Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Szia!:)
Nem vastagította annyira a méhnyálkahártyám,mint kellett volna,és még híztam is tőle.
Én most ebben spontán ciklusban bízok nagyon!
Annyira jó olvasni,amit írtál:)
Rengeteg erőt ad!:)
Gratulálok neked és a fagyibabódnak is!;)
Ez utàn az eset utàn inzézetet vàltottunk. Azóta volt egy sikertelen friss beülti októberben és
sajnos januàrban nem ébredtek fel a fagyibabàink! Màrciusban indul a 3-ik stimus lombikunk. Remélem az utolsó! Sok sikert neked:-)
Muszáj hinni!:)
Nagyon drukkolok mindenkinek!!!
Csak ez az egy segít,és persze a pozitív gondolatok.
Ma felpuffadt a hasam,de nem is értem miért,semmi olyat nem ettem.
Most pici szúrkálás a hasnál..
Nekem nem lett vastagabb a méhnyálkahártyám az Estrofemtől,viszont minden stimuláció +2kg,és mind a hasamra..
Ne nem baj,jöjjenek a kg-ok,csak most már védjenek egy babát( vagy kettőt)a pocimba:)
Én vasárnap tesztelek először!:)))
Huhhhhh...úgy utálom már a teszteket,de ismerem magam,nem bírom ki.
Sőt,már előre látom azt a nem alvós szombat éjjelt:)))
Nekem pénteken volt FET 5 napos blasztóval. Semmi extrát nem érzek, csak vasárnap este volt görcsölés, de ilyen volt már nekem sima ciklusban is.
Nagyon nehéz dolog ez, hogy az ember elhiggye, hogy ha nincs tünet, az még jelenthet jót is, illetve ha van akkor biztosan azt jelenti-e amit szeretnénk vagy csak a gyógyszerek mellékhatása. Teljesen megértelek és szerintem itt mindenki. :)
Köszönöm a választ!:)
Igazad van,minden terhesség más..:)
Én most annyira hiszek benne,nincs bennem negatív érzés,pedig eddig mindegyiknél volt..
Bízom a spontán ciklusban,sokkal jobb minden így,hogy nincs a sok gyógyszer.
Én pl az Estrofemet saját felelősségre nem szedtem,helyette 100%-os méhpempő+E-vitamin és gyönyörű szép méhnyálkahártya lett.
Szia!
Nyugi nem baj ha nem érzel semmit! A kisfiammal én sem éreztem semmit csak a pozi teszt utàn! Most viszont folyamatosan az első naptól mensis érzésem van, főleg este!!! Tudom hogy minden terhesség más, deazért sztem ez csak nem jó!
Szia!
Szurkolok🙏🏽
Sziasztok!:)
Nekem múlthét csütörtökön volt a FET.
2db 5napos blasto fagyibabát kaptam vissza spontán ciklusban.
Nem nagyon érzek semmit...:(((
Pici hasszúrka volt,de kb ennyi..
Tudom,ez még "csak" az 5. nap,de már most elvileg a beágyazódás befejeződik?!
1-2 nap eltéréssel vagyunk egy páran mostani FET-esek,mit éreztek csajok??
Ez már a 4. beültetés,annyira szeretnék hinni benne,pozitív vagyok,jókedvű,de olyan jó lenne valami "jel":)))
Sziasztok lányok!
Csatlakoznék hozzátok,tegnap volt a punkcióm és kiderült hogy FET lesz a következő ciklusban .
Kitartás mindenkienk és + teszteket a kis fagyibabákkal!
Ez igen azt segíti elő...és nagyon is jól.
Én még most is szedem...de ez más eset😊
Nagyon ugy nez ki 😄
Jol vagyok, en most egy dolgot probalok szem elott tartani, csak olyat csinalok, ami jot tesz a lelkemnek, nem gorcsolok semmin, nem foglalkozom semmivel, kizarok minden negativumot. Hatha bejon 😊 Es nalad mi ujsag?
További ajánlott fórumok:
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata sérvműtét utáni háló beültetéséről?
- Ismeri valaki a Volom Dentált vagy a Czinkóczky fogászatot? Lehet, hogy beültetésre is szükségem lesz, írnátok tapasztalatot ezekről?