Teherbeesni Pcos-sal (beszélgetés)
Szia!
Köszi.
Egyelőre még baba nincs, de csinosodom. Szóval ez a baba nagyon csinos anyukát akart.
Nálunk a családban minden nő elég gömbölyű, és lehet, hogy az volt a fejemben, hogy én is csak gömbölyű anyuka lehetek, az elmúlt hónapokban ez megváltozott. Most már képes vagyok elhinni, hogy én egyszer egy bombázó anyuka leszek. Persze még elég távol állok tőle, de lassan sikerülni fog.
Már szeretem a sportot, és a cukormentes életet is megszoktam. Mondhatni az első fél év volt nagyon nehéz, most már csak ritkán tör rám a vágy a csoki után, de azt is le tudom küzdeni. Valamivel lefoglalom magam, és a vágy csak 15-20 percig tart, és utána már nincs gond, csak azt a 15-20 percet kell kibírni.
Hidd el neked is sikerülni fog.
Szia, Hófehér!
Gratulálok a fogyásodhoz, nagyon-nagyon ügyes vagy, hihetetlen az akaraterőd! :)
Szia!
Semmi gond nem történt, máshova is szoktam bekukkantani és csak az igazat írtad. :))
sziasztok!
Miújság lányok? Van valamelyikőtöknél változás?
Sziasztok!
Annabel, nagyon sajnálom... :(
Elég kihalt ez a fórum, mások pörögnek, lehet, érdemes lenne átnézned oda is.
Sziasztok lányok!
Rég voltam.... Az elmúlt lassan 1 hónapban semmi változás nem volt, 3 negatív tesztem volt és még most sem jött meg, dokim meg csak kedden lesz. Nem tudom mi van:(((
Hello lanyok! :)
Van valakinek vmi johire? Annabel, hogy vagy? Tudsz mar valamit?
:)
Szuper! Tudom, hogy nem hőmérőztél most, csak a napokban...de melyik nap nézted most előszőr?
Szorítok..egyébként én is elmennék egy sima rendelésre már. Sokán lesz még a dokid...
Hát a 29. napod már rég volt...
Azóta hogy hogy nem rebóndes tesztet csináltál?
Elképesztő a türelmed!
Tesztet, tesztet, tesztet akarunk holnap reggel!!!
:-)
Na de pedsze csak ha felkészültél rá.
Bár abban igazad van, hogy már lassan a dokinak is látnia kell, ha baba van.
Márpedig van és kész!
A hődet eddig is mérted?
mennyi volt a kimaradás környéki napokban?
Sziasztok!!!
Hihihi nagyon jó a kedvem ám areggeli hőm miatt!!! 37 volt :PPPP Jajj annyira örülök most! Az utolsó tesztet a 29. napon csináltam a késés első napoján, utánna még csináltam hétvégén egymást követő 3 napon lh tesztet és azok egyforma erősségű 2 csíkosak lettek. Hát mostmár nem tudom, azon gondolkozom, hogy bemegyek valamelyik dokihoz a kórházi rendelésre!
Gyógyteákat én is iszom kb 4 hónapja.
Én is azt vettem észre hogy jó a ciklusnak.
Nekem pár nappal meghosszabította, mert 25 és 27 nap között jelentkezett előtte.
De ha ma megjön a 26. napon akkor ez az elmélet is megdöl.
Ezek szerint megint jönnek a gyógyteák...
Te mit ittál?
Én sima cickafark a mensi utolsó napjától kb a 17. napig, aztán sima palástfű a mikulásig.
A tojásfehérjés nyák akkor a te jeled, legközelebb is ezt figyeld!
Az én ciklusom hosszú, mint a rétestészta...42. napomon vagyok, a hőm alapján nem volt még PÉ.
Vasárnap volt ilyen a nyákom, de nem ment fel a hőm. Ez az első met-es ciklusom, és előtte is hosszú ciklusom volt (50 napos körüli) de legalább a PÉ megvolt a 35. nap környékén. Úgy néz ki, hogy abbahagytam a gyógyteákat, a met önmagában nem csinál nekem PÉ-t.
Sajnos nem, pedig nagyon figyeltem ám...
Amit észrevettem, hogy a 11. 12. napon volt nyúlós, tojásfehérjeszerű nyákom, de utána sűrűbb lett.
Tehát nem igazán értem mi van és miért látta azt a doki a 12. napon, hogy nem lesz még a napokban PÉ-m.
Hát majd kiderül...
Te most hol tartassz a ciklusban?
Alább leírtam mi van velem, de azért neked is köszi a drukkot.
Viszon a Te helyzeted egyre bíztatóbb...
Ha eddig mindig rendesen megjött, akkor miért pont most keveredne meg a ciklusod?
Szerintem ennek babának kell lennie.
Hányadik napon csináltad az utolsó tesztet?
Én is eszem a nap minden szakában gyümölcsöt.
Van mikor elég sokat, mert tudat alatt azt hiszem hogy az nem hizlal.
Pedig ha jól meg van érve...
A gond csak az hogy az éhséget csak pillanatnyilag űzi el.
De tegnap szerencsére lefogyott a barackfa.
Pár üveg kompótot tettem el, a többiből meg egy nagy adag éevesturmixot csináltam.
Lekvárnak akartam, de abba muszáj egy csomó cukrot belerakni, hogy elálljon. Párom egyáltalán nem édesszájú, nekem meg nem tesz jót, így maradt a turmix.
Lekvárt, majd ha már lesz kisgyerek, aki imádja a lekváromat!!! :-)
De sajna most valószínű nem sikerült.
Tegnap délután óta fájdogál a derekam és a hasam.
Ma még csak a 26. napon vagyok, de a hőm is leesett 37-ről 36,6-ra.
Elég egyértelmű...
Az érdekes csak az, hogy a 12. napon a 17mm-es tüszőmre azt mondta a doki, hogy majd a 15.-naptól legyek együtt a párommal és előtte ne nagyon.
Hát ha ma megjön akkor jól elszúrtuk, mert a 12., 13. napon egyáltalán nem voltunk együtt, holott ezek szerint a 12. napon mát tüszőrepedésemnek kellett hogy legyen.
Ti is úgy tudjátok, hogy a mensitől visszafele számolva kb a 14. napon volt PÉ?
Na ez jó hosszúra sikeredett...
Amúgy szomorú vagyok ám :-(
Fél óránként WC-re futkozok, hogy mi van, de próbálok nem elkeseredni.
Fel a fejjel lányok!!!
Én reggel és este eszem 1000 mg-ot.
Francba, jobb volt, mikor én diktáltam, hogy mikor mit eszem... :(
Szorítok, hogy bébi legyen a dologban, még nagyon soká lesz a dokid! A hődet nézted már?
ma vagyok a 42. napomon és általában legkésőbb a 30.napon megjött idáig. Még arra gyanakszom hogy esetleg későn volt pém és azért nem mutatott semmit a teszt, vagy azért nem jött még meg, de nagyon remélem hogy babóka van a dologban.
Szurkolok neked, hogy összejöjjön a kis picur! :))