Tetoválók vagyunk.Segíthetünk? (beszélgetés)
Valaki irjon már nekem egy linket h hol lehet magyar-franciára forditani,mert csak olyat találok ahol szavak vannak,de akkor nem helyesen jön ki a mondat.:D:S
Mindjárt agyfaszt kapok:S
Én először lapockára egy tüncit akartam...meg már gondoltam ,angyalszárnyacskákra is...,egyik ismerősöm azt mondta "az tök gáz" -.-''
Meg már rajzoltam egy cicát is,azt majd mindenféleképp szeretném magamra-->cica mániás vagyok..,csak még azt nem tudom hova..:-))
Találtam egy tök jó ,idézet szerűséget....
"... A tökéletes bőr bársonyosan hidratált,piercingelt és tetovált!!..."
Szerintem tööök jó...:D
Zsani vagyok,szólithatsz igy is:)))
Hát v lapocka nekem is,máshol nem is naon tudnám elképzelni.
Oksyka,majd privibe irj márrám légyszives ha kész vagy,mert itt elvesznek a hozzászólások.:)
Még 1x köszi.
Igyekszem! Megígérem, beleadok apait-anyait! :)
Szép napot mindenkinek, nekem most mennem kell, mert sok a dolgom. :S
Húúú nagyon jóóó:)
Remélem nekem is valami szépet fog,mondjuk biztos..:)))
Ha megnézed a naplóját tigrisnek ott van egy rajz,egy angyal..
Pontosan ugyan az van most már 2 hete a bal lapockámon:)
Nekem is Tigris rajzolta meg az utolsó tetoválásomat,egy angyalt..
Nagyon jó lett!!
Én most szeretném még november előtt mindenképpen,mert az urammal akkor csináltatjuk a közös tetkonkat az ujjunkra:)
Hátam környékére gondoltam am vhova.Mivel nem vagyok vékony,és nem szeretném h a hájamon ficegjen:DD
Áááá a keresztes az nem illik hozzám:)
Inkább az angyalka meg rózsák.Már nagyjából elképzeltem.:D
Lenne egy angyal egy felhőn ülve..kezébe a rózsák..és a felhőbe lenni irva az idézet vagy úgy h a felhő körvolnalai lennének a rózsák,és az csücsülne az angyal.
Szerintetek?:)
Mikor szeretnéd megcsináltatni a tetoválást?
Szerintem az ősz az ideális idő akkor már nincs annyira meleg..
Tigris hová tűnnek a hozzászólások?
Nálam van baj?
Sziasztok!
Bucóka, rajzolnék neked, csak piszokul nincs időm. Most vettem megint bőrt...
Ahhoz mit szólsz -ennek már talán kicsit komolyabb vallási jelentése is lenne,-: kereszt, szárnyak és rózsák? Vagy jobban tetszik a szív-rózsa-szárnyak kombó?
Ha nagyon ráfekszek, meg tudom neked rajzolni, ha lesz hozzám egy kis türelmed. Mert időpontot azt nem tudok ígérni, mikorra lesz kész. Hmm?
Áháá:)
Köszi,rajta vagyok a dolgon.:)
Ha kész lesz,majd beirok ide, a tetkot meg felteszem a képek közé:P:D
Igen általában kérnek pénzt a rajzért előre..
Esetleg nincs jól rajzoló ismerősöd?
De te is meg tudod rajzolni.
A netről leszeded a mintákat,átrajzolod papírra (akár indigóval) és így tudod kombinálni a mintát,úgy hogy teljesen egyedi legyen..
Írd be a keresőbe hogy rose tattoo,ott kiad egy oldalt ahol képek vannak,azon az oldalon tudsz váltani,hogy fényképeket,vagy rajzokat mutasson neked..
És így meg tudod keresni az összes többi motívumot amiket tigris leírt neked,csak mindig írd be angolul a keresendő minta nevét.
Szia:)
Húú ez nagyon jónak tűnik,de hogy lehetne az angyal szárnyat és a rózsákat kombinálni?Vhogy ebbe a dologba nincs fantáziám:S És olyat szeretnék,amilyen senkinek nincs.Vagyis inkább ugy irom,h nem koppintani szeretnék.Max elemeket,és azokat vhogy összerakni.:)
Jó reggelt mindenkinek!:)
Aztaaa..itt már megint mi megy..:OO
Ében11,igazán befejezhetnéd már...kicsit szálj magadba,és ezen kívűl figyelmedbe ajánlom Meli által írt 269.hsz-t,ami a következő...:
"Eben 11:)en most latom hogy ezt a forumot Mothertiger es Ancsa nyitotta!!!!
Idezem:"Sziasztok.
Mothertiger és én szívesen segítünk ha kérdésed lenne meglévő vagy új, esetleg leendő tetoválásoddal kapcsolatban.
Kérdezz bátran, ha tudunk segítünk!"
Szoval itt nyilvanvalo , hogy ha vki ide ir , akkor az ök velemenyukre kivancsi , es nem a tiedre. . . . . . "
Nehogy töröljenek titeket Lányok!!!:O
Akkor miért nem fejezed be?
Nem láttad mit írt este Hoxa?
Ez már a második topic amibe beírt hogy tiltás lesz,addig nem maradsz nyugton míg valamelyikünket nem tilt igaz??
Don't worry, beeeeee happy...! :)))
lááááááá-lálálálálá lálálálá lá lá.....:DD
További ajánlott fórumok:
- Hogyan segíthetünk egy olyan szerettünkön aki belépett a jehovákhoz?
- Önbizalomhiány fejlesztése avagy hogyan segíthetünk önmagunkon?
- Székrekedéses babán hogyan segíthetünk?
- Hogy segíthetünk a babának, hogy ha elindul a szülés, haladjon is?
- Óvodapedagógusok! Óvodás gyereknél miként segíthetünk a szorongáskeltő médiatartalom feldolgozásában?
- Melegkiütés esetén mivel segíthetünk a babán?