Tetoválók vagyunk.Segíthetünk? (beszélgetés)
Jó reggelt:)!
Nem csináltak Vele semmi különöset csak szúrták az orrát és nem viselte túl jól,amikor jött ki a szalonból fal fehér volt,meg tántorgott,le kellett ülni vele...:-)))
Ma is lesz sok munkád?
Szia.
Mielőtt elmész tetováltatni,ezt a tetováló is megcsinálja neked.
Jobb is ha ő csinálja,mert érteni fogja pontosan te mit is szeretnél.
Sziasztok! Én annyit szeretnék megkérdezni, hogy ha van egy skiccem, és tudom, mit akarok belőle kihozni, azt meg tudjátok rajzolni esetleg előre, tetoválás előtt? Nem akarom, hogy ne tetsszen 100%-ig :)
Köszi
Elvigyorogtak itt..
Miután megláttam a sört volt egy sejtésem hogy mindenkiben volt már egy adag alkohol..
Ami szúrásnál sem jó..Vérhígító hatása van..
Az orr meg tele van hajszálérrel..
A nyelvnél meg egy kis pontatlanság,és ott a baj..
A te húgoddal mit csináltak?Miért kérdezte mindenki ezt tőle?
Ez nekem jött?
Én nem túl nagyot szeretnék, olyat, ami mutatós, de még nem találtam ki mekkorát:)
Hát szééép mondhatom....
És jól viselték?A Huginak amikor bökték a noziját,rosszul lett...amikor jött ki a szalonból,megláttuk..aztán rögtön mindenki rakciója az volt,hogy "Úr Isten mit csináltak Vele...??":D
2 orr,egy köldök,egy szemöldök,egy nyelv.
És ebből egy ember az egyik lány anyja volt aki itt bontogatta a dobozos sört és ivott:S
Szép látvány volt...
:) De tényleg szóljatok ám!...
Hova böködtél?
Ne butáskodj már,örülünk ha minél többen vagyunk itt:)
Nem ma piercingeket szúrtam.
Aztán rohantam a konyhába főzni.
Sziasztok.
Itt vagyok én is,csak dolgoztam ma.
Erotikus, sejtelmes. :)
De semmiképp se színeset, bár az ellen sincs semmi extra kifogás... Szép lehet színesben is, csak nehéz hozzá öltözni. :)
:))))
Számomra kicsit érdekes, de egy jo tetkos tuti megtudja mutatósra csinálni,de semmiféleképpen ne legyen sztem szines:))
Nekem annyi baj van a hátammal,h nem túl szép..itt - ott vannak hegek rajta,és az nem túl esztétikus egy tetkóval megspékelve.:S BRRRR:d
Nem tudom hova kellene,mert máshol meg dagadt vagyok:D
"HOMLOKOMRA"":D az a tuti
További ajánlott fórumok:
- Hogyan segíthetünk egy olyan szerettünkön aki belépett a jehovákhoz?
- Önbizalomhiány fejlesztése avagy hogyan segíthetünk önmagunkon?
- Székrekedéses babán hogyan segíthetünk?
- Hogy segíthetünk a babának, hogy ha elindul a szülés, haladjon is?
- Óvodapedagógusok! Óvodás gyereknél miként segíthetünk a szorongáskeltő médiatartalom feldolgozásában?
- Melegkiütés esetén mivel segíthetünk a babán?