Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön? fórum

Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön? (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?

92. Érdekes73 (válaszként erre: 89. - Csikil4ny)
2018. jún. 17. 14:08
Nem halasztottam el miattuk egy jó programot se viszont kevesebbet aludtam mint kellett volna :)
91. Érdekes73 (válaszként erre: 90. - Amaunet)
2018. jún. 17. 14:07
Nem vártam herceget és nem is kaptam :) Az élő találkozókra szánt időt nem sajnálom. Mindegyik jól sikerült/ vagy tanulságos volt én jól éreztem közben magam.
90. Amaunet (válaszként erre: 87. - Érdekes73)
2018. jún. 17. 14:03

Valamit valamiért. Mindég hozunk egy döntést. Ingyen nem adnak semmit. Te ebbe a keresésbe időt fektettél.

De mások is. Azok is, akikkel beszéltél, találkoztál. Csak nem hozott eredményt.

De lehet várni a herceget úgy is, hogy nem teszünk érte semmit.

89. csikil4ny (válaszként erre: 87. - Érdekes73)
2018. jún. 17. 14:01

Elbeszélgetünk egymás mellett. Én azokról a férfiakról írtam, akik kifejezetten fiatalabb nőkkel ismerkednek, azok nem befolyásolják a te idődet.

Épp ez az, élj a mában, ne azzal kezd az időszámításod, hogy mikor találsz párt magadnak, mert közben eltelik az életed!

88. Érdekes73 (válaszként erre: 86. - Csikil4ny)
2018. jún. 17. 14:01
:) Konkrétan: a fantázia határtalan. Inkább ne részletezzük. De ezeknek a társkeresős legényeknek úgy tapasztaltam van egy virtuális lényük meg egy valóságos. A valóságos az nyuszi.
87. Érdekes73 (válaszként erre: 86. - Csikil4ny)
2018. jún. 17. 13:55
Az idő megy csak el feleslegesen. A nők ideje. Nekem erre a történetre 5 hónap ment el. Persze közbe ugyanúgy éltem jártam programokra szórakoztam stb... de akkor is.
86. csikil4ny (válaszként erre: 85. - Érdekes73)
2018. jún. 17. 13:51
Mire gondolsz?
85. Érdekes73 (válaszként erre: 84. - Csikil4ny)
2018. jún. 17. 13:37
Persze hogy nem vesztenek semmit csak az idejüket vesztegetik el feleslegesen.
84. csikil4ny (válaszként erre: 77. - VendrinerPiroska)
2018. jún. 17. 07:57
Vannak kapuzárásos férfiak, akik fiatalabb nőt keresnek, de nem gondolom úgy, hogy ezzel az adott korban levő nők veszítenek. Akinek csak az a fontos, hogy az új társa fiatal legyen, azért nem kár. Az érett gondolkodású férfiak hasonló nőt keresnek, csak a sok szalma között mindkét nemnek nehéz megtalálnia a tűt. Mert valljukbe őszintén, hogy szingli fél akad épp elég, de annak aki kicsit is gondolkodik nem mindegy, hogy milyen.
83. Amaunet (válaszként erre: 82. - VendrinerPiroska)
2018. jún. 17. 00:12

Nem, nem ismerem épp ezért írtam, hogy valószínűleg.:)

Nem, nem kell magát hibáztatnia. Hibáztasson mindenki mást.:D

Persze, hogy sokan nem a neten találnak társat, és sokaknak nem is való ez a forma.

Ha valaki nem jártas netes közösségekben (itt nem pusztán a társkeresőkre gondolok), olyan fórumokon, ahol mindenféle emberrel szót válthat akkor ne próbáljon a neten társat találni.

82. VendrinerPiroska (válaszként erre: 81. - Amaunet)
2018. jún. 16. 23:55
Valószínűleg? Ezt honnan veszed? Ismered? Szerinted mindenki aki nem talál párt az interneten, az magát hibáztassa? Szerintem ez túlzás. Sőt tovább megyek, ha valakinek meglehetősen sok tapasztalata gyűlik össze, akkor érthető, hogy negatív és ki is vetíti, mivel ezt tapasztalta. A Te tapasztalatod más és régebbről is származik, de az a tiéd.
81. Amaunet (válaszként erre: 77. - VendrinerPiroska)
2018. jún. 16. 23:37

A barátnőd nővére valószínűleg nem elég határozottan írta meg azt, hogy kit/mit keres. Persze, ha megteszi is megszólíthatják olyanok, akik nem tartoznak a "célcsoportjába".

A netes társkeresésben nyitottnak is kell lenni. Nem úgy értem, hogy mindenkinek kinyitni az ajtót:), vagy mindenkivel leállni beszélgetni és kitárni neki az érzéseinket, de el kell tudni fogadni, hogy bizony mások más céllal keresnek.

És ezen nem megsértődni, vagy kivetíteni a negatív véleményünk az egész férfi társadalomra.:)

80. Érdekes73 (válaszként erre: 74. - Csikil4ny)
2018. jún. 16. 22:07

[link]

--------------

egyszerűen gyávaság szerintem

79. Érdekes73 (válaszként erre: 73. - Syria)
2018. jún. 16. 21:57
Igen ezért gondoltam én is hogy élő talikat kéne összehozni a felesleges körök helyett.
78. Érdekes73 (válaszként erre: 72. - Bichter1)
2018. jún. 16. 21:54
Bármi lehetett elvileg független volt de annyira nem láttam bele az életébe ...
77. VendrinerPiroska (válaszként erre: 43. - Amaunet)
2018. jún. 16. 21:40
Mákod volt. Hány éves voltál mikor felregisztráltál? Mert, ahogy hallom az sem mindegy. A barinőm nővére, aki a fórum indítóval hasonló korú, komoly nő és komoly társat kereset, nagyon hasonló tapasztalatokról számolt be és nem ő az egyetlen, akitől hasonlókról hallok. Rengeteg fiatal fiú, aki mama hotelt+szexet keres, míg benő a feje lágya és családot alapítana. A 40+ és gyakran az 50+ korosztály meg új családot alapítana, amihez nem a korosztálybeliekre van szüksége.
76. csikil4ny (válaszként erre: 75. - Bichter1)
2018. jún. 16. 19:10
Nekem nincs ebben tapasztalatom, csak házasságon belül is inkább csunyán viselkednek, ha lépni szeretnének, hogy a nő mondja ki a döntést.
75. Bichter1 (válaszként erre: 74. - Csikil4ny)
2018. jún. 16. 18:31
...az én tapasztalatom szerint inkább azt nem tudják elviselni, ha a nő mondja ezt nekik.
74. csikil4ny (válaszként erre: 69. - Érdekes73)
2018. jún. 16. 17:20
Gondolom szemtől-szembe nehezebb férfiként azt mondaniuk, hogy bocs, de mégsem te vagy a másik felem, inkább lelépik, így nincs konfliktus.
73. syria (válaszként erre: 1. - Érdekes73)
2018. jún. 16. 17:02

Tényleg ilyen, tényleg így van.

Ez már 2010-ben is így volt, nem véletlenül írtam meg a „A társkeresés fortélyai, csapdái” cikksorozatomat.

S a helyzetet rontja a net torzító világa. Azzal együtt, hogy sokaknak van szerencséjük, s találnak igazi társat a világháló segítségével, nagyon észnél kell lenni a társkeresés ezen módozatával (is), hogy az ember ne kerüljön deficitbe se érzelmi, se idő, se anyagi, se semmilyen szempontból.

72. Bichter1 (válaszként erre: 69. - Érdekes73)
2018. jún. 16. 09:30

:) ők máshogy akarnak ismerkedni :)

Velük sosem foglalkoztam, nemhogy találkoztam volna. Erre írtam a szűrőt".

Akivel hónapig firkáltál,annál lehet elvesztetted az érdeklődést (nem tudom milyen témában) vagy több vasat is a tűzben tartott melletted és megtalálta a neki való nőt.

71. Bichter1 (válaszként erre: 70. - Érdekes73)
2018. jún. 16. 09:26

...nem a képküldözgetés a lényeg! Hanem az, hogy tényleg ő van a profil mögött? Írtam, a legtöbben állprofillal jelennek meg (szomszéd,barát, ismerősnek ne legyen publikus, hogy ő fent van a portálon) ha nem meri önmagát felvállalni, már gyanús, tehát kizáró ok (volt számomra)

(Egyébként nem kell küldözgetni, hisz a legtöbb oldalon van fényképalbum, amit meg lehet nézni)

70. Érdekes73 (válaszként erre: 68. - Bichter1)
2018. jún. 16. 08:41
Engem nem hoz lázba az ilyen képi világ így a képküldögetés se. Nem is értettem a többség képmániát. Felnőtt emberek. Áttoltak egy csomó képet meg vártak is volna. A kép csak kép szerintem lehet jól sikerült lehet előnytelen aztán lehet hogy mást ábrázol. Ennek a helynek számomra úgy lett volna értelme ha élőben találkozok azokkal a korban passzoló függetlenekkel akikkel látunk egymásban vmi pluszt. Aztán élőben vagy beindul vmi vagy nem.A neten bárki írhat bármit magáról ...
69. Érdekes73 (válaszként erre: 68. - Bichter1)
2018. jún. 16. 08:27
Az szomorú az hogy tényleges emberek is csinálták a sunnyogásokat nem kamu face profilokkal. Olyanok akikről nem gondolná az ember. Ezek olyan apró emberi csalódások. Mi értelme van így bármilyen ismerkedésnek ? Miért adnál te ilyeneknek folyamatosan egy szeletet az életedből ? Akivel hónapokig találkozgattam eleinte naponta írt jelentkezett hogy aztán ugyanúgy eltűnjön magyarázat nélkül mint a többi.
68. Bichter1 (válaszként erre: 62. - Érdekes73)
2018. jún. 16. 07:41

...elhiszem, erre írtam, hogy túl sokáig sem szabad fent lenni, mert lélek romboló és úgy érzed Te senkinek sem kellesz, vagy amikor már talán úgy néz ki, hogy na esetleg ...akkora eltűnik a süllyesztőben. Nekem is volt pár átbőgött éjszakám, mikor rájöttem, hogy az illető nős pasi. Voltak törések.

De abban is biztos voltam, hogy él valahol a másik felem" és tuti akkor fog elő bukkanni, amikor már törlöm magamat az oldalról. És még ha elő is bukkan", és találkozom vele és minden tetszik...még akkor is benne van a pakliban az, hogy Ő még 2 végéről égeti a gyertyát esetleg. (Mert milyen az ember? jó, jó... de hátha akadna tőle jobb is! Ilyenben is volt részem)

Valóban nehéz egy újabb ismerkedést úgy kezdeni, hogy oké, akkor megint előveszünk egy tisztalapot és az előző tanulságból leszűrteket figyelembe véve, az előítéleteket elzárva ...ismét el kezdünk ismerkedni, esélyt adni neki.

Az ott levő sunnyogók csupán időtöltésre használják az oldalt.... de ki lehet szűrni kik azok: nincs fotója, túl jó képű" profilja (lehet tőle további fotókat kérni :) ) nincs kitöltve az adatlapja, a megjegyzés rovatok is nagyon üresek, illetve mikor regisztrált be (több éve? nahát)

Továbbá, ha már tudod a nevét, ott a gugli kereső és ha van facbukja már lehet is nézelődni nála, hány nő ismerőse van ill. mit lehet róla tudni, és még azt is megtalálni, hogy hány társkeris oldalon van még fent. Ha pedig van egy közös ismerősötök...:D akkor többet tudsz mint ő gondolná. :)

De lesznek olyan férfiak fent, akiknél ez mind nem szükséges.

67. 9e1b34b249 (válaszként erre: 63. - Érdekes73)
2018. jún. 15. 23:29
Nemhiszem mivel egyik társkerin sem vagyok fent :) én vagyok itt a lelkisegély szolgálat :)
66. Érdekes73 (válaszként erre: 63. - Érdekes73)
2018. jún. 15. 23:09
Bocs , biztos nem :)Szerintem egyszerűen csak aki nem saját képpel nem saját élettel stb.. van ott egy társkeresőn nem fog elmenni a talikra.Mert akkor kiderülne hogy egy kamu.
65. Érdekes73 (válaszként erre: 56. - Bichter1)
2018. jún. 15. 22:43
Panaszkodtak is a női felhozatalra :)Nem válaszolnak nekik , nem jelennek meg a talikon, túl nagyok az elvárásaik, túl anyagiasak,túl komoly kapcsolatot szeretnének, nem saját képpel regiztek, már rég nem úgy néznek ki mint a képen vagy mellékesen van férjük ....
64. Érdekes73 (válaszként erre: 60. - Gabbbicica)
2018. jún. 15. 22:40
Kitartásod elnyerte a jutalmát de előtte sok békával összefutottál.
63. Érdekes73 (válaszként erre: 61. - 9e1b34b249)
2018. jún. 15. 22:38
Veled is taliztunk volna ? :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook