Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek! (tudásbázis)
Igazad van!!!
jajj, annyira drukkolok neked!!!!
És mennyi idő után nézte a peteérésedet?
Ilyet egy év próbálkozáson belül is lehet kérni?
bizony, egyszerre megyünk Manonnal!!! Ja, tényleg, azt mondta a doki, hogy 7 hetes vagyok, úgyhogy én is jól számoltam.
Azért mikor mondta, hogy nem találja eléggé beparáztam!!! De szerencsére csak a pisilés volt a baj! :):)
Manon, Mariann, Tündi!
Köszönöm a drukkot!
Edi, ne csüggedj, annál szebb lesz jövő héten. És én is várom az UH képet. :)
És Manon, a tiédet is. Akkor kb. egyszerre fogtok menni, nemde? :)
Nem vagyok ideges, csak szomorú... olyan mintha valami összeesküvés áldozata lennék... mondtam is páromnak odafele, hogy ha ma sem jön össz, hogy lássuk, ... megőrülök!!! És tessék...
de nem idegeskedem, mert árt a babámnak!!
Szia Edi!
Nem kell azért annyira szomorkodni, hisz a bébi ott van, és jó helyen van, és jól érzi magát a pocidban! Hiszen láttad!!!
Jövő héten szerdán pedig még nagyobb lesz!:)
...tudom, most csalódott vagy, de lécci ne idegeskedj! Hamarosan UH-képpel fogsz itt dicsekedni nekünk!:)
Sziasztok Csajok!!!
Most értem be dolgozni, jól elkéstem. 7 helyett fél nyolc, de szerencsére a kolléganőm nem haragudott.
Borzalmas nap volt!!! A dokimnak megváltozott a rendelési ideje, és mostmár szerdánként délután rendel. Reggel elmentünk 10-kor ott voltunk, kivártuk a betegfelvételt (sorszám) erre közlik először, hogy ha nincs előre lefoglalt időpontom, akkor nem tudna fogadni. Mondom neki, hogy de a dokival megbeszéltem, és vár engem, hogy megnézzük a babámat UH-on. Erre ő: nincs ma ultrahang. Na a párom látta, hogy kezdek robbanni, és persze neki sem kellett több! Úgy leugatta a nőt, hogy öröm volt nézni!
Mit képzel magáról, mondom hogy meg van beszélve, azt hiszi hazudok??? Mert ugye az én dokimhoz millióan járnak, és egy hónapra előre van csak időpont. mondja is nekem, hogy május 05-re tud adni időpontot. Erre zolika, persze nehogymár akkor lássuk a babánkat, mikor már megszületik.
Aztán közölte, hogy délutántól rendel a doki.
ez volt a hab a tortán...
Jó, hazamentünk, aztán 3-ra vissza! 17:32-kor hívtak be. A dokim ugye tudta, mennyire próbálkozunk, nagyon örült, mondta hogy akkor menjünk, nézzük meg, hasi ultrahang, apuka is jöjjön... stb.
Igen ám, és most jön a bibi!!!
Kedves nem első babás anyukák!!! Drága barátosnőim!!!
Igazán mondhattátok volna, hogy ne pisilek UH előtt, mert nem fog látszódni semmi!!!
Nekem ezt soha senki nem mondta, nem is olvastam sehol... és természetesen UH előtt 5 perccel pisiltem!
Az én gyönyörűségemnek meg se híre se hamva nem volt...
Úgyhogy ez a nap hiábavaló volt...
De jövő szerdára már a doki adott időpontot, és mondta ha nem akarna számot adni, hívjam azonnal...
Nagyon le vagyok törve...
Sziasztok!:)
Titánia! Szorítok!!! Nagyon-nagyon!:) Valamiért nem sikerült gólyát küldeni, de vedd úgy, hogy itt, és most, megy az a gólya! GÓLYA-GÓLYA-GÓLYA!!!:)
...kíváncsi vagyok, mikor jön Edi!
Manon, PUSZI neked is!:)
...és Mindenkinek!!!:D
Szia!
sajnálom, hogy talán megjön.. de addig amíg nem ott a remény :)
drukk!
Sziasztok!
Csak gondoltam beköszönök.
Edi megy a drukk ezerrel, de már úgy is túl vagy rajta. :)
Én a hétvégére nem várom. De sajna már vannak jelek. Tegnap a fél hűtőt felzabáltam, és most görcsölget a baloldalam. :( Na mindegy. Új hónap, új remény, és hát jön, amikor jönni akar. :)
Legyen szép napotok!
szerintem most már egy másiktesztnek (20-ast vegyél pl: gravi hcg, medilab) kikell mutatnia
nekem a 14. napon mutatta ki a babát
tudom a te eseted más de mivel elég érzékeny teszt ezért ha van baba akkor mutatnia kell. ha nega és még mindig nem jön meg akkor pedig doki
de mivel stresszlsz... lehet hogy azért nem jött még meg
17 napja történt a dolog,de nem teljesen,mivel közben megszakítottuk,hisz észbe kapott a pasim,de akkor is megeshet a terhesség ,tudom..sajnos...
JAAA viszont akkor rosszul írtam ,mert nem 3 hete, hanem kettő hete,és 3 napja...
csak már annyira ideges vagyok,hogy már többnek gondoltam,hisz ilyenkor amikor annyira várom,hogy megjöjjön lassan telik az idő,sajnos..olyan rosszul vagyok -e miatt..teljesen kivagyok..múlt hónapban egyébként 10-e vagy 11-én jött meg..sajna pontosan nem tudom.
Mit gondolsz Manon ???
Szia!
én nem hinném hogy tényleg kimutatná az ilyen idős terhességet, még akkor is ha az van ráírva.
most kb hány nap telt el azóta?
hánynaposak a ciklusaid?
sziasztok!
SEGÍTSÉG KELLENE!
3 hete sajnos barátommal nem vigyáztunk,és kissé besikerült a dolog:((
ez hétfő este volt,aztán én vettem a 3 napos terhességet kimutatós medi lapot,és megcsináltam pénteken reggeli vizeletből,hogy biztosabb legyen, tehát, az esemény után 4-dik reggelen, és negatív lett, hála égnek..örültem is.,,de a gond ,hogy most már április 2,és 10-e között kellene megjönnie,és még semmi,nem is érzem h megakarna jönni,(mert nekem előtte kicsit fel szokott hasam is puffadni,vagy mellem kicsit feszesebb),de most semmi..tudom ,még va időm 10éig, stb..de annyira félek,és komolyan tegnap este hányinger is rámjött..annyira félek hogy ezek a tesztek mégsm biztonságosak,és nem is 3 nappal az esemény után kimutatható a terhesség,és ezáltal én ebben a pár hétben nyugodtan ültem ,és lehet terhes vagyok..ráadásul borzasztó lenne,mint anyagilag,mint érzelmileg az abortusz,de még természetesen korom miatt sem tartanám meg!!!
segítsetek légyszíves, hogy mennyire bízhatok a tesztben,illetve, menjek- e már orvoshoz, ki tudja -e a doki a 3 hetes terhességet mutatni! szerintetek? csak tapasztalt emberektől várom a választ,hisz épp elégé kivagyok! pussszi nektek..
Szia :)
igen minden ok :)
Szia Drága Manonom:-)
Remélem jól vagy/ vagytok:-)))
Sajnos sztem ez a CMV vizsgálat nem általános.
Ha valaki aggódik miatta, szóljon a nődokijának.
Nekem magától kérte a vizsgálatot, mert látott ici-pici eltéréseket, és biztos,ami biztos alapon megcsináltattuk.
Nekem az jött ki, h már túl voltam rajta a terhesség előtt szerencsére. :-)
Nekem ezen kívül parvovírust és toxoplazmózist néztünk.
Érdekes módon az utóbbin nem estem még át, pedig kicsi koromtól sokáig volt bent a házban macskám, ill. falun az ember nyers hússal is többet találkozik.
Sziasztok!
Edi egy kalappal! :)
Igen, vérből nézik, csak sok doki elfelejti ráírni a laborkérő lapra.
Nagyon-nagyon fontos!!!!!
Szia Edi!
Én is gondolok rátok!
De nem izgulok, mert tudom, hogy minden rendben lesz! ;)
Szia Edi :)
gondolok rátok, legyél jó, aztán majd számolj be :)
pusz
Sziasztok Csajok!
Csak egy percre ugrottam fel, köszönni, és hogy gondoljatok rám! Szerda van!!!!
Biztos odaleszünk egész délelőtt, remélem minden rendben lesz!!!
Amint tudok, jövök!
Puszi mindenkinek!!!
Szia Tündi :)
neked is szép napot!
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Ez a terhességi teszt pozitív?
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?
- Mitől lehet a terhességi teszt pozitív ha mégsem vagyok terhes?