Tanuló vezetők, friss jogsisok gyertek csevegni! (beszélgetés)
SZiasztok! Bocsi,csak tegnap éjjel jól sikerült a vizsga ünneplős buli :D Tök jó,hogy ennyit vezettek már. Énisakaroook! (a helyesírás ellenőrző aláhúzta ezt a szót és kiadta , hogy Észak-Karolinát kéne írnom helyette :D )
Amúgy a konnektor sercegett, meg szikrázott,meg ilyesmi...apuval szedtük szét, szétolvadt-égett a belseje :D Még jó,hogy lekapcsoltam a biztosítékot ijedtemben. Jutkának nagyon gratulálok a babához, jó egészséget kívánok mindkettőtöknek :)
Amúgy a lejtőn elindulást mi mindig kézifékkel csináltuk, egyszer úgy leégettem a kocsi kuplungját,hogy az oktató lehúzta az ablakot (mínusz 9 fok volt),mert nem bírtunk megmaradni a szagtól :DD
Mindeninek kellemes hétvégét kívánok, megyek eltakarítom a "romokat" :D Puszi!
Nekem az első órák alkalmával fájt csak a lábam, utána elmaradt. Mikorra már meglett a jogsi és a 100 km-ket levezettem (igaz csak kétszer volt) már nem fájt, hozzászokott. Szerintem majd neked is elmarad fokozatosan, habár fura, hogy még most is fáj...
A kezdetek kezdetén nekem is párom azt mondta, hogy húzódjak beljebb, mert nagyon a szélén megyek... Az oktató meg mindig mondta, hogy a szélére, a szélére... :)
Nah sziasztok! Megérkeztem első hosszabb utamról :D Kn. 100 km-t vezettem, igaz falus környéken, de azért nah :P Furi volt! Rosszak voltak az utak és állandóan a kátyúkat kellett kerülnöm meg apukám mindig mondta h menjek beljebb mert nagyon kívül vagyok.. de én meg olyan közelinek éreztem a szembejövőket h alig mertem :D Amúgy egész jó volt! :) Viszont nagyon fájt a lábam :S Pontosabban a lábfejem.. de ez volt már mikor tanultam is :( Apa azt mondta h nagyon feszítem a lábam de máshogy meg még nem jöttem rá h lehetne, a barátnője pedig azt mