Teherbeesni Pcos-sal (beszélgetés)
Hát az nem is eccerű, annyira én sem tudom, meg nem is sűrűn figyelgetem, viszont azt megfigyeltem, hogyha közeledik a mensi, akkor ha benyúlok, ott egészen a hüvelybemenetnél érzek egy félgömb alakú kidudorodást, ami puhás, és előtte nem éreztem olyat. Eddig ez a megfigyelés mindig igaznak bizonyult.
Hát, aranyos vagy, én sem tartom az egészség zálogának, pláne babavállalás előtt, de azért jobban örültem volna, ha azért hagyom abba, mert elértem vele a célomat, és szépen lefogytam. :)
Néha fájdogál a pocakom, mondtam is apusnak, de nem komoly.... Méhszájamat meg nem néztem még soha és nem is igazán tudom, hogy hogy kell "vizsgálni" :))
Szia Holdcsillag! Én személyszerint nagyon örülök, hogy letetted a Red-et!!!
Értem, hát akkor nagyjából "szabályszerűen" hőmérőztél :) Azóta sem érzel mensis görcsöt?
Méhszájadat szoktad ellenőrizni?
Szió!
Mióta szeded a Red-et és mennyit fogytál tőle?
Köszi megvagyok, még mindíg nincs változás. Azt hiszem csinálok még egy tesztet jövőhéten és függetlenül az eredménytől megyek dokihoz! És veled miújság? Hogy bírod ezt a bolondos időjárást? :))
igen, bár igaz ma már előtte voltam kint a mosdóban, szájban nyelv alatt szoktam mérni a hőmet....
Ja, tényleg! Írtad a naplódban is, csak annyi naplót olvasok, kiesett, bocsi... :) Hát akkor kívánom, legyen meg mihamarabb!
Én elvagyok, köszike, a Reductilt (fogyibogyó)abbahagytam, a Bromocriptint így már egész jól tolerálom, és a metformint is szépen fokozatosan újra felemelem (Red mellett nem nagyon akartam szedni, de előtte napi 2000 mg körül vettem be).
Hello. Nem meg nincs meg :S Hivtam oket azt mondtak hogy a no aki az idopontokat "osztogatja" beteg volt es lemaradt a munkajaval. DE valszeg a heten megkapom... Hat kivancsi leszek...
Te hogy vagy Holdcsillag?
Sziasztok, Lányok...
Jsanett, nincs még meg a műtéted időpontja?
Sziasztok.
Annabel hogy vagy?
Szia! 4 tized fokot esett a hőd? Ébredésit nézted, hol?
Jóreggelt, sziasztok!
Még mindíg nincs mensim, tegnap 37 volt a hőm, ma reggel viszont 36,6. Teljesen összevagyok zavarodva........... Kicsit idegtépő már a dolog, de próbálok nyugodt maradni. Még csinálok egy tesztet a jövőhéten, hátha az pozi lesz.....
Én itt vagyok! Mi újság veled, mensi még mindig nincs?
Sziasztok Lányok! Hol vagytok? :))
Most mennem kell, majd holnap jövök. Kellemes détutánt és szép estét neked és mindenkinek!!! :))
Persze, már el is olvastam :))
Jsanett adatlapja, aztán ott az interaktivitás, és ott látni fogod a naplóinál.
Jsanettnek van egy naplója Hasznos napló címen, oda gyűjti az okos információkat a babásodással kapcsolatban!
Hol tudom elolvasni? Segítenél? :)))
Az LH tesztekbol nem eleg csak 1et csinalni.
Pont errol irtam par napja a Hasznos naplomban. Olvasd el. Hasznos a cikk amit errol talaltam.
De akkor miért nem mutatta már ki a terhességi teszt is? ááááááá Totál kitudok akadni! :)
Ezt én is olvastam! Jaj, nagyon bíztató jelek ezek!!!!
Nem igazán érzem magam melegnek.... Bár melegem van állandóan még idebent a hűsön is... Majd megnézem reggel az ébredési hőmet....