Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Teherbeesni Pcos-sal fórum

Teherbeesni Pcos-sal (beszélgetés)

2009. júl. 1. 13:12
Sziasztok Lányok! :)) Mi újság veletek? Hogy vagytok? Nálam még mindíg nincs mensi, ma vagyok a ciklusom 30. napján és az utóbbi időben 26-28 naposak voltak. Hát nemtudom mitévő legyek, de már alig várom, hogy holnap mit mond majd a doki. Remélem csupa csupa jó dolgot! Sok-sok puszi nektek!!!
95. jsanett (válaszként erre: 92. - Teodora3322)
2009. jún. 30. 18:27

Nekem a vervetelemet a mensi 2 v.3 v.4. napjan kellett megcsinaltatnom, azota sem volt tobb vv-em 1 ciklusban. Bar ebbol is nagyon hatarozottan megallapitottak, hogy PCO-s van.

Igen a legjobban abbol tudnak viszont vmire kovetkeztetni ha a ciklus elejen, kozepen es majd a koz.utan vmikor vesznek meg egyszer vert (21.napon). De mar 2 vv is jobb mint az 1. :)

94. jsanett (válaszként erre: 91. - M.gery)
2009. jún. 30. 17:55

Szia Gery, Sziasztok.

Remelem mindenki jol van.

Jol vagyok,koszi, vagyis inkabb megvagyok :)

Sajnos a szenhidrat dietaval kapcsolatban en nem tudok mondani semmit. Nekem kb 7-8 eve (ha nem tobb) derult ki hogy PCOs-m van, de nem mondott a doki semmit erre vonatkozoan.

Ez nem mindenkinek "kotelezo"?

93. teodora3322 (válaszként erre: 87. - Annabel0910)
2009. jún. 30. 16:16

Amíg nincs mikulás, addig van remény :-)

Nem tudom pontosan hányadik napon teszteltél, de szerintem is lehet korai, ha még nem telt el a nemvárttól legalább 1 hét.

Fel a fejjel, örülj hogy ilyen magas a hőd is.

És minden nap kérjük az infót rólad, ne hagyagold el mert halálra izguljuk magunkat.

92. teodora3322 (válaszként erre: 86. - M.gery)
2009. jún. 30. 16:13

Nagyon köszi a választ.

Azóta már rájöttem, hogy a 160g CH az egyáltalán nem vészes. Ahogy számolgattam ma eddig max 70g-ot ettem. Viszont ebből arra következtetek, hogy valószínű a diéta nem lesz elég, mert eddig is alig ettem kenyeret stb.

Jó az édességre nem figyeltem úgy oda, ha megkívántam a csokit ettem.

Most viszont megpróbálok fokozatosan 80g CH alá kerülni és meglátjuk mi lesz.

Az egy kicsit furcsa, hogy mikor hormonvérvételre küldtek pár hónapja, nem mondta a doki, hogy mikor menjek, én néztem utána a neten és úgy gondoltam a legtöbb adat a 21. nap környékén mutat valamit, azt hogy volt e peteérés stb.

De talán nem nekünk kéne kitalálni mikor a legoptimálisabb. Egyébként meg mindenkinél azt olvastam itt a Hoxán hogy 1 ciklusban legalább 2 vérvétel.

Hát ez van, úgy tűnik érdemes lenne dokit váltanom, a mai helyettesre.

Majd holnap jövök, ma már nem.

91. m.gery (válaszként erre: 90. - Jsanett)
2009. jún. 30. 15:57

Szia Netti!

Mizujs?

2009. jún. 30. 15:33

Sziasztok Lanyok.

Annabel, szerintem a nega teszt az egy korai teszt volt, csinalj meg egyet holnap v.honaputan, akkor mar tuti + lesz, a babas jeleid megvannak legalabbis.

Nagyon szoritunk tovabbra is!! :)

2009. jún. 30. 14:51
Már most furdalja az oldalamat ez az egész dolog és olyan vagyok mint a mosott rongy, olyan fáradt. Csak aludnék!
88. m.gery (válaszként erre: 87. - Annabel0910)
2009. jún. 30. 14:49

Szia!!! Amíg mensi nincs, addig van remény!

A tüneteid mindenesetre bíztatóak, de igaz, hogy az agy is képes becsapni a testet..

Gondolom várod, hogy minél előbb csütörtök legyen...

2009. jún. 30. 14:37

Sziasztok Lányok!

Köszönöm, hogy gondoltatok rám :)) Sajnos ma reggel teszteltem egy negatívat, igaz nem első vizeletből. A tüneteim még úgymond megvannak, mensi sehol, hányinger olyan közepes erősségű, cicik érzékenysége és szagok érzékenysége! Jah és a hőm 37,2 és 37 között van. Nos nem tudom, hogy megint csak a szervezetem játszik e velem vagy tényleg babás vagyok, mindenesetre kiderül csütörtökön a dokinál. Jah és képzeljétek olyan sokat járok wc-re hogy magam sem hiszem el. Egyenlőre nem reménykedek, majd ha a doki mond valamit akkor bizakodom továbbra is. Olyan rosszulérzem magam így a reggeli negatív teszt után, most úgyérzem képtelen vagyok teherbeesni és hogy milyen szerencsétlen vagyok. De majdcsak lesz valahogy...

Puszi nektek!!!

86. m.gery (válaszként erre: 85. - Teodora3322)
2009. jún. 30. 13:44

Szia! Nagy szerencséd van ezek szerint, hogy a helyettes doki ilyen alapos, és szépen küldött tovább vizsgálatokra.

Fogalmam sincs, mennyi lehet a napi 160 g szénhidrát, utána kéne nézni, hogy ez tartható-e, de nem hangzik rosszul, hogy legalább van egy adat, amire figyelhetsz. Nekem csak szénhidrátmentes étkezést ajánlotttak, amit eddig nem tudtam még tökéletesen megvalósítani, de lényegesen kevesebbet eszem, mint előtte.

Gondolom a véreredmények után döl el, hogy további kezelésre van-e szükség, vagy a diéta önmagában megoldja a problémádat. Szerintem nem lehet vészes a pcod mértéke, ha van rendszeres mensid, kívánom, hogy hamarosan beköltözzön a pocaklakó!

2009. jún. 30. 13:17

Sziasztok!

Én ma tudtam meg hogy PCO-s vagyok.

Tudtam már erről a "betegségről" és utána is olvastam február körül, mivel a fogigátló abbahagyása után kb 15 kg-ot híztam 1 év alatt.

Egyéb tünetem még, hogy az arcom pattanásos pedig már rég nam vagyok a tinédzserkorban.

Amúgy 28 éves vagyok és 10 hónapja próbálkozunk az 1. babával. Eddig a férjemet vizsgálták ki, nála OK minden és én voltam hormonvérvételen, ahol elvileg jók voltak az eredmények.

Ma hüvelyi UH-n látta a "helyettes" doki a cisztáimat és mellette egy 17mm-es tüszőt is.

Tehát elvileg peteérésem van, de hogy az ki is fakad-e az jó kérdés.

Az érdekes az hogy márciusban is voltam ilyen -n és akkor a másik doki nem látott cisztákat.

Még mondta is hogy a párom menjen el kivizsgálásra mert szerinte velem minden OK.

Na szép...

Ha esetleg ez nektek segít engem azonnal szénhidrátdiétára fogott (max 160g naponta) és azt mondta felejtsem el a tejet!

Ezenkívül terheléses "cukorvérvételre" és TSH szintmérésre küldött, már holnap megyek is.

Ami viszont érdekes, hogy semmilyen gyógyszert nem emlegetett.

A mensim amúgy 26-30 nap között szokott spontán jelentkezni és nem maradt ki sohasem.

Szivesen venném ha leírnátok a véleményeteket és az hogy Ti is szénhidrátdiétát tartotok-e, vagy mi mást ajánlott a doki.

Én most ezt biztosan betartom, mert nagyon szeretnék már pocaklakót.

Kérlek írjatok, segítsük egymást a tapasztaltokkal.

84. m.gery (válaszként erre: 83. - Lolli)
2009. jún. 30. 10:49
Igen! REmélem nincs semmi baj!
83. lolli
2009. jún. 30. 10:28

sziasztok!

jó lenne vmit tudni Annabelről...

82. m.gery (válaszként erre: 79. - Annabel0910)
2009. jún. 29. 13:25

Sziasztok!

Annabel teszteltél?

81. jsanett (válaszként erre: 79. - Annabel0910)
2009. jún. 26. 14:28
Szia Annabel. Ez orvendetes hir. Hat nemhiaba a nok azert meg is erzik ha varandosak. Neked is jo volt a megerzesed a jelek szerint! Szoritok en is. :)
80. m.gery (válaszként erre: 79. - Annabel0910)
2009. jún. 26. 10:21

Szia! Szorítok továbbra is!

Neked is kellemes hétvégét!

2009. jún. 26. 07:29
Sziasztok lányok! Azt hiszem kezdhetek "örülni". Mensi és jele sehol. :) Holnapra nemvárom, tök száraz vagyok, a mellem jólláthatóan megduzzadt és érzékeny is egy picit, pedig nem ez jellemző rám mensi előtti napokban :)) No maj melátjuk, ahogy szokták mondani: nyugtával dícsérd a napot! Szép napot nektek és kellemes hétvégét kívánok!
78. m.gery
2009. jún. 25. 10:35
Jó reggelt!
2009. jún. 25. 07:55
Jóreggelt Lányok! :))
2009. jún. 24. 11:24
igen a met rendezte a ciklusom úgymond, de nem tudom biztosra mondani, mert igaz márc elején megjött(akkor már szedtem a metet 3 hete) de utánna a hó közepétől szedtem a Duphastont meg a Divinát, egészen május 28-ig, utánna megvolt de csak kevéske volt 4 napig, így aztán nem tudom biztosra hogy nem e vagyok babás, ezért akarom megvárni most a köv mensi dátumát és ha nem jön meg akkor tesztelek hétfőn és csütörtökön úgy is megyek dokihoz.
75. jsanett (válaszként erre: 72. - Annabel0910)
2009. jún. 24. 10:43
Kb 2 szer, az elmult 6-7 honapban. :) Hat mar kezdek hozzaszokni a sikertelenseghez. :S Nem konnyu :(
74. jsanett (válaszként erre: 70. - Annabel0910)
2009. jún. 24. 10:42
Erdekesek ezek a gyogyszerek, nem? :) Rendezni tudjak a dolgokat. Figyi, jan-febr, mikor ossze vissza volt a gorbed, akkor meg nem szedted a met-et, ugye jol ertem? :)
73. m.gery (válaszként erre: 72. - Annabel0910)
2009. jún. 24. 10:39

Szuper, remélem nekem is szépen rendezi a ciklusomat. Nekem idén már volt 3 PÉ-m, de mindhárom hőgörbe tök más volt. Így most ez a 4. is teljesen máshogy rajzolódik. De talán "kiegyensúlyozottabb".

Kérdésedre a válasz: igen, sajnos volt már. Még hányingerem is volt, meg sűrűn jártam pisilni is, és totál úgy éreztem, hogy fészkel a kicsi. Aztán a neg. teszt másnapján meg is jött. Az agy tud mindenfélét produkálni, ezért én próbálom nem beleélni magam.

2009. jún. 24. 09:53
Voltatok már úgy hogy tutira vettétek hogy babásak vagytok és aztán mégsem lett baba?
2009. jún. 24. 09:52
szia jsanett! Hogy vagy? Miújság? :))
2009. jún. 24. 09:51
El sem tudod képzelni hogy a met mit csinált, ugyebár nemrégóta szedem és képzeld csak! : január februárban olyan összevissza volt a görbém hogy csak na! Még pé-m sem volt, aztán elkezdtem szedni a metet és rendezte a ciklusomat, a hőmet és a pé is jóllátható volt a görbéimen!
2009. jún. 24. 09:50

Sziasztok Lanyok :)

Remelem jol vagytok.

68. m.gery (válaszként erre: 67. - Annabel0910)
2009. jún. 24. 09:37

Én most nyugodt vagyok, nemrég nekem is volt egy görcsölős időszakom. Aztán a kiborulás. Most úgy érzem, hogy majd lesz, ha lennie kell.

Igaz, nekem van már egy 9 éves fiacskám, így könnyebb így gondolkoznom.

A hőmet azért mérem most még, hogy lássam, a met mennyivel hozza előrébb a peteérésemet.

67. Annabel0910 (válaszként erre: 66. - M.gery)
2009. jún. 24. 09:29
Az első hónapokban én is mértem a hőmet, de múlthónap óta nem, ezzel is segítem magam a nem rágörcsölésre, hátha ez bejön..... Nem tudom, én már annyira szeretnék egy babát, nem tudom miért vágyom ennyire utánna....

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook