Teherbeesni Pcos-sal (beszélgetés)
En regebben nem kaptam ra specko bogyot, de az endo doki Mertformint adott csak nem szedtem be, nem is tudom miert. (talan azert n=mert kulfoldon elunk es nem tudtam volna hazajarni annyit, amennyit talan kellett volna) Itt kezdtuk el a meddosegi kezelest.
Amugy korabban csak fog.gatlot adogatott, amit jonak latott...
Szia! Én 2 hónapja tudom, hogy pco-m van.
2x1 1000 mg-os Meforalt szedek, és mellé pajzsmirigy szabályozására fél szem Letroxot.
A ciklusom elég hosszú szokott lenni, remélem ezzel rövidül, és nagyobb lesz az esélyem...
Hello Annabel.
Nalam kb 10-11 eve diagnosztizaltal a PCOs-t, akkor fel is vilagositottak, hogy ezzel nem lesz konnyu teherbe esni. Ez nalam be is igazolodtt: 2 eve probalkozunk es meg semmi. :( Remenykedunk!
Sziasztok!
Szeretném ha mindenki csatlakozna ehhez a fórunhoz, azért hogy segíthessünk egymásnak, meosszuk tapasztalatainkat ezzal a betegséggel, gyógyításával és teherbeeséssel kapcsolatban. Manapság sok nő szenved ebben a betegségben és nem tudja mitévő legyen. Először mindenki átesik egy depressziós időszakon és csak utánna kezdi el feltárni a betegség okait. Sajnos tudom mivel én is PCOS vagyok és még sajnos nincs kisbabánk. Írjatok, beszéljük meg mi bánt és adjunk tanácsokat egymásnak!
Üdv mindenkinek!