Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Teherbeesni Pcos-sal fórum

Teherbeesni Pcos-sal (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
336. c0048dfb7e (válaszként erre: 334. - Annabel0910)
2009. szept. 16. 08:19

Közben elolvastam a naplód.

Gratulálok a babához!!!!!!

335. c0048dfb7e (válaszként erre: 334. - Annabel0910)
2009. szept. 16. 08:06

Szia!

Én lassan elértem a 80 kg-t. Még egy kg választ el attól, hogy hetessel kezdődjön.

Igaz, ezek a kg-k már lassabban mennek le, de azért mennek lefele.

Férjem szedi a Maca Vibet,(remélem jól írtam a nevet, mindig elfelejtem), úgyhogy remélem hamarosan baba is kopogtat az ajtón.

Veled mi van?

2009. szept. 16. 07:17

Sziasztok lányok!

Régen voltunk itt. Miújság veletek?

2009. szept. 4. 08:49
Szia mindenkinek! Örömmel olvasgatom, hogy mindenki szépen fogy a baba és saját maga érdekében. :) Nálamis szépen olvadnak a kilók, bár én többnél szeretnék tartani mint ahol tartok. De így is örülök az eddigi mínuszoknak. :) Szép napot nektek!
332. Annabel0910 (válaszként erre: 319. - M.gery)
2009. szept. 4. 08:46

Szió!

Kitartást nektek! Ne adjátok fel és ne csüggedj el kérlek. Mindíg csak pozitívan!!!

331. c0048dfb7e (válaszként erre: 329. - M.gery)
2009. szept. 4. 08:32

Napi 2-t evett Stiviával kikeverve.

A tyúktojás koleszterintartalma miatt nem jó olyan sokat enni belőle, de a fürjtojásból lehet enni.

330. c0048dfb7e (válaszként erre: 328. - 8c8f9343f6)
2009. szept. 4. 08:30

Én minden nap mozgok. Kezdtem annak idején a duci Norbi kazettával. Hogy őszinte legyek akkor még az is nehézséget okozott, hogy a lábam megemeljem. De nem is csoda 110 kg voltam.

Aztán amikor kb elértem a 90-et, akkor kezdtem rendszeresen biciklizni.

Az minden este másfél 2 óra volt. De most már korán sötétetedik, ezért a konditerem mellett döntöttem.

Itt most egy órát vagyok minden nap még vasárnap is.

A párom szerencsére elviseli a baba érdekében, na meg neki is tetszik, hogy szépülök.

Itt a futópadon egyelőre csak sétálok 15 percet. A taposógép 10-15 perc az viszont nagyon leizzaszt.

329. m.gery (válaszként erre: 326. - C0048dfb7e)
2009. szept. 4. 08:06

Ó, szóval a te férjednek segített a fürjtojás :) Nem emlékeztem kivel "beszéltünk" erről.

Napi egyet evett, vagy kúraszerűen többet evett? Én most találtam egy kúrát, 49 napig éhgyomorra 5 db tojás nyersen. Azt hiszem én is megcsinálom, ártani biztosan nem árt!

328. 8c8f9343f6 (válaszként erre: 327. - C0048dfb7e)
2009. szept. 3. 23:43

Igen, nekem is hozzá kellene szoknom a rendszerességhez és minőségi ételek (zöldség, gyümi, tk. pékáruk) fogyasztásához napi 4-5 alkalommal, Ch-számolással.

Csak nehezen szabadulok az ördögi körből: 13 éves korom óta vagy tömöm a bendőmet vég nélkül, vagy alig eszem vmit, és ott is a pufibúza a legkomolyabb Ch. Nehéz átprogramozni az agyamat, de talán néhány hónap alatt sikerülhet.

A Steviát már próbáltam, akkor nem ízlett, de érdemes lenne hozzászokni, én speciel túl sok édesítőszert fogyasztok.

Gratulálok a kitartásodhoz és a fogyásodhoz, hatalmas eredméynt értél el!

Milyen gyakran mozogsz? Minden nap?

327. c0048dfb7e (válaszként erre: 325. - 8c8f9343f6)
2009. szept. 3. 23:08

Nekem mint látod bevált a diéta.

Napi 5-ször étkezek. Már órát lehetne hozzám állítani. Nem kell felhúznom reggel az ébresztőt, mert a hasam pontosan ébreszt, és 7 kor kaja. 10 kor tízórai, 1 kor ebéd, és így tovább.

Nem tudom nem betartani, mert akkor szédülök, és fáj a fejem.

Soha nem gondoltam volna, hogyha valaki 5 ször eszik egy nap, akkor fogy, de hát nekem sikerült.

Nehéz volt lemondani az édesről.

Képzeld az egyik barátnőm (neki nem kell fogynia), sütött nekem gyümölcstortát Stiviával. Teljesen rákattant a Stiviára. Eleinte fura az íze,de azért meg lehet szokni, később pedig rájön az ember, hogy finomabb mint a cukor.

326. c0048dfb7e (válaszként erre: 324. - M.gery)
2009. szept. 3. 23:02

Fürjtojás segített.:) Ugyanis mindent ugyanúgy csinált mint eddig.

