Tetoválók vagyunk.Segíthetünk? (beszélgetés)
szia!
és nagyon látszott rajta hogy fájna neki?
amúgy szokták bírni, főleg a lányok.
még nem láttam olyat hogy valaki kiabált volna fájdalmában vagy nem lett volna kész a tetoválása mert nem bírja...
:DDD
Hát fogalmam sincs...nekem ott nincs...:S Csak a pocimon...
Bokára a csontos résznél fáj:(
Ahol idegek vannak ott picit rángatózik a láb,az vicces mert nem érzed csak látod,hogy rángatózik:)
Húh az xar lehetett:)))
On: És bokára milyen???
XDDDD....Háát de most nézd milyen szuper..ritkán találkozik az ember ufókkal...:D
Nekem a tarkóm alatti szart amikor csinálták akkor tök sok hely volt,ahol tök csikis volt...de volt ahol berezgett az agyam is..:D
A derekamon nekem is xar volt. Nekem is csak egy 10 centis SZAR van ott, de elég volt végigülni. Derékra viszont már sokat csináltam, és sokan meg se rezzentek a munka alatt.
Hát... Valaki így, valaki úgy. :)
Az attól is függ, hogy milyen a fájdalomtűrő képességed.
Nekem eddig nem sok igény volt arra, hogy lábfejre készítsek tetoválást, de előfordult már.
Alanyaim nagyon jól viselték a "megpróbáltatásokat". Természetesen a lábfej egy nagyon érzékeny terület, de ha nagyon szeretnéd, szerintem érdemes megcsináltatni.
Utána viszont fokozott figyelmet igényel az utókezelése.
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy igaz e, hogy a lábfejre tetováltatni a legfájdalmasabb-e? Pár hónapja láttam a Miami ink-ben, hogy egy csajszinak, oda tetováltak vmi szöveget, nagyon tetszett! Azóta motoszkál a fejemben, hogy belevágjak e, vagy se!
Most jött be egy tudatbázis kérdés egy anyukának a kisfiának (3 hónapos)fma. szűkülete van;(
Na lesz téma..
Te figyi,én hol kaptam meg?
Hát én sírok mert a beteg embereket sajnálom:DDD
Hát a naplómban, hol máshol?:)
Olvassa a kis huncut! Kell neki az ihlet...:)
De amúgy te is megkaptad...! :)
Sírtál rajta? :)
Na most ennyi volt?El is tűnt?Há nem harcol?
Jajj nagyon tetszett az egyik Hsz..
Lehet tetoválni anyajegyes hátra,csak ki kell kerülni az anyajegyeket..
Foltokban varrunk:DD
Sokat ér el vele:DD
Bezzeg az alázatról elhivatottságról nem írt semmit..
No dö tigrisöm,mé nöm disztingválod máne magöd:DD
Hejj a nemi életed:DD
Ugye hogy ugye?:)Mert a mi szerelmünk sérthetetlen és ez a téma nem ide való,pláne hol írtál te itt más nemi életéről??:)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan segíthetünk egy olyan szerettünkön aki belépett a jehovákhoz?
- Önbizalomhiány fejlesztése avagy hogyan segíthetünk önmagunkon?
- Székrekedéses babán hogyan segíthetünk?
- Hogy segíthetünk a babának, hogy ha elindul a szülés, haladjon is?
- Óvodapedagógusok! Óvodás gyereknél miként segíthetünk a szorongáskeltő médiatartalom feldolgozásában?
- Melegkiütés esetén mivel segíthetünk a babán?