok ilyen doki van, itt is folyton olvasom fórumokon, hogy csak úgy a semmiből felírnak egy fogamzásgátlót. Egy barátnőmnél is épp csak folyik a kivizsgálás, mert polipgyanús és több cisztája van, erre mindenféle viszgálat nélkül megkapta a bogyót. Kérleltem, hogy menjen el rendes dokihoz, még kerestem is neki, de hát...
Ma voltam dokinál, kaptam beutalót a sebészhez, amint van időpontom, megyek leszedetni az anyajegyeket. Sajnos nekem vágnak, mert kell laborvizsgálat is, hogy nem rákosodott-e el.
Lesz, decemberben születik.:)
Nem a világ kicsi, hanem az ország. Bár az tény, hogy ez nem semmi.:)
Akkor szorítok, hogy ne legyél PCO-s és semmi más bajod se legyen. Nagyon durva lehet ez a betegség... Majd utána nézek.
Nem lehet, hogy inkább ettől van súlyingadozás?
Nekem eddig csak policisztás petefészket diagnosztizáltak. 2 nőgyógyász is hanyag volt, mert felírtak egy fogamzásgátló hormontabit mindenféle vizsgálat nélkül. Ezért elmentem magánba endokrinológus-belgyógyászhoz. Mivel egy hónapig szedtem, emiatt a vérképen nem kimutatható az esetleges elváltozás... ezért lesz csak a vérvizsgálat decemberben. Olvass utána, neten sok anyag van róla.
PCO szindróma jelei nagyon durvák: pld férfias jellegű külső, szőrösödés, hízás stb... de nekem semmi ilyen nincs, doki is azt mondta, hogy nagyon nőies nő vagyok. Szóval a petefészkeken kivül eddig nincs semmi jel. Ami megint csak bizonytalan, hogy van-e egyáltalán. Majd decemberben kiderül :).
Kicsi a világ! Néha kijársz Halásztelekre és a szüleid Lengyeltótiba laknak! :)
Kisöcsi?? Lesz kisöcsi???
Anyajegy téma: nekem volt egy kisebb, de jól látható anyajegyem az arcomon, ami egyszer megsérült,elmentünk magándokihoz. (ugyanis SZTK-ban csak vágnak, nem lézereztek akkor). A magándoki összesen kontrollvizsgálatokkal együtt 16 000 Ft-ból lelézerezte, de úgy hogy nyoma sem maradt.
Ha fizet az ember, akkor kap jó ellátást. Ugyanígy van PCO-val is, amikor endokrinológusnál voltam.
Hát ez se semmi story! Szerencsére én még nem jártam így, de hallottam rosszakat. Főleg mostanában.
Én is megakarok nézetni egy anyajegyet, mert olyan mintha megnőtt volna.
A szüleid meg Marcaliba laknak? Az én nagymamám meg Buzsákon. Onnét szoktunk átjárni a Marcali fürdőbe, mert szerintem nagyon klassz hely lett és még olcsó is. Igazi gyerekparadicsom, ami ott van. :)
Hűű, Ericika! Sajnálom! Ez rémes lehetett. Jobbulást kívánok! Gondoltam rád nagyon sokat!!!
Amúgy itt M.o-n tényleg más a helyzet. Úgy dobálják ki az embereket, mint macskát szarni... :(
Köszönöm, Heidi!
Ami a furcsa, hogy ez után a beavatkozás után Magyarországon már másnap reggel hazaküldik a pácienseket. És a könyéki vénabemenetből katéterizálnak, ami azért jó messze van a méhtől. Nyűglődöm most is, 37,5 a hőemelkedésem, és görcsök is vannak.
Nálad mi van a problémáddal? És az "új fiú"?