Tények és adatok a császármetszésről (beszélgetés)
fogalmam nincs, majd kialakul...;) még nem vok babás....
teljesen igazad van!!!!!!!!!!!!!!! ne haragudj, szancsesz :(...;)
Észrevetted, hogy következetesen rosszul írod Szancsesz nevét?
hát igen igy gáz:((((
de azért nem biztos hogy igy lesz
mennyi idő van még szülésig?
arról nem szeretnék beszélni(zs.)...igyekszem nem is gondolni rá.
értem én
de mondjuk ez igy sikerül is és megy a dolog
de mondjuk mi van ha ne adj isten mégis császár lesz?
bánat a köbön?
igen, valahogy így ;)..jól értelmezted.(zsancsesz)
tehát röviden ugy értelmezem hogy
azért is jó lenne ha simán szülnél másodikat ,mert ha ez is császár lesz akkor kidobhatod a kukába a vágyaid a sima szülésről mert akkor a harmadik már tuti császár ?
de ha a második szülés normál uton is megy akkor ha a harmadik császár lesz már nem is bánod annyira mert tudod milyen simán szülni?
nekem is mennem kell, sziasztok.
erről beszélek;)..nagyon szép ám a kis családod, megnéztelek titeket...egyébkét bátyám is 70-es(júni 30!)
de igen,akkor már nem érdekelt annyira.
de akkor már jobban el tudtad fogadni, még , ha csalódott is voltál, hogy nem úgy alakult...-nem?
na, mennem kell, remélem, nincs harag...;)
Nekem is lehetett volna a harmadik is sima,csak nem indultak meg spontán a fájások és mivel az első császár volt,így nem indítanak sima szülést.
van, aki akkor szüli az elsőt ;) , és nem műtéttel, de értelek...
olvastam ilyet is...asszem aszülés,hu-n, viszont ahhoz már tényleg nagyon belevaló orvos és gárda, háttér kell, ha jól tom, nagyjából 100-ból 1 orvos vállalja, nem tom igaz-e..., szerintem nézd meg a szülés.hu-t, én bőgtem rajta!!...vagy: module.hu, ilyen oldalak...
nálunk még a nagy is tul kicsi (5 éves)
nem akarok 40 évesen szülni :(((
mondjuk, nálunk a három gyerek a "plafon"... ;)
viszont egyet kérdek látom te már felkészültebb vagy
ha két császárom volt van esélyem norm szülésre?
én meg 70 a három és fel kilós babóval..., na miután megszületett, soha nem is volt dundus..., genetika..............én se voltam picinek...
ne értsetek félre, ez nem dobálozás a műtétekkel, de egy vbac-ért akár még azt is vállalom!!( ezt figyeljétek, olvastam olyat, aki az elsőt műtéttel, utána még hatot!!!!!!!!! hüvelyi úton szült...nem hiszem, hogy utána tudnám csinálni, minden tiszteletem az övé....!!!!!!!!!!!! ...habár a cigányasszony anno hetet jósolt a tenyeremből...;) , úgyhogy már le vok martadva...;)
igy van!és hogy irigylem tőled a 3 gyereket !!!!
kár hogy nem vagyok egy tizessel fiatalabb :((((
2 év
de sajna én olyan vézna voltam hogy az orvos elsirta magát mikor meglátta a nagy hasam két pálcika lábon :)))
jóformán 60 kiló sem voltam
és azt monda sorry ezt nem vállalja
én sem nagyon mertem akkora volt a gyerek mint egy két hónapos :DDD
én már utána megmondtam: akár még egy műtétet is bevállalok- császárt-, ha másodjára összejön, amire vágyom-vágyunk, 3. babónál akár előre is bevállalom a műtétet...;)
További ajánlott fórumok: