Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
A címbe szereplő problémát, feladatot már definiáltuk és és az kialakult okait.
De sikerült már valakinek a feladatra megoldást találni, ami mindenki számára hasznos lehet??
Nem olyan ritka eset, mint hinnéd. A mai fiatalabb korosztály esetleg a munkája miatt a gép előtt tölti a napját. Egyértelmű, hogy netes társkeresőkön fog keresni.
Nem is kell sokat gondolkodnom, hogy ismerőseim közül 4-5-öt felsoroljak, akik így ismerkedtek és házasodtak.
És ezen mi a meglepő?! Nyilván, akinek könnyű a természete, fitt és kiegyensúlyozott, valamint családra is vágyik, az nem fog évtizedekig várni, hogy társas életbe kezdjen és nem is tart neki ezer évig kiválasztani a megfelelőt.
De ez nem csak a férfiakra vonatkozik!
Ezeken a társkeresúőkön-főleg egy bizonyos kor felett-csak a selejt réteg van,akármilyen durván is hangzik,férfiakból legalábbis...azok,akik nem "keltek el" valami miatt,komolytalanok,"betegek",perverzek,csak szexet akarók/a nagy többség/,stb stb....a fiatalabb korosztály még hagyján,bár ott is sok a komolytalan,szexre vágyó,aki kia karja élni magát és ennyi,de nekik még mindig több esélyük van megtalálni az igazit,ha nagy szerencséjük van,egy ilyen oldalon,mint 30-40fölött....lehetetlen.És ezt úgy állítom,hogy évekig voltam fent társkerső oldalakon,a percet is átkozom mikor eszembe jutott hogy felmenjek,arra volt jó az egész,hogy az amúgy is akkor gyatra önbizalmamat még jobban megtépázzák,mikor magadat okolod,hogy biztos te rontasz el valamit,nem vagy jó senkinek,te saját magad érzed magad selejtnek,miközben nem feltétlen így van.Évek kellettelk arra,mire rájöttem,minek okolom saját magamat,akkor minden ismerősöm elront valamit és minden körülöttem lévő nő selejt,mert sehogy se sikerül ilyen oldalakon megtalálnia a "nagy Őt"??mert bizony egynek se sikerült....
ennyi a tapasztalatom ezekről az oldalakról,van akinek szerencséje van,és itt talál párra,de ez nagyon nagyon ritka eset!!
Miért tekintjük silánynak a férfi felhozatalt? Eddig csak utalgattunk, de konkrét ok még nem lett igazán meghatározva.
Iszákos, büdős, egóista, csak este fürdik, idősebb korban hullik a haja, nagy a hasa, megfordul más nők után..?
Igen.
A nőknek kicsit elszállt az agyuk...
A virtuális lét csak a kezdet....
--------
Az ember manapság a neten mennyire virtuális?
Teljesen.
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Mi a véleményetek a társkereső profilomról?
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?
- Tényleg az átlagos, nem olyan sármos férfiaknak teljesen felesleges internetes társkereső oldalakra felmenni és előfizetni?