Teherbeesni Pcos-sal (beszélgetés)
Közben elolvastam a naplód.
Gratulálok a babához!!!!!!
Szia!
Én lassan elértem a 80 kg-t. Még egy kg választ el attól, hogy hetessel kezdődjön.
Igaz, ezek a kg-k már lassabban mennek le, de azért mennek lefele.
Férjem szedi a Maca Vibet,(remélem jól írtam a nevet, mindig elfelejtem), úgyhogy remélem hamarosan baba is kopogtat az ajtón.
Veled mi van?
Sziasztok lányok!
Régen voltunk itt. Miújság veletek?
Szió!
Kitartást nektek! Ne adjátok fel és ne csüggedj el kérlek. Mindíg csak pozitívan!!!
Napi 2-t evett Stiviával kikeverve.
A tyúktojás koleszterintartalma miatt nem jó olyan sokat enni belőle, de a fürjtojásból lehet enni.
Én minden nap mozgok. Kezdtem annak idején a duci Norbi kazettával. Hogy őszinte legyek akkor még az is nehézséget okozott, hogy a lábam megemeljem. De nem is csoda 110 kg voltam.
Aztán amikor kb elértem a 90-et, akkor kezdtem rendszeresen biciklizni.
Az minden este másfél 2 óra volt. De most már korán sötétetedik, ezért a konditerem mellett döntöttem.
Itt most egy órát vagyok minden nap még vasárnap is.
A párom szerencsére elviseli a baba érdekében, na meg neki is tetszik, hogy szépülök.
Itt a futópadon egyelőre csak sétálok 15 percet. A taposógép 10-15 perc az viszont nagyon leizzaszt.
Ó, szóval a te férjednek segített a fürjtojás :) Nem emlékeztem kivel "beszéltünk" erről.
Napi egyet evett, vagy kúraszerűen többet evett? Én most találtam egy kúrát, 49 napig éhgyomorra 5 db tojás nyersen. Azt hiszem én is megcsinálom, ártani biztosan nem árt!
Igen, nekem is hozzá kellene szoknom a rendszerességhez és minőségi ételek (zöldség, gyümi, tk. pékáruk) fogyasztásához napi 4-5 alkalommal, Ch-számolással.
Csak nehezen szabadulok az ördögi körből: 13 éves korom óta vagy tömöm a bendőmet vég nélkül, vagy alig eszem vmit, és ott is a pufibúza a legkomolyabb Ch. Nehéz átprogramozni az agyamat, de talán néhány hónap alatt sikerülhet.
A Steviát már próbáltam, akkor nem ízlett, de érdemes lenne hozzászokni, én speciel túl sok édesítőszert fogyasztok.
Gratulálok a kitartásodhoz és a fogyásodhoz, hatalmas eredméynt értél el!
Milyen gyakran mozogsz? Minden nap?
Nekem mint látod bevált a diéta.
Napi 5-ször étkezek. Már órát lehetne hozzám állítani. Nem kell felhúznom reggel az ébresztőt, mert a hasam pontosan ébreszt, és 7 kor kaja. 10 kor tízórai, 1 kor ebéd, és így tovább.
Nem tudom nem betartani, mert akkor szédülök, és fáj a fejem.
Soha nem gondoltam volna, hogyha valaki 5 ször eszik egy nap, akkor fogy, de hát nekem sikerült.
Nehéz volt lemondani az édesről.
Képzeld az egyik barátnőm (neki nem kell fogynia), sütött nekem gyümölcstortát Stiviával. Teljesen rákattant a Stiviára. Eleinte fura az íze,de azért meg lehet szokni, később pedig rájön az ember, hogy finomabb mint a cukor.
Fürjtojás segített.:) Ugyanis mindent ugyanúgy csinált mint eddig.
A doki elküldte fogászatra is, és kicserélték neki az egyetlen amalgán tömést is, szóval az is lehet, hogy ez is hozzájárult a javuláshoz, de erre azért nem esküdnék meg.
Most meg el kezdte szedni ezt a gyógynövényt.
Nagyon aranyosak vagytok, Lányok, köszönöm szépen.
Szégyen, de a diétát nem tartom be, Reductillal szerencsétlenkedtem itt hónapokon át (amíg nem akartam a gyerektémával foglalkozni), lefogytam 4-5 kg-ot, visszajött 7-8, így több vagyok, mint előtte, 90 kg körül.
Most a Red. befejezése után kaptam akupunktúrás tűket a fogorvosomtól, és ő azt mondta, zsír- és fehérjeszegény étrendet kellene folytatnom lassú felszívódású Ch-val, zöldséggel, gyümivel, kalóriakorlátozást nem írt elő, mint mondta, nem is a fogyás, hanem a méregtelenítés lenne fontosabb, mert a májammal gondok lehetnek.
Ezen belül keresem a megfelelő utat, nekem a diéta eddig koplalással és Ch-megvonással volt egyenlő, és nem igazán ismerem ezt a fajta étkezést.
A GI-diéta lehet a megoldás, és a CH-számolás, de egyelőre elég tanácstalan vagyok.
Mitől javult a férjed spermaszáma?
Nagyon szépen javultok, gratulálok hozzá!!!
Próbálja meg a férjed gyümölcslével bevennia bogyót, hátha vesz el valamit a rossz ízéből.
A lombiktól mi is ódzkodunk...amit lehet kipróbálunk, hátha javul a helyzet.
Szió! Örülök, hogy rendben minden a férjeddel!
Innentől kezdve biztos minden gyorsabban történik, kívánok sok kitartást, és erőt a vizsgálatokhoz, és a műtéthez!!!
Szia!
Nagyon jó, hogy a férjeddel nincs gond.
Az enyém el kezdte szedni a Maca Vibét. Mondta, hogy nagyon büdös.:) Hát milyen legyen gyógynövény illata van.
Neked minden jót a laparhoz.
Az nekem is volt. Nem vészes.
A diétát betartod?
Sziasztok, Lányok!
Én jó híreket kaptam most nagyon, a férjem eredményei tökéletesek, úgyhogy ha minden igaz, engem hamarosan (remélem, 2-3 héten belül) kiírnak laparoszópiára (és petefészek-biopsziára).
Nagyon sajnálom Nálatok a férjeitek eredményeit. :( Tényleg őszintén és tiszta szívből, de akkor ezek szerint talán van esély a javításukra. :(
Nekünk már egy évvel ezelőtt mondták a lombikot, de én akkor sem mennék ha milliókat fizetnének nekem érte.
Szóval kitartást.
A férjem spermaszáma 4 millióról 8 millióra nőtt, de ez még mindig nem elég a spontán terhességhez.
A doki most mondta a Maca Vibét. Azt mondta, hogy próbáljuk meg. Ha én helyre jöttem,(110 kg-ról indulva, és most 81 vagyok 6 hormonom helyrejött), úgy a párom is helyre fog jönni.
Kítartást kívánok nektek!
Sziasztok!
Én sajnos nem túl sok jó hírrel gazdagodtam. Bár a diétát mostantól komolyabban veszem, és a sportolást is elkezdem, remélem okt-nov. környékére már látható, mérhető lesz a fogyásom.
A páromat vizsgálták, sajnos nagyon kevés a spermaszám, és ami van is lassú. Ezért megkaptuk a papírt, amivel a lombikra jelentkezhetünk. Ez nagyon elkeserített engem, derült égből villámcsapásként ért a hír.
Hófehér, a te párod eredménye biztosan nem olyan vészes, ha a Maca Vibével helyre lehet hozni! Kitartás, biztosan hamarosan sikeretek lesz!!!
Szió!
Hát ez nagyon szuper!!! Gratula! Nagyon örülök neki, hogy szépen helyrejöttél. :) A férjed katonái meg majd helyreállnak egy kis gyógyszer segítségével! Sok sikert a babóhoz!! Szurkolok!!!
Szia!
Nálam megy a fogyás továbbra is. Ma voltam nőgyógyásznál, és javasolta a férjemnek a Maca Vibét, mert nem jó a spermaszáma, de engem nagyon megdícsért, és azt mondta, hogy helyrejöttem!!!!!!
Végre nincs tesztoszteron túltengés!
Csökkentette a Metformint, mert nagyon jól fogytam.
Megmért, és már 81 kg vagyok.
Szóval minden happy. Már csak a férjem katonáit kell rendbeszedni.:)
Kedves Mosz!
Írtam privibe.
Hahó, Lányok!
Mosz, Neked is gratulálok a fogyáshoz és a hormoneredményekhez.
Annabel, engem konkrétan semmivel nem biztat a dokim, de nem is az a kedves típus + 11 év cikluskimaradás után egyelőre nem is nagyon kecsegtethet semmivel. :)
Alapból metformint és Bromót adna, aztán egy idő után néhány clostys ciklus következne ultrahangos követéssel, és a műtét, amire készülök csak ezek után. Szóval ő azért nem az a hentes, aki rögtön küld a vágóhídra.
De tőle kedves és biztató szavakat, háááát, nem hiszem, hogy nagyon várhatsz, vmelyik netes hirdetésben Dr. House stílusához hasonlították az ő stílusát.
Ha ennek ellenére érdekel, kicsoda és hol rendel, elküldöm privben.
Szia hófehér!
Küldtem neked levelet pár napja nem válaszoltál.
Köszönöm a tanácsod. Én is csökkentettem a szénhidrátot 160g ról 150-re, és eredmény 7 kg minusz, most már összesen 17 nél tartok.
Úgy tűnik a teák is használnak, mert a hormonok már nagyon jók. Most voltam a dokinál, és nagyon megdícsért.
Azt mondta, hogy most már bármikor jöhet a baba, remélem együtt fogunk babázni.
Szia!
Köszi a vigasztalást. Megkérdezhetem hogy kihez jársz nődokihoz és hogy mivel biztat téged a dokid? Nem tudom már hogy mihez kezdjek magammal. :) Annyira rossz ez így....
Most nézem, mi ugyanabban a városban élünk. :)
Megértelek, éppen ma írtam egy hoxás társunknak vigasztaló levelet, aminek az volt a lényege, hogy a helyzet, amiben vagyunk, olyan, mint a hullámvasút: egyszer fenn, egyszer lenn. Én is esem egyik kétségből a másikba, kapok ilyen-olyan módszerekhez, feléled a remény, aztán egy kicsit meghal, és semmi értelmét nem látom a próbálkozásnak, fűhöz-fához szaladgálásnak, de utána mégis történik valami, ami újra erőt ad a bizakodáshoz.
A depis időszakban a legnehezebb arra gondolni, lesz ez jobb is, de hidd el, így van, és (titkon vagy nyíltan) reméljük, egyikünknek sem kell már sokáig ezen a hullámvasúton ülnie, előbb-utóbb megérkezik a baba.
Úgyhogy fel a fejjel, majd jön egy optimistább periódus, és ne érezd magad rosszul amiatt, hogy időnként elkeserít ez a bizonytalanság, várakozás, ez természetes érzés...
Hahó! :)
Nálam semmi különös, holnap férjemnek vizsgálat, aztán az eredmény függvényében nekem valamikor laparoszkópia petefészek-biopsziával, vagy lombik. De ez még hetek kérdése, lehet, a lapar is tolódik, ha pedig lombikra kerülne sor, az biztosan. (mert a mi városunkban nem végeznek)
És Te hogy vagy?