Te megtartanád a magzatot? (beszélgetés)
Ha kb. 45 ezerrel több lenne a bevételünk, gondolkodás nélkül megtartanám. Biztos az a baj, hogy úgy neveltek, hogy mindenben az ész érvek alapján döntsek. A két szép szememért nem adnak kenyeret a boltban.
És igen, örülnék neki, és két napja, ha csak rágondolok, elfog a sírás. ÉS már beszéltem is hozzá...
DE megszakad a szívem, ha arra gondolok, hogy mennyi mindent nem fogok tudni neki úgy megadni, ahogy én szeretném...
"csak" ennyi?
megtartanám :)
a pénz mindig is akadály lesz... az mindig kevésnek tűnik, ha babát akar az ember.
a cigi... én napi 1 dobozzal szívtam a pozi tesztig...
Basszus szerintem ha ilyet ir a gyerekekrol...nemtudom...
Egyfolytaban csak a baba ellen beszel.meg egyik hozzaszolasaban sem olvastam hogy megszeretne tartani,mindig csak az ellenerv volt.eddig a hozzaszolasaig enis ugy voltam vele hogy tartsa meg de ezutan azt hiszem meg nincs felkeszulve ra,de remelem tevedek.es nem megbantani akarom
Szeretem a gyerekeket. Velük dolgozom...
De én képtelen vagyok órákon át mesélni arról, hogy "jaj, mit csinált a baba, stb."
Mióta itt dolgozom, hat kolléganőm szült, és én mindig rosszul voltam attól, amikor behozták mutogatni a gyereket, mint valami érmet, vagy díjat. Hánytam tőle.
De ez nem jelenti azt, hogy nem szeretem a gyerekeket, vagy rossz anya lennék. Igenis szeretem őket, és vannak elképzeléseim az anyaságról. Vigyáztam már nem egy gyerekre, sokak szerint jó anya lennék, rám merik bízni őket...
Emlékszem pont mi se vártuk a babát, mikor jött, de valóban, ahogy megláttam az ultrahangon, szerelmes lettem! Azt hittem ezt nem lehet fokozni, de mikor világra jött, hát azt hittem belehalok a gyönyörűségbe!
És én se voltam egy gyerekbolond...
én, amikor a fiammal terhes lettem, nem volt semmink szinte, hónapról hónapra gyűjtögettünk, de mikor megszületett mindene megvolt!!!nem kaptam segítséget
jelenleg nincs munkám, de akkoris bevállalunk 1 babát még, minden vágyunk , ezért küzdünk, s nem úszunk a pénzben
aminek kell az meglesz.....
Nekem sem segített senki, egyedül voltam a babával, és az eltelt 21 hónap alatt egyszer sem aludtam ki magam. A párom nagyon sokáig túlórázott, alig volt itthon, úgyhogy magam voltam a gyerekemmel.
Úgyhogy ne írd, hogy nehezebb dolgod volt nálam, mert nem ismersz, ahogy én sem téged. :-)
Nem szereted a gyerekeket...
Van ilyen.
Azt kellene eldöntened,akarod e egyáltalán...
Jaaaa. Nem tartom magam hülyének. Sőt elég olvasott vagyok. De mivel eddig EGYÁLTALÁN NEM ÉRDEKELT ez a téma, így nem is foglalkoztam vele. Én sosem voltam képes órákon át ömlengeni egy gyerekről, vagy dícsérni, sőt, kerültem a babazsúrokat, mert rosszul vagyok tőlük... Vessen meg bárki...
De köszönöm, most tényleg az a legjobb, hogy lebaszol a tudatlanságomért...
én azon nagyon elgondolkodnék, hogy most nem akarod a babát, de becsúszott, jönni akart hozzátok
mi lesz, ha majd akarod, s akkor meg nem jön???
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet megtartani egy férjet, ha tudod hogy van valakije?
- Megtartani vagy nem megtartani
- Újévi fogadalom! Lefogyni s megtartani!
- Szerintetek melyik a nagyobb felelőtlenség, megtartani a babát ha nincs anyagi biztonság vagy elvetetni?
- Zsarolással megtartani valakit?
- Aura látást hogy lehet megtartani, illetve erősiteni?