Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Lélek & Szerelem témák » Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön? cikk

Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?


45 évesen egy csajos bohóckodás keretében bő két hónapig teszteltem egy netes társkeresőn a férfi felhozatalt. Nem vettem túl komolyan, de jobb is. Igazából semmit sem vártam és csak fenntartásaim voltak, mégis adtam esélyt a helynek. Nem futamodtam meg, pedig túl sok pozitív tapasztalat nem ért. Az eredmény persze elég lelombozó...
Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
pixabay

Friss húsként kaptam rögtön kényeztető ajánlatokat az ország minden részéről, nálam ifjabbaktól. Kérés nélkül küldtek félmeztelen képeket, de volt aki a másról is tolt át fotót csevegés közben. Megtalált a lelkes ifjúság, nálam több mint 20 évvel fiatalabbak is. Jelentkezett több kigyúrt huszonéves testépítő fiú is, de írtak nálam 10-20 évvel idősebbek is.

A legtöbb jelentkező 33 év körüli volt. Persze létező jelenség, hogy vannak férfiak, akik a náluk idősebb nőkhöz vonzódnak, de itt valahogy gyanúsan gyakori volt. Volt, akit tényleg hajtott a kíváncsiság, de a legtöbb csak virtuálisan eresztette ki a gőzt és mivel a korosztályuk nem válaszolt nekik, ló nincs alapon a szamár is megteszi, bepróbálkoztak. Persze a legtöbb bizonygatta, hogy ki kéne őt próbálni és hogy csak az érettebb nők vonzzák és mostanában csak 40 feletti nője volt. :) Voltak mindenféle elhajlások és ezeket is hamar megosztották velem. Voltak, akik csak saját nagyszerűségüket akarták elmesélni idegennek és megértésre vágytak.

Biztos akadtak, akik nemes egyszerűséggel tényleg csak dugni akartak volna, de olyanokkal, akik ismeretlenül kéretlenül leírták egy kép alapján, hogy mit csinálnának velem, érthető okokból nem mertem/akartam találkozni. Így az ifjú titánok kényeztető ajánlatait se teszteltem, pedig utaztak volna több száz kilométert is. Hamar rájöttem, hogy élhetetlen vagyok. Természetesen a feleség, barátnő mellől kacsingatókkal se foglalkoztam. Kevesen de voltak olyan szimpatikus jelentkezők is, akik talán tényleg társat kerestek. Ők persze általában túl messze laktak, vagy túl idősek/ túl fiatalok vagy már kép alapján is érdektelenek voltak számomra. Aztán voltak a 40-es még gyerektelen családra vágyók, akik logikusan nálam fiatalabb gyermektelen nőt kerestek.


Próbáltam a jelentkezőkből értelmet csiholni, de ez sokszor sikertelen vállalkozás volt. Tényleg nyitott voltam az ismerkedésre és kölcsönös szimpátia esetén élő találkozókra. Adtam esélyt a fiatalabbnak is, de hamar beláttam, hogy ez a korkülönbség nem az én utam. Mégis találkoztam két 30-as fiúval is. Az egyik valószínűleg nem volt független, a másik pedig élőben és virtuálisan is teljesen más ember volt. Egyik se akart igazából később semmit sem, csak virtuálisan idétlenkedett.


Az igazi célközönségem a 40-50 közöttiek, elég passzívak voltak. Hamar kiderült tűnékenyek a társkeresős legények, volt, aki csevegés közben vagy pár nap után, de volt aki az élő találkozó megbeszélése közben elpárolgott. Volt, akinek elég volt megemlíteni, hogy más a valóság. Többen le is tiltottak, mert megsértődtek. Sorra maradtak el a találkozók is. Voltak, akik ellinkelték, volt aki előtte tolt át egy sms-t, hogy mégse ér rá, volt olyan is, akire potyára vártam.

A harmadik találkozóm így hatszor maradt el - ebből csak egyet mondtam én le -, egy 30-as ifjúval. Magyarázat, bocsánatkérés persze sose volt. Eltűntek. Na és mindegyiknek fontos volt előtte, hogy találkozzunk. Előző nap még mindegyikkel volt telefonos/netes kapcsolat. Valahogy 40 felettiekkel egyáltalán nem sikerült találkozni. "Komoly felnőtt" emberek idétlenkedtek így velem: volt köztük weblapos informatikus, bróker, informatikus mérnök, jogász ,építésvezető is.


Teszteltem is a 40 felettieket, mit reagálnak, ha megdobom őket egy szelíd "mit keres a másikban" pókkal. A legtöbb persze nem reagált rá. :) Egy volt, akivel céltalanul csevegtünk ezután. Kettő válaszolt lelkesen, az egyik ellinkelte a találkozót, a másik ott se volt. Aztán volt egy 49 éves, aki csak a puha selymes combok iránti vágyódását ecsetelte.


Mielőtt töröltem magam a "töketlenkedőről", jelentkezett egy érdekes 40 feletti fazon is, akivel sikerült a harmadik találkozót megejteni. Aki tündérmesére számított, azt ki kell ábrándítanom, azóta már ő is eltűnt.1 hónapja nem jelentkezett, én meg nem bolygatom. Vele volt rengeteg netes levelezés és élő találkozók is 3 hónapig, de a kezem se fogta meg.


Netes társkereső tapasztalataim összegzése:

Több mint 150 férfival kerültem így netes kapcsolatba, de egy se akadt, aki nőként elkápráztatott volna. Nem is próbálkoztak vele. Hárommal találkoztam és már az utolsó láncszem is elpárolgott. Egyre silányabbak a férfiak? Tényleg így van?
Írta: Érdekes73, 2018. június 14. 09:35
Fórumozz a témáról: Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön? fórum (eddig 550 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook