Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg! (beszélgetés)
jÓL ,KÖSZÖNÖM:)
Már lenyugodtam teljesen,és vidámkodok:)
De jó neked Poo. Én is imádok vásárolni ajándékot,de valahogy minden évben az utolsó hétre tolódik aztán meg persze megy a kapkodás.
Ha már így az ünnepekről van szó..,mit főztök karácsonykor?
Sehol senki?
Mimó,hogy vagy?
Öcsém,csak itt mosolygok,hogy mindenkinek milyen jó reggele van.Mikulásos?Ájáj,még 2 nap.Nincs csizmám az baj?:D Már sokkal jobb a lábam,annyira örülök,így szombaton mehetek bulikázni.:P Ma meg lehet megyünk haza ujhelybe,ha nem akkor holnap reggel indulunk.Hajat kell mosnom,meg miegymás.Most nem talizok Gerivel.:(
Kaját most nyomom. 3 szelet barna kenyér,sajtos párizsi,sajt,pezsgőtabi.Anyummal megyünk vásárolni karira,úgy várom már.:D Szeretek másnak venni/adni.:)
Reggelt!
Én már teljesen gyomorideggel ébredtem. Nem akarom a mai napot. Na de megyek, mert 8-ra jelenésem van a dokinál!
Nektek szép napocskát!
Este jövök!
Hát ezek után 100 %, hogy én z árok :D Akkor én is elköszönök, nincs miért maradni! Holnap 9-10 körül este jövök!
Pusszanat, jóccaka és szép álmokat!
ooooooooo, Pasizunk? Helyes :)
Aludni nekem is kellene, holnap 8-kor dokinál kezdek... De még nem bírok ledőlni
helyes :)
milyen terveid vannak az estere?
Futokénis örülök, hogy rendbe tetted a lelked, nekem is a zt kéne....
Exter, na kössze.. Szóval uncsi vagyok? Kabbe, most vedd tudomásul megsértődtem :D
Jóccakát mindenkinek, látom maradtam magányosan...
Elment a Lidi néni a váásááárba..janem... Exter a kádba. Mer moncsi uncsi vagy :) nemtom micsinálsz de azt nagyon, nem győzök rád várni :DDDDD
Jó éjt Nőcik, égjen a zsír, aki ma nem tornázott álmodja azt hogy igen, talán lemegy néhány deka reggelig :X
Puccc!
Kicsit rendbe tettem a lelkemet. :-)
Futás megy, de elég változó sajnos. :-(
Jó éjt lányok, holnap visszaolvasok. Kicsilányomat zavarom, aludni szeretne.
Pooooooo, a pulzusomat a franc se tudja mennyi. Torna közben nem mérem, olyan kütyüm meg még nincs, ami mérné. Her...-ben mondták, hogy van, de a múltkor amikor voltam, nem láttam...
rosella: Béres tornázok. Nagyon szeretem, jól átmozgat és formál is. Már fél éve, hogy az ő tornáira tornázok intenzíven -már amikor nem szobát csinálunk :D
csáájjjjjjéééééééééééé, idegtépő a meló, botos vagyok :D
Nem az internetről rendelem,mert ahhoz még kéne postaköltséget is fizetni.Tescoba,vagy cora ilyen helyeken szokott lenni,tudod a kinti standoknál.
Akkor lenne értelme,ha intenzíven mozogsz és a pulzusod ott van ahol lenni kell.
További ajánlott fórumok:
- Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Karácsony előtti lakásdíszítés
- Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni. Karácsony előtti akcióban, vagy inkább ünnepek után érdemesebb LED - TV-t venni?