Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek! (tudásbázis)
Jó reggelt!
Edi én is drukkolok Neked!
Később még visszanézek.
Sziasztok!
Legközelebb kalcium C sandozt vegyél, én csak azt bírom meginni az összes kalciumos közül. Az narancsos, nem citromos, sokkal jobb. :)
Mondjuk drágább és kevesebb is van benne, de attól sosem volt hányingerem. :)
Sziasztok!
Edi, örülök, hogy jobban lettél!:)
Azért ha végeztél a dokinál, ugye írsz azonnal!
Egész éjjel az járt a fejemben, hogy vajon hogy vagy!
Puszi!
sziasztok
végig olvastam a történteket
Edi! nagyondrukkolok, hogy csupa jót mondjon a doki!
pusz
csajok, kibírtam reggelig, sokkal jobban vagyok, de akkor sem várok tovább. Hazamegyek rendbe tenni magam, és megyünk a dokihoz. Vagyis, lehet egyedül megyek, mert a párom ma délelőtt húsvétozik a kislányával. Olyan keveset vannak együtt, nem akarom hogy miattam most se találkozzanak.
De én mindenképpen elmegyek
Pont egyszerre írtunk!
...nyugi, és pihizzél!
Nem kapcsolom ki a gépet, majd visszanézek később!
Na, akkor egy megoldás van, vagyis kettő. Vagy bezársz és kiírod a számod. Vagy ottmarad a párod, anyukád, barátnőd, akárki addig amíg vissza nem érsz.
Nincs ott más most rajtad kivül?
Portás, takarító, szobaasszony?
Aki beülne amíg elmentek?
"522. Reno77 2010-04-04 23:39
Figyi, ha úgy gondolod, hogy 7ig kibírod, akkor hozass a pároddal magnézium és kálcium pezsgőtablettát. A tescoban is van, az nyitva van éjszaka.
Igyál meg 1-1-et, reggelig próbáld feltenni a lábad és ne izgulj.
Ha most nem görcsölsz akkor már reggelig kibírod, viszont akkor reggel a kórházban kezdjetek!"
Hát, a net érdekes...
Az egyik oldal szerint 3 ügyeletes gyógyszertár is van, a másik szerint csak 1.
Patika megnevezése: Auguszta Gyógyszertár
Cím: Debrecen, Móricz Zs. krt. 22.
Tel.: +36 (52) 535-752
Egyetértek!
Csakis a doki tud biztosat mondani.
Ha úgy érzed, hogy nem bírod ki reggelig, akkor tényleg kérj meg valakit.
Elöször küldj egy sms-t mindenkinek, hogy baj van, görcsölsz, kórházba kell menned, ki tudna most bejönni? HA 15 percig nem válaszol senki, akkor hívd a fönököd vagy elöbb küldj neki is üzit.
Aztán riaszd a párod és irány az ügyelet.
HA kibírod reggelig, akkor 7kor már indulhattok is.
Hát, tényleg csak találgatok! ...nem vagyok doki, de Edinek, most meg KELL nyugodnia egy picikét legalább!
Biztos a tudatalatti is közrejátszik!
Ebben is van ám igazság.
Sót, mivel nagyon akartátok ezt a babát, tudat alatt még szorongsz is, nehogy baj legyen, ez meg még rádob egy lapáttal...
De én a bak formámmal tutira beszambáznék az ügyeletre - a doki meg tudja mondani, mi van, mi csak találgathatunk...
Szerintem nem lesz baj!:) Feszült vagy, és ideges, ráadásul most nem is tudsz pihizni. A babócád pedig éppen beágyazódik, a méhed pedig próbál felkészülni a méretváltozásra! (most olvastam)
Ez a görcsölő pocakfájdalom is terhességi tünet! Nekem is fájt! Infúziót kaptam, utána pedig panangint szedtem.
...és ha jól értelmeztem a méhen kívüli terhesség tüneteinek a leírását, akkor az oldalt fájna!
Basszus, tényleg... :(
Akkor ügyeletes gyógyszertár. :(
Most értem végig a másfél oldalon... Ha tudom, hogy még vagytok, ide jövök először.
Aggódom érted! Nekem soknak tűnik ez a görcs, én nem néznék se istent, se embert, mennék az ügyeletre. De már rég elmentem volna...
Lehet.
De akkor véreznél is.
De lehet egy vakbél is vagy egy felfázás.
Csak a doki tudja megmondani.
Kibírod reggelig? Ha nem akkor vagy a lányt kell felhívni vagy a főnököd. másfél - 2 óra kell.
de jó hogy itt vagy!!!
szerinted mi van velem??
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Ez a terhességi teszt pozitív?
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?
- Mitől lehet a terhességi teszt pozitív ha mégsem vagyok terhes?