Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek! (tudásbázis)
Azért jó, mert az IA páros lágyítja a ZD-t...
Nekem is azért tetszik, mert a Horváth-ot is lágyítja mindkettő név.
Ha fiú lesz, az apja-...-ükapja után az István adott, most ehhez keresek valami jó lágyítós második nevet. :)
Jah, ráadásül ugye olyan kell, amiben a hülye osztrákoknak, na meg a családnak sem törik bele a nyelve, tehát minden kiesik, amiben sz, cs, ty, gy, zs és hasonlók, na meg ű, ő vannak.
Apa nagyon türelmetlen, mennem kell :):):):)
Puszi Nektek!
Holnap jövök!!!
Nekem annyira nem jön be a Horváth után...
Meg az a baj, hogy itthon mindegy, mert mindkettőt használhatod, de a hülye osztrákokat nem is érdekli a második név - és ezért mindenki Maria-zza Kiarát, ő meg csak néz, hogy mi van...
És a másik lányomat Dorinának akarom szólítani/szólíttatni.
Hát, amikor elsőnek megláttam, hogy Kiara... sose hallottam még ezelőtt... De mindenki leszavazott, az egész família. Bár Zoli nem tiltakozott igazán. Pedig szerintem tuti lenne, (ha megengeded)
Kobezda Kiara
Ő soproni, de Bécsben készült és most ugyanazon a matracon alszunk, egyelőre ugyanabban a szobában. :D
Jah, és imád abba a pizzériába járni, ahol akkor este is voltunk. :DDD
Óóó... De jó egyeseknek...
Na, megyek, leélem a családi életemet a neten, mert én Zegen vagyok, Felem meg Bécsben.
Jah, míg a cukroson voltam, olvasgattam Coelhot és találtam egy tök jó idézetet, az adatlapomra fel is tettem. ;) Ha elolvassátok, rájöttök, hogy jutott eszembe. ;)
:DDDD
A nagylányomat Kiarának hívják, az majdnem Kíra...
A kicsit Dorinának és még valaminek fogják, és szívem szerint pont az Annát választanám, csak úgy, hogy Anna Dorina nem tetszik, a Dorina Anna meg az A-torlódás miatt nem az igazi...
Persze még az sem biztos, hogy lány, bár én érzem... ;)
Mostmár tényleg megyek! A drágám még éppen ébren van, megyek a "kötelező" pocisimogatásra!
Mióta tudjuk milyen szerencsések vagyunk, minden este elalvás előtt 15 perc folyamatos pocisimogatást kapunk a bébimmel! :)
Kb. két hét az eredmény.
De azt mondták, hogy lefordultam volna a székről, ha bajom lenne - bár a laboros meg az adminisztrátor azt is várta, csak én meg nem bírtam nekik elmagyarázni, hogy reggel 8 körül szoktam kinyitni a szememet, lehetőleg fél 9 előtt fel sem kelek, ráadásul fél éjjel ébren voltam a vizsgálat előtt...
Jajj, ez nagyon aranyos... már alig várom, milyen érzés!
Jut eszembe, a cukros vizsgálatnak mikor lesz eredménye? Vagy már volt, csak lemaradtam róla?
Ami nekem tetszik: Dorina, Anna, Liliána, Kira, Linda
Ha kisfiú lesz,akkor természetesen Zolcsi baba... :)
Az aludni térőknek szép álmokat. :)
Éljen a sírós brigád! :DDD
Lassan én is bebújok az ágyikómba, hisz holnap már nem lehet 9-ig heverészni!
Jó éjt, és szép álmokat Mindenkinek!:)
Puszi!!!
Nah, erre van is megoldásom: két keresztnevet a gyereknek! Ez csak akkor kicseszés, ha mondjuk Szentkozmadombjai a vezetéknév...
Mondjuk nálunk nem azért van/lesz 2 neve egyiknek sem, mert nem tudtunk megegyezni, de most nem ez számít. :)
Syl, köszi! Én meg most miattad bőgök... hát ez hihetetlen...
Viccet félretéve, Köszönöm!
Most olvasok vissza...
Nekem is könnyet csalt a szemembe, pedeig én nem kerültem ilyen helyzetbe.
Edi! Sokkal érettebb és bölcsebb vagy a korodbelieknél, és bár már jól tudom, napról napra meg tudsz lepni. :) És örülök, mert tudom, hogy csodálatos ÉDESANYA leszel, így, csupa nagybetűvel!!!
Lányok!!!
Elteszem magam holnapra, muszáj sokat pihennem :)
Puszi mindenkinek!
Holnap jövünk a bébimmel, mert a következő lépés a névválasztás lesz... ez nagy harc lesz apával... :-)
Várom az ötleteket!!!
Jóéjt, jó pihenést nektek!
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Ez a terhességi teszt pozitív?
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?
- Mitől lehet a terhességi teszt pozitív ha mégsem vagyok terhes?