Teherbeesni Pcos-sal (beszélgetés)
Jaj ne is mondd! Én valamelyik délután megettem vagy 5 szép nagy érett barackot. Egy óra múlva ugráltam a wc-re, hogy most kihányom, vagy nem....nagyon rosszul lettem. Gondolom megemelhette a vércukromat. Ti a nap melyik szakaszában esztek gyümölcsöt?
A 4. naptól, napi 1 (50mg)5 napig.
Majd holnap még jövök.
Most megyek, haza, otthol pedig sárgabarack szedés és eltevés vár.
A rossz az ahogy pucolom, folyton eszem is.
Ez pedig a diétába nem nagyon fér bele, mert jó édes és cukros.
Szép délutánt és estét nektek.
Én is szedtem év elején, akkor viszont még nem tudtam a pco-t. Rásegít a dolgokra, több pete is érhet, ha egyébként is van PÉ. A progi szintet nem tudom, hogy emeli-e, én még nem hallottam ezt. Mennyit kell majd szedned belőle?
KÖSZI :-)
Én nagyon meglepődnék ha sikerülne.
Jövő hónaptól majd a Closti is segít.
Egyébként az mire jó ha amúgy is van peteérés?
Igaz, hogy a progiszintet emeli a ciklus 2. felében?
Pedig a gyomorégésre is mondják, hogy szokott jelentkezni, ha baba van.
Te most hányadik napon vagy?
Én ma vagyok a 25.-en, ugyhogy kezdődik az izgalom.
Csütörtök-péntekre nem várom.
Mindig olvasgatlak ám bennetek, csak nem mindig írok.
A múlt héten meg a Velencei tónál nyaraltunk.
Nagyon jó volt, csak hát hamar eltellt.
De persze nem vagyok telhetetlen.
Örülök hogy egyáltalán el tudtunk menni.
Nagyon szorítok, hogy baba legyen a dologban...:-)
Félek megcsinálni az újabb tesztet, de muszály lesz! Dokibácsim majd csak hó végén jön haza és hát addig nem lehet kibírni, úgyhogy erőt veszek magamon valamelyik reggel.... :)
:))) Mensi sehol!! Viszont gyomorégés van és állandó fáradtság.
Szia Annabel,
mi újság?
Még mindig nincs mensi?:-)
Már arra is gondoltam, hogy csak beképzelem magamnak, de akkor nem mondaná a párom azt amit az imént leírtam és én sem lennék fáradt. Még a melegre sem foghatom mert egész nap a hűvösben vagyok bent....
Hat ez erdekes... En sajnos tuntekben nem tudok mit segiteni, hiszen nekem meg soha sem sikerult odaig eljutni.
Igen akarok még csinálni , tünetek csökkentek:( Már csak a cicim fájdogál és feszül ( apci szerint megnőttek) Meg kikellett vennem tegnap 2 nap szabit mert olyan fáradt vagyok hogy csak na, ma is 11ig aludtam, igaz 6-tól 8-ig fent voltam. Hát nem tudom.
Hat igen, az semmikeppen nem jo ha idegeskedsz. Csak nyugi (tudom konnyu mondani)
Teszet akarsz meg csinalni? A tuneteid megvannak meg amugy?
nagyon bízom benne, hisz már így is idegesít a dolog és ha netán mégis baba van akkor az meg nem tesz neki jót!
Ahh, hat az ilyen nagyon gaz... Allandoan csak varni csak varni... Ettol en is kesz lennek... Remelem nem ment el szabira es tudsz vele beszelni!!!
Szerintem már csak a jövőhéten........ Remélem még nem ment el nyaralni....
Dokihoz mikor mesz egy ellenorzesre?
Szia!
Semmi változás nállam, egyre jobban azt érzem hogy nem vagyok babás, csak a szervezetem játszik velem :((
És már totál kivagyok, hogy akkor meg miért nem jön meg a mensim..........
Helloka. Veled mi ujsag? Hogy vagy? :)
Sziasztok lányok!
Miújság????
Nekem mennem kell, de holnap jövök reggel! További szép délutánt! Szia!!!!!!
Az esonek orultek volna :)
De nezzetek a jo oldalat... Nem szaradnak ki a novenyek es megiscsak nyar van :)
Akkor mit szóltak volna az itteni időjáráshoz.... Itt hol 32 fok van hol esik...:(((
Itt nem annyira bolondos... Allandoan esik :S Bar a hetvegen egesz jo meleg volt, ki is voltak az angolok bukva, hogy "milyen hoseg van"... (amugy volt vagy 24-25 fok)...
Mennyit szeretnel v. kell leadnod? Doki javasolta, vagy Te dontottel igy?
hát nem tudom.... :)) Majd megpróbálkozok ezzel is :P
Bocsika, később olvastam a Te kérdésedet. :)
Hát kb. semmit nem fogytam tőle, mert akaraterőt nem tudott adni a fogyihoz, márpedig anélkül nem megy. :) Hiába csökken az éhségérzet, ha ugyanúgy eszem, mint Red nélkül, szóval csakis az én hibám a sikertelenség.
Adipexszel együtt kb. 3 hónapig szedtem, de ebben volt egy hónap szünet.