Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Teherbeesni Pcos-sal fórum

Teherbeesni Pcos-sal (beszélgetés)

❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
2009. júl. 6. 13:21
Vagy lehet hogy kései p-m volt? Pffffff
215. Annabel0910 (válaszként erre: 213. - M.gery)
2009. júl. 6. 13:20
Nem szedek semmit a merckforminon kívül, a Divinát is még májusban hagytam abba, de utánna meg is jött rendesen június 2.-án a következőt meg mostanra vártam múlthét hétfőre.... És képzeld csináltam múlthétem egy LH tesztet és az egyforma erősségű kétcsíkos lett, csak azért próbáltam ki mert azt hallottam, hogy ezt használják jóstesztként is, dehát a szombati neg teszt után nem tudom mi van....
214. jsanett (válaszként erre: 212. - Annabel0910)
2009. júl. 6. 13:11

Esteleg nem erzed magad melegebbenek a szokottnal? Szoktal homerozni? Ha esetleg holnap reggel megmered az ebredesidet es az magas: ugy 37 fok vagy afeletti, akkor tutko baba van a dologban! :)

Csak ne idegeskedj!! Minden rendben lesz!

213. m.gery (válaszként erre: 212. - Annabel0910)
2009. júl. 6. 13:00

Úgy értettem, hogy semmilyen bogyót nem szedsz újat, illetve nem hagytál abba? Semmi vitamint nem kezdtél esetleg szedni, vagy gyógyteát inni?

A nagy meleg is bekavarhat pár napot, de azért én remélem, hogy babás vagy, ez miatt késik!

212. Annabel0910 (válaszként erre: 211. - Jsanett)
2009. júl. 6. 12:47
Nos nem tudom. Kezdem feladni.... Mindenesetre most belefogok a szénhidrát szegény diétába, hátha ez is segít valamit... Mondjuk sajnos van miből fogynom hiszen az elmúlt években 25 kiló jött fel rám és egy éve stagnál a súlyom, se le se fel. Pedig már próbáltam a 90 naposat is, de most rendszeres mozgással , a merckforminnal és a CH diétával talán sikerül majd leadni valamit remélem....
211. jsanett
2009. júl. 6. 12:37

Sziasztok Lanyok.

Annabel, hat nem is tudom miert nem lett meg + a teszt, pedig a tuneteid megvannak. Hat egy prog. vervetellel kiderulne mi a helyzet. Lehet hogy a teszt meg nem mutatja ki...

210. Annabel0910 (válaszként erre: 203. - M.gery)
2009. júl. 6. 12:31
Mire értetted , hogy semmi nem változott ebben a hónapban? Nem igazán változott körülöttem semmi, talán csak annyi hogy itt volt 2 napig a keresztlányom(pont amikorra nem vártam a mensit múlt héten vasárnap)2 napig és hétfőn belázasodott és egész nap vele szenvedtem, nyűgös volt és idegesített, hogy nem ment le a láza akármivel próbáltam levinni és egy 3 éves gyerekről volt szó. Akkor elég feszült és ideges voltam egész nap, ráadásul a párom is csak este 7-re ért haza.....
209. da5a93d992 (válaszként erre: 206. - M.gery)
2009. júl. 6. 12:30
Ez jó hír, mert akkor talán még könnyebb lesz a kezelése. Elvileg ez gátolja a teherbeesését, de akkor talán hamarosan babás lehet....
208. Annabel0910 (válaszként erre: 207. - Vkatka)
2009. júl. 6. 12:28
Sajnos így van ez náluk, hogy nekik mindegy mikor van kész az eredmény, mert ők akkor is megkapják a fizetésüket, csak azt nem veszik figyelembe, hogy az adott pácies talán előrébb tudna lépni az eredményekkel!!! Ez a magyar egészségszolgáltatás.....:(
207. vkatka
2009. júl. 6. 12:17

Ohhh lányok, teljesen kiakadtam...!

Most telefonáltam a rendelőbe, hogy megérkezett-e már a hormonvizsgálatom eredménye, és még mindig semmi!

Úgy néz ki a laborban dolgozóknak ez ráérős munka :(

Már egy hónapja ülnek rajta, nekem meg 10 napot mondtak. Kezd elfogyni a türelmem, persze ez nem számít sürgős esetnek, de nem akarok még egy hónapot szenvedni. Igaz, nem nekik fáj, hanem nekem :(

206. m.gery (válaszként erre: 204. - Da5a93d992)

Szia! Nem feltétlenül jár együtt az IR a PCO-val.

Egyéb tünet is kell a PCO-hoz, mensi elmaradása, ciszták a petefészekben, és az LH/FSH arány is mutatja. Ha ezek neki rendben voltak, akkor kizárhatják a PCO-t.

Azt nem írtam, hogy a csaj nincs elhízva, s nem jellemzőek a tipikus tünetek rá...Babát szeretnének, s ezért fordult dokihoz.
2009. júl. 6. 12:07
Sziasztok! Egy ismerősömnél most derült ki, hogy inzulin rezisztenciája (IR) van. Terheléses cukorvizsgálatot néztek nála és az éhgyomrihoz képest 40%-kal lett magasabb az érték! Kapott gyógyszert és diétáznia kell. A dokija állítólag azt mondta, hogy ez mégsem PCOS, hanem annál úgymond kevésbé "veszélyes" betegség, merthogy ez csak inzulin rezisztencia.....ez hogy lehetséges? (A diagnózis 1ébként ugyanaz, h megnövekedett a szervezetében ezáltal a tesztoszteronszint stb.) Mégis midnenki velem vitázik, hogy ez nem PCOS. Most akkor ez mi lehet???
203. m.gery (válaszként erre: 202. - Annabel0910)
2009. júl. 6. 12:02
Semmi nem változott ebben a hónapban?
2009. júl. 6. 11:40
Én is erre gondoltam.... Nem jó bizonytalanságban élni :) Kezdek csüggedni, mivel a teszt negatív lett viszont mensim nincs, holott eddig volt minden hónapban. Hát nem tudom, lehet hogy mégsem állt még be teljesen?
201. m.gery (válaszként erre: 200. - Annabel0910)
2009. júl. 6. 08:06
Szia Annabel! Szóval nincs mensi...és a teszt negatív... :( Nem tudom akkor mi lehet, a héten azért lőjj el még egy tesztet, hátha csak későn kezd el termelődni a hcg. Ha az is nega lesz, szerintem menj el másik dokihoz, a hónap végéig csak ne maradj bizonytalanságban!
200. Annabel0910 (válaszként erre: 197. - Jsanett)
2009. júl. 6. 07:09
Szia! Jóreggelt! CSináltam tesztet, de negatív lett sajnos, de mensi még mindíg nincs és a cicim is feszül,ami a legjobb hogy dokimhoz sem tudok elmenni, mivel nyaralni lesz és majd csak hó végén jön haza. :(( Továbbra is bizonytalanság.... Jó mi? Hogy telt a hétvégéd??? Pusy :))
199. vkatka
2009. júl. 5. 12:23
Úgy látszik mindenki elfoglalt...
198. m.gery
2009. júl. 4. 21:23
Sziasztok! Van itt valaki még?
197. jsanett
2009. júl. 4. 11:59

Hello lanyok.

Annabel, hogy vagy? csinaltal tesztet? :)

2009. júl. 3. 15:35

Helló, Lányok!

Micsoda élet van itt!

Sajnálattal olvastam a korábbi hozzászólásokban a dokik nemtörődömségét. :(

Nekem talán annyiból volt nagyobb "szerencsém" (???), hogy afelett már nem lehet elsiklani, hogy egy 19 éves nőnek teljesen elmarad a ciklusa (most 29 vagyok), bár még így is belefutottam 2 éve olyan endokrinológusba, aki közölte, fogyjak le. :) Hiába mondtam én neki, 50 kg-osan sem volt ciklusom, ha egyszer szegény embernek lövése nem volt, mi lehet a bajom, vmire mégiscsak rá kellett fognia. :)

Én alternatív gyógyítókhoz is fordultam (eddig sikertelenül), és ott bizony nem egyszer került elő, hogy ez karmikus örökség, vmelyik előző életemben gyerekeket öltem százszámra, ez a jutalmam érte... Hát, ki miben hisz. Nem kizárt, bizonyítani úgysem lehet.

Hogy ebben az életben követtem volna el vmit, azt nem hiszem, már 15 éves koromban elkezdődtek a gondok, túl fiatal voltam, hogy sok rosszat tehettem volna. :)

De én is büntetésnek érzem, és valahol szeretnék mélyebb tartalmat látni a helyzet mögött, mert nekem is elfogadhatatlan, hogy drogos, alkoholfüggő nők, vagy nemi erőszak áldozatai, 13-14 éves lánykák teherbe esnek, máshol meg nem jön össze a baba, hiába lenne ideális helye és hiába várják a leendő szülők.

2009. júl. 3. 13:25
Ha belegondolok igazad van, nekünk is olyan gyorsan eltelt ez a 10 hónap hogy most eszmélek csak rá igazán. Remélem mostmár beteljesedik az álmunk és van egy kis pocaklakónk..... De ha talán mégsem akkor sem fordulok magamba mint az első hónapokban hanem megyünk tovább és próbálkozunk újra-meg újra. Csak én azzal a felfogással vagyok, hogyha nincs baba akkor jöjjön már meg és legyen már mégegy esély a köv. hónap.
2009. júl. 3. 13:22
Igen ezt én is így gondolom hogy egy picibaba a szerelmespárnak egy áldás és hihetetlenül nagy csoda az életükben. Nem tudom hogy sokan miért tagadják meg maguktól a lehetőséget és miért nem kell nekik baba, holott más mindent megtesz azért hogy gyermeke legyen és hogy megtudhassa milyen szülőnek lenni....
193. m.gery
2009. júl. 3. 13:19

Én is gondoltam már arra, hogy ez a büntetésem, hogy most nemhogy bébi nincs, még rendben se vagyok, szinte alkalmatlan egy terhességre...

Aztán elhessegettem, negatív gondolat, sokkal rosszabb emberek csak úgy potyogtatnak...ez csak "sors". De visszanézve majd ez az időszak sem tűnik annyira rossznak, és hosszúnak, majd meglátjátok :)

(úgy 50 év múlva)

192. jsanett (válaszként erre: 190. - Annabel0910)
2009. júl. 3. 13:13
Hat en nem hiszek az ilyenben hogy 'buntetes' lenne, egyszeruen csak vannak emberi dolgok amiket nekunk meg kell tenni ahhoz hogy babank legyen. A tobbit meg az Ur adja. A gyermek az aldas, csak sajnos sokan ezt nem igy fogjak fel, vagy nem is fogjak fel es 'eldobjak' oket. :( Pedig ha tudnak, hogy mekkora aldas.
191. teodora3322 (válaszként erre: 190. - Annabel0910)
2009. júl. 3. 13:12

Igen, gondoltam már ilyesmire.

Pl. én sokáig hajtogattam,(ha kérdezték) hogy jól megvagyunk mi gyermek nélkül is.

Lehet hogy most ezzel fizetek:-(

Csak azt nem tudjuk sajnos, hogy milyen hosszú a büntetés, nemúgy mint akiket pl. börtönre ítélnek.

Legalább ők tudják mire számítsanak.

Én meg pár hónap és 29 leszek és hol van még a 2. gyerek, mikor még 1 sincs.

És én mindig olyan lelkiismeretes voltam a fogamzásgátlásban, soha nem vesztettem el a fejem.

Soha nem volt védekezés nélküli szex, a tervek előtt.

Na és tessék sok hűhó semmiért, na meg az a sok felesleges hormon a szervezetnek.

Legalább 10 évig szedtem fogigátló tablettát, de minek...?

2009. júl. 3. 13:04
Tudjátok min gondolkoztam az imént?!..... Hogy mit tehettem eddigi életemben amiért úgymond ez a büntetésem, hogy nekem nem sikerül olyan könnyen a baba mint azoknak akik nem akarják vagy elvetetik a babát. Nektek jutott már eszetekbe ilyen? :((
189. jsanett (válaszként erre: 187. - M.gery)
2009. júl. 3. 13:02
Nem a szovetvaladek az csak ilyen vizszeruu folyadek volt, de nem veres, vagy ver, csak viz, ahogy gyogyult a seb. (az a gaz, ha verzik) A mensi az kulon tortenet, tudod, nalammindig is az extra verezgetes okoz gondot :S
188. teodora3322 (válaszként erre: 184. - Jsanett)
2009. júl. 3. 13:01

Nálad így tényleg indokolt a lapar, mert engem is az bosszantott először leginkább, hogy semmit nem találnak, de valami mégsem OK.

Most hogy tudom kezdődő PCO, legalább van mire fognom a sikertlenséget.

A laparral pedig tényleg mindent meg tudnak majd nézni.

187. m.gery (válaszként erre: 186. - Jsanett)
2009. júl. 3. 12:55
Na, teljes képzavarban voltam, azt hittem azzal együtt jöttek a szövetváladékok.
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook