Tetoválók vagyunk.Segíthetünk? (beszélgetés)
hát igen nem vagyunk egy szinten.
sajnálom ha pár írásjel vagy hiánya összezavar és nem tudod elolvasni amit írok.
csak a helyesírásba tudtok belekötni mert másba nem lehet, sőt úgy vettem észre tanultatok a tanácsaimból-már ami a piercinget tetoválást érinti.
nekem nem itt vannak barátaim, hanem körülöttem.
a virtuális életem más.
ja és igen örülj neki hogy a gyereked leül és úgy marad...nem azért mert jó géneket örökölt, csupán ilyen a természete.az enyém meg szerel egész nap...de nincs vele bajom mert én is engedem kibontakozni.
és csak annyi, ha nem érdekellek benneteket akkor minek a sok utalgatás és miért van az eltűnök és mindenféle jelzővel illettek és hiányoltok.ja vicces, csak én nem értékelem.sorry!
Ne fogd vissza magad!:)
Meg kell adni testnek és léleknek, amit kíván! Így leszünk boldogok.:)))
Eddig rajtam is három van.:) De még kéne! :D
Hát persze, hogy kibírod!
Persze vannak olyan önámítások is közben, hogy "milyenfaszacsajleszek", ezt nekem a tetoválók mondták, akik ott dolgoztak, ahol én tanultam! :DDD
Ezt kell mondogatnod magadban, mikor fáj. :)
Persze, nehogy már gyengének lássanak a pasik! ;)
Ha nagyon akarom, úgyis ki fogom bírni, ha itt lesz az ideje és megcsináltatom!
Köszönöm szépen a válaszod!
Azt hiszem, elég jól bírom a fájdalmat, bár még nem tetováltak!:)
Erősen gondolkodok rajta, csak még kéne egy szép idézet is...
"Jóbeszótá' bakker!!! Veregesd vállon magad!"
Sírok a röhögéstől ezen a mondaton..vizuálisan már látom is:DDDDD
Szia!
Hát elég jól bírta a csajszi! Az édesapja emlékére íratott oda egy szöveget! Gondolom erősebb volt az apuka iránti szeretete, mint a fájdalom, amíg csinálta a srác a tetkót!
De iszonyat durván nézett ki, nekem nagyon tetszett!:)
Nem vitatkozok veled, mert szellemileg nem vagyunk egy magasságon. Anyám is azt szokta mondani, hogy okos enged, szamár szenved... Hát szenvedj!
Elírod a betűket: a mondatokat általában nagybetűkkel kezdjük, néha meg szoktak használni egyéb írásjeleket is, mint pl. a vessző. Igen okos, és értelmes kis találmány, persze azoknak, akik nem csak kiokádják magukból a betűket, mint ugye te is.
Azt hiszem, hogy több barátom van itt, mint neked valaha is lehet, épp azért, mert vicces és kellemes embernek tartanak, nem okoskodok, meg osztom az észt mint pl. te. Emberibben közelítek másokhoz, ez az, ami engem azzá tesz, ami vagyok. Ezért kedvelnek meg, mert nem szajkózom mereven a sok szarságot, amiket összegyűjtögetek a Google-oldalakról.
Igen, hálistennek sok szabadidőm van! Áldott jó gyerekem van, jelen pillanat is olyan szépen játszik (mert hagyom kibontakozni a képességeit), mint egy kisangyal! Vendégségben kicsit szeleburdi, de azért szívesen ülnek mellénk az emberek, akár a vonaton is, mert igazi társas lény, mint az anyukája! Szeret beszélgetni, és vicces, hiába, jó géneket örökölt! Szívesen jönnek hozzánk más kisgyerekek is, mert nem verekszik, és nagyon szépen eljátszik a gyerekekkel, szinte rá se kell nézni, mert tényleg, mint egy kicsi angyal!
Tényleg. Minek is írsz?
Jóbeszótá' bakker!!! Veregesd vállon magad! XDDD
Röhörészünk...szép magyar szó..
Hozzátenném nem mi mentünk utánad,nem mi mondtunk neked,hogy fejezd be amit csinálsz ha van önkritikád,nem mi uszítottuk rád a férjeinket..
Nem biztatunk senkit semmire..elképzelhetetlen hogy másnak sem szimpatikus amit itt művelsz?
Téged mindenki,mindenhol szeret?
Nem volt előtted összetűzésünk senkivel!!
Ennek utána is nézhetsz bárhol!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan segíthetünk egy olyan szerettünkön aki belépett a jehovákhoz?
- Önbizalomhiány fejlesztése avagy hogyan segíthetünk önmagunkon?
- Székrekedéses babán hogyan segíthetünk?
- Hogy segíthetünk a babának, hogy ha elindul a szülés, haladjon is?
- Óvodapedagógusok! Óvodás gyereknél miként segíthetünk a szorongáskeltő médiatartalom feldolgozásában?
- Melegkiütés esetén mivel segíthetünk a babán?