Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek! (tudásbázis)
Megnéztem a képeket!:) Gratula mégegyszer!:)
Hogy vagytok? Hogy van a pocid?
Szia! Igen, olvastam!:) ...várok türelmesen... Hátha egyszer jön az a tesó! ...de én már nem görcsölök rajta! Hisz van már egy lánykám!:)
Hogy vagyok??? Álmosan... Mindjárt beesek az íróasztal alá! ...és itt nálunk az idő is igazán pocsék: hideg van, és ködöl az eső. Nem esik, csak úgy gernyózgat!:P
Szia :)
nagyon szépséges :D
Sziasztok Csajok!
Na, ideértem én is!!! Nézzétek meg meg a fotóimat, tettem fel képet a kis büszkeségemről! Életem első, igazi kétcsíkosa!!!
Ahogy rácseppentettem a kazettára, egyből megjelent! Hamarabb, mint a kontrollcsík!!! :):):)
Persze, már az ultrahangon is láttam a picimet, de tudjátok, hogy nekem a két csík a rögeszmémmé vált... Apa is csak mosolygott rajtam...
Sziasztok Lánykák!:) Csak bekuksiztam picit, mert nagyon hiányoztatok!
Puszi Mindenkinek, és szép napot!:)
Na ez nálunk is így van. :)
Köszi a választ!
igen akkor volt péd :)
úgy mondják hogy a kiskatonánknak kell kb 1 nap mire felérnek, tehát pont jó hogy görcs előtti napon voltatok együtt :)
az én párom se görcsölt :) látszólag én sem... de belül :D
nekünk is jót tett ez a babatéma egyébként... előtte sok volt a súrlódás (mit tagadjam veszekedtem) de mostanában semmi, elvagyunk mint a befőtt :)
De drága!!! :)
Asszem még régebben a pozitív fórumon olvastam, hogy van, akinek havonta 3 PÉ-je is van. A mázlista.
Nekem középidőben volt görcsöm. De a kretén doki aszonta, h sebészeti eset inkább, mint nőgyógyászati. Erre, mivel rettegtem a vakbélgyuszitól, aznap semmi sem volt. Másnap távozott a nyák. És nemtom volt e akció aznap. Harmadnap tuti volt, meg görcs előtti éjjel is. :) Na hátha. :)
Érdekes ez a babatéma. A párom olyan jól áll hozzá. Ő a mintapéldája a nemgörcsölésnek. És figyelmeztet, ha én is kezdek átesni a ló tulsó oldalára. De amióta rajta vagyunk a témán, úgy érzem még jobban szeret a drágám.
Ugye, azé van peteérésem, ha volt görcs félidőben, és távozik a nyák? Mostanában én dinnye attól rettegek, hogy mi van, ha nekem sincs. :((
Jó hogy hallgattál a párodra :)
nem mindenkinek félidőben van a péje.
sokaknak mensi alatt! igen tényleg
vagy utánna másnap
vagy rápárnapra
vagy elcsúszik és 20-on x. napon
vagy mint nekem elcsúszva a 36. napon :D
te én úgyérzem extrém eset vagyok. de nem baj most már a lényeg hogy sikerült :D
Tehát az apázás a legfontosabb!
meg egyébként sem szabad csak akkor.. akkor apája is úgyérzi csak a babára vágysz és rá nem, jaj én is megkaptam a páromtól pedig dehogy mondtam olyat hogy most nem... csak mivel mindig a babáról beszéltem ezt vágta le... de rájött nem így van :)
bár most hétvégén is volt egy kis gáz :( mert fáradtvoltam és montam inkább ne... na megkaptam hogy persze most már van baba nem is akarok vele lenni.. hiába érzékeny a lelke...
Ez szuper! :)
Akkor van remény, én is most ittam először! :)
Egyébként először úgy volt, hogy én hülye vártam az ideális alkalmat. Akkor a párom felvilágosított, hogy nehogymár... hanem amikor akarjuk, akkor hajrá... Így most amikor úgy gondoltuk, összebújtunk. :) Már nem is azt nézem, hogy mikor van PÉ-em. Szóval kb. két naponta van apázás :D Majd lesz valahogy, úgyis a pici dönt nagyobb százalékban, én ebben hiszek.
Titánia jól teszted hogy apázol sokat, úgyis az kell a babához :D
a palástfű ivás is nagyon jó, szerintem nekem az is segített...
Hát számolgattam... 9-én kellene megjönnie.
Most nem érzek semmit.
Az előző ciklusban annyira beleéltem magamat, mert úgy gondoltam, hogy nekünk is sikerül elsőre, mint annyi embernek... csalódtam. De akkorát. Hogy most így a második próbálkozásnál mindenből visszavettem. Itt is csak erre a fórumra járok vissza. Alig olvasgatok a témában, és a páromra koncentrálok teljes mértékben. Élvezzük az életet. Aztán a kis poronty meg majd jön, ha úgy látja, hogy megfelelők vagyunk a számára. :)
Na jó, annyit azért teszek, hogy palástfű teát iszok. :p
Szia!
Hogy vagy? :)
Valami jel van e már? ;)
Rendes vagy! :) Jó, hogy te is ilyen pozitívan látod a világot.
Minden jó, ha a vége jó! :)
bizony nem :)
köszönjük
Sziasztok :)
Edi nagyon örülök hogy minden rendben van :)
akkor most hány hetes vagy pontosan? csak hogy tudjam én mikor mehetek már.
Ha nem haragszol én nem rágtam le a körmeimet... de csak mert nincsenek :D az újbegyeim meg azt hiszem fájtak volna nagyon. de igzultam ám :)
Egyébként jó reggelt mindenkinek!
Ma sem leszek sűrűn, de a hét vége fele már tudok jönni délutánonként remélem. :)
Azért néha pihenésképpen olvasgatlak majd benneteket.
A babásoknak jó babázást, a babásodóknak örömteli pocakodást, a reménykedőknek pedig beteljesült reményeket kívánok!
Legyen szép napotok!
Naná, hogy örömkönnyek!!
Örülünk Veled!
Csak Dorina nem lesz, mert mindenképp 2 nevet szeretnék.
De ha egyszer tényleg hülyék, akkor mit szépítsem??? :D
Na jó, nem hülyék, csak mások. Nekem kell megszoknom őket, mert én vagyok a betelepült.
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Ez a terhességi teszt pozitív?
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?
- Mitől lehet a terhességi teszt pozitív ha mégsem vagyok terhes?