A doki elküldte fogászatra is, és kicserélték neki az egyetlen amalgán tömést is, szóval az is lehet, hogy ez is hozzájárult a javuláshoz, de erre azért nem esküdnék meg.

Most meg el kezdte szedni ezt a gyógynövényt.

2009. szept. 3. 22:56

Nagyon aranyosak vagytok, Lányok, köszönöm szépen.

Szégyen, de a diétát nem tartom be, Reductillal szerencsétlenkedtem itt hónapokon át (amíg nem akartam a gyerektémával foglalkozni), lefogytam 4-5 kg-ot, visszajött 7-8, így több vagyok, mint előtte, 90 kg körül.

Most a Red. befejezése után kaptam akupunktúrás tűket a fogorvosomtól, és ő azt mondta, zsír- és fehérjeszegény étrendet kellene folytatnom lassú felszívódású Ch-val, zöldséggel, gyümivel, kalóriakorlátozást nem írt elő, mint mondta, nem is a fogyás, hanem a méregtelenítés lenne fontosabb, mert a májammal gondok lehetnek.

Ezen belül keresem a megfelelő utat, nekem a diéta eddig koplalással és Ch-megvonással volt egyenlő, és nem igazán ismerem ezt a fajta étkezést.

A GI-diéta lehet a megoldás, és a CH-számolás, de egyelőre elég tanácstalan vagyok.

324. m.gery (válaszként erre: 320. - C0048dfb7e)
2009. szept. 3. 21:42

Mitől javult a férjed spermaszáma?

Nagyon szépen javultok, gratulálok hozzá!!!

Próbálja meg a férjed gyümölcslével bevennia bogyót, hátha vesz el valamit a rossz ízéből.

A lombiktól mi is ódzkodunk...amit lehet kipróbálunk, hátha javul a helyzet.

323. m.gery (válaszként erre: 321. - 8c8f9343f6)
2009. szept. 3. 21:40

Szió! Örülök, hogy rendben minden a férjeddel!

Innentől kezdve biztos minden gyorsabban történik, kívánok sok kitartást, és erőt a vizsgálatokhoz, és a műtéthez!!!

322. c0048dfb7e (válaszként erre: 321. - 8c8f9343f6)
2009. szept. 3. 21:03

Szia!

Nagyon jó, hogy a férjeddel nincs gond.

Az enyém el kezdte szedni a Maca Vibét. Mondta, hogy nagyon büdös.:) Hát milyen legyen gyógynövény illata van.

Neked minden jót a laparhoz.

Az nekem is volt. Nem vészes.

A diétát betartod?

2009. szept. 3. 14:31

Sziasztok, Lányok!

Én jó híreket kaptam most nagyon, a férjem eredményei tökéletesek, úgyhogy ha minden igaz, engem hamarosan (remélem, 2-3 héten belül) kiírnak laparoszópiára (és petefészek-biopsziára).

Nagyon sajnálom Nálatok a férjeitek eredményeit. :( Tényleg őszintén és tiszta szívből, de akkor ezek szerint talán van esély a javításukra. :(

320. c0048dfb7e (válaszként erre: 319. - M.gery)
2009. szept. 3. 13:29

Nekünk már egy évvel ezelőtt mondták a lombikot, de én akkor sem mennék ha milliókat fizetnének nekem érte.

Szóval kitartást.

A férjem spermaszáma 4 millióról 8 millióra nőtt, de ez még mindig nem elég a spontán terhességhez.

A doki most mondta a Maca Vibét. Azt mondta, hogy próbáljuk meg. Ha én helyre jöttem,(110 kg-ról indulva, és most 81 vagyok 6 hormonom helyrejött), úgy a párom is helyre fog jönni.

Kítartást kívánok nektek!

319. m.gery (válaszként erre: 317. - C0048dfb7e)
2009. szept. 3. 11:18

Sziasztok!

Én sajnos nem túl sok jó hírrel gazdagodtam. Bár a diétát mostantól komolyabban veszem, és a sportolást is elkezdem, remélem okt-nov. környékére már látható, mérhető lesz a fogyásom.

A páromat vizsgálták, sajnos nagyon kevés a spermaszám, és ami van is lassú. Ezért megkaptuk a papírt, amivel a lombikra jelentkezhetünk. Ez nagyon elkeserített engem, derült égből villámcsapásként ért a hír.

Hófehér, a te párod eredménye biztosan nem olyan vészes, ha a Maca Vibével helyre lehet hozni! Kitartás, biztosan hamarosan sikeretek lesz!!!

318. Annabel0910 (válaszként erre: 317. - C0048dfb7e)
2009. szept. 3. 07:28

Szió!

Hát ez nagyon szuper!!! Gratula! Nagyon örülök neki, hogy szépen helyrejöttél. :) A férjed katonái meg majd helyreállnak egy kis gyógyszer segítségével! Sok sikert a babóhoz!! Szurkolok!!!

317. c0048dfb7e (válaszként erre: 316. - Annabel0910)
2009. szept. 2. 20:38

Szia!

Nálam megy a fogyás továbbra is. Ma voltam nőgyógyásznál, és javasolta a férjemnek a Maca Vibét, mert nem jó a spermaszáma, de engem nagyon megdícsért, és azt mondta, hogy helyrejöttem!!!!!!

Végre nincs tesztoszteron túltengés!

Csökkentette a Metformint, mert nagyon jól fogytam.

Megmért, és már 81 kg vagyok.

Szóval minden happy. Már csak a férjem katonáit kell rendbeszedni.:)

2009. szept. 2. 08:38
Sziasztok Lányok! Kivel miújság? Hogy vagytok? Én kicsit jobban ,mint eddig....
315. c0048dfb7e (válaszként erre: 312. - Db27d3dcb9)
2009. szept. 1. 20:19

Kedves Mosz!

Írtam privibe.

314. Annabel0910 (válaszként erre: 313. - 8c8f9343f6)
2009. aug. 28. 15:06
:) Elküldheted hogy kihez jársz, bár selyetem, hogy ki az. :) Várom leveled. :)
2009. aug. 28. 12:54

Hahó, Lányok!

Mosz, Neked is gratulálok a fogyáshoz és a hormoneredményekhez.

Annabel, engem konkrétan semmivel nem biztat a dokim, de nem is az a kedves típus + 11 év cikluskimaradás után egyelőre nem is nagyon kecsegtethet semmivel. :)

Alapból metformint és Bromót adna, aztán egy idő után néhány clostys ciklus következne ultrahangos követéssel, és a műtét, amire készülök csak ezek után. Szóval ő azért nem az a hentes, aki rögtön küld a vágóhídra.

De tőle kedves és biztató szavakat, háááát, nem hiszem, hogy nagyon várhatsz, vmelyik netes hirdetésben Dr. House stílusához hasonlították az ő stílusát.

Ha ennek ellenére érdekel, kicsoda és hol rendel, elküldöm privben.

312. db27d3dcb9 (válaszként erre: 306. - C0048dfb7e)
2009. aug. 28. 12:09

Szia hófehér!

Küldtem neked levelet pár napja nem válaszoltál.

Köszönöm a tanácsod. Én is csökkentettem a szénhidrátot 160g ról 150-re, és eredmény 7 kg minusz, most már összesen 17 nél tartok.

Úgy tűnik a teák is használnak, mert a hormonok már nagyon jók. Most voltam a dokinál, és nagyon megdícsért.

Azt mondta, hogy most már bármikor jöhet a baba, remélem együtt fogunk babázni.

311. Annabel0910 (válaszként erre: 310. - 8c8f9343f6)
2009. aug. 28. 07:16

Szia!

Köszi a vigasztalást. Megkérdezhetem hogy kihez jársz nődokihoz és hogy mivel biztat téged a dokid? Nem tudom már hogy mihez kezdjek magammal. :) Annyira rossz ez így....

2009. aug. 27. 22:12

Most nézem, mi ugyanabban a városban élünk. :)

Megértelek, éppen ma írtam egy hoxás társunknak vigasztaló levelet, aminek az volt a lényege, hogy a helyzet, amiben vagyunk, olyan, mint a hullámvasút: egyszer fenn, egyszer lenn. Én is esem egyik kétségből a másikba, kapok ilyen-olyan módszerekhez, feléled a remény, aztán egy kicsit meghal, és semmi értelmét nem látom a próbálkozásnak, fűhöz-fához szaladgálásnak, de utána mégis történik valami, ami újra erőt ad a bizakodáshoz.

A depis időszakban a legnehezebb arra gondolni, lesz ez jobb is, de hidd el, így van, és (titkon vagy nyíltan) reméljük, egyikünknek sem kell már sokáig ezen a hullámvasúton ülnie, előbb-utóbb megérkezik a baba.

Úgyhogy fel a fejjel, majd jön egy optimistább periódus, és ne érezd magad rosszul amiatt, hogy időnként elkeserít ez a bizonytalanság, várakozás, ez természetes érzés...

309. Annabel0910 (válaszként erre: 308. - 8c8f9343f6)
2009. aug. 27. 16:31
Pfúúú ezt inkább nem részletezem nagyon, megint kezdek visszaesni a depis időszakba, egyre sűrűbben elsírom magam. Jajj annyira nem jó ez így. Erőteljesen gondolkozom a műtéten ém is, majd meglátom mert ezt már nem tudom elviselni ezt a tehetetlenséget. A fogyás is megállt ott ahol volt. Majd meglátom mit mond a dokim 2 hét múlva....
2009. aug. 27. 14:02

Hahó! :)

Nálam semmi különös, holnap férjemnek vizsgálat, aztán az eredmény függvényében nekem valamikor laparoszkópia petefészek-biopsziával, vagy lombik. De ez még hetek kérdése, lehet, a lapar is tolódik, ha pedig lombikra kerülne sor, az biztosan. (mert a mi városunkban nem végeznek)

És Te hogy vagy?

2009. aug. 27. 13:58
Sziasztok lányok! Kinél mi a helyzet? Nayon szurkolok ám nektek!
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook