Teherbeesni Pcos-sal (beszélgetés)
Nézem a hőmet reggelente. Ma alacsony, és este éreztem szurkákat is, lehet, hogy ma van a PÉ!
Mindenesetre este megtesszük apával a magunkét, és várunk. Egyenlőre nem agyalok rajta sokat, próbálok a met-hozzászokásra és a diétára koncentrálni.
Neked is elkuldom ezt a linket:
(angol, de eleg ertheto, naprol napra le van irva, hogy melyik nap mi alakul ki a baban. :) Mondjuk meg nem vagyunk pocakosak, igy csak egy kitalalt datumot tudunk beirni a keresobe, de igy is szuper!) Remelem hamarosan szuksegunk lesz ra! :)))
Sziasztok :)
Anabella, remelem bejon a megrezes es babas vagy :)
Hanyadik napon vagy most? A ciklusaid milyen hosszuak?
Én is az 1000 m-gosat szedem, és 3 kiló körül ment le :) Diétázol egyébként?
Az anyagcserém nekem is gyorsabb, ennek nagyon örülök, mert sokat kínlódtam mindenféle fogyi-hashajtó teákkal, és ezekre most nincs szükségem.
Nekem is azt mondta, hogyha terhes leszek, legalább az elején szednem kell, de lehet, hogy a végéig.
Viszont ez kiküszöböli a terhességi cukrot, ami a pcosoknál szinte garantált.
Szia Annabel!
Tyű de szuper is lenne! Szorítok!!!
Szép napot mindenkinek!
Képzeljétek egyre jobban azt érzem, hogy babás vagyok, olyan fura vagyok mint még soha, minden illatot erőteljesen érzek és a pocakom is rendetlenkedik. De majd kiderül jövőhéten csütörtökön. Tegnap bejelentkeztem a PCOS-ra szakosodott nőgyógyászhoz. Csak győzzem kivárni :)) Igaz a nemvárt napja annál hamarabb lesz, szombatra nem várom :P No majd kiderül :))
En azt hittem a Duphaston baba megtartasara valo progit tartalmaz, ahogy Anabell irta.
En ilyenre Norculotot kaptam, de mar az is iszonyat regen volt!
Én is előszőr Clostit szedtem, aztán Duphaston-t,
és most a 1000 mg-os Meforalt + Lentroxot.