Tetoválók vagyunk.Segíthetünk? (beszélgetés)
A nemi életem, köszi, rendben van! Ha ehhez kérnék tanácsot, biztosan nem egy olyan ufótól kérném, mint amilyen te is vagy...
De bizonyára téged is érdekel a nemi életem, hiszen nap mint nap elolvasod a naplómat... Úgyhogy pofa alapállásba. "Mondhatnám, liba!"
Lögyél má inkább kukabörci, anyuci... Báháhááá!
Ezt meg csak azért, mert bizonyára csak így értesz... :PPP
hát igen, éppen leteszed a fertőtlenítőt és bele is nyúlnak.mindegy tetoválás vagy piercing és az is hogy pont előtte mondod ne nyúljanak oda.és igen sokszor a fiatalok könnyelműek, valamelyik nap egy tizenéves lány úgy jött vissza a piercingjével hogy közben fogdosta és megnyalta az újját azzal letisztogatta-ajánlottuk neki a sebészetet meg a bőrgyógyászt ha így folytatja de nem hatotta meg.
egy másik csaj meg azt kérte a pasijától nyúljon bele a friss tetoválásába nyomkodja meg hogy fáj-e illetve dezodort akartak ráfújni(Fa), mert indigós lett a bőre és az csúnya!
Szia.
A férjem nagyija..Vírusfertőzése van,csak sajnos nagyon keveset iszik,így most a hasmenés hányástól kiszáradt:(
Most infúziót kap,és nézik a veséjét.
Jó reggelt Mindenkinek!:-)
Ugye nincs semmi komoly baja a nagyidnak??:(
Az elhivatottság számomra nem azt jelenti, hogy mindenki más munkájában látok kivetni -és javítani valókat. Minden tetováló másképpen dolgozik, más fantáziával rajzolja meg, készíti el a tetoválásokat.
Ezen felül jön a vendég igénye is! Aki nem biztos, hogy úgy kéri az adott mintát, hogy a végek hegyesek legyenek, a satírok meg fullosak. Mindenkinek vannak egyéni kérései, igényei. Ehhez a tetoválónak minden körülmények között alkalmazkodnia kell, így nyújthatja a maximumot.
És a lényeg: a tetováló is maradjon emberi, és ne egy elszállt majom, aki még az élő fába is beleköt...
Már alig várom, hogy megjelenjen az elveszett...:P
:DDD
Hát a mai út kilőve...a barátoméknak a kocsijuk még ma is szerelőnél lesz...:O És ilyenkor vasárnap meg megvan halva nálunk a közelekedés(mondjuk nem csak vasárnap,hanem mindig...csofadt kis falu..:@ )
Igaza van Mothertigernek,hogy még szarabb legyen!!:DD
Hát, hogy még szarabb legyen! XD
Hmmja, hát nehéz felérni a PROFIK magasságába... ;)
Szorítok neked..
Nem is értem minek babrálni még egy sz@r munkával:DD
Cunaaa vagy!!Tessék hinni nekem :DD
Szia Mester!Dejjjúú kedve van valakinek..:D
tudtam én hogy röhögni kell....
nyiiiihii hiii nyííííííí jííí íí nyííííííí....:)))
én mikor kimentem Angliába, welcome piercingnek kiszúrattam a nózim, mikor hazajöttem / 2 év múlva / goodbye piercingként a köldököm...
most megint mehetnékem van...:D
Berezelni,elájulni,sírva fakadni azt már itt szoktak:(
Volt olyan akinek nekifogtam felemelte a kezét,kérte ne szúrjam had gondolkodjon még,elment 1 nap múlva írt sms-t hogy szerinte nem is állna jól neki a piercing:S
Őrülök hogy találkozhattunk:DDDD
berezeltek....wíííhiihiii hhiii wáááá hááhááááá...:)
csak azt tudnám minek örülök...:DDD
Jó reggelt:)
Szurka na de nem piszka:)
Már ha jönnek mert már telefonálniuk kellett volna:S
Szeretem ám az ilyet:S
váááááááá.....
jó reggelt leányok! :)
Kora reggel szúrka-piszka? :D
További ajánlott fórumok:
- Hogyan segíthetünk egy olyan szerettünkön aki belépett a jehovákhoz?
- Önbizalomhiány fejlesztése avagy hogyan segíthetünk önmagunkon?
- Székrekedéses babán hogyan segíthetünk?
- Hogy segíthetünk a babának, hogy ha elindul a szülés, haladjon is?
- Óvodapedagógusok! Óvodás gyereknél miként segíthetünk a szorongáskeltő médiatartalom feldolgozásában?
- Melegkiütés esetén mivel segíthetünk a babán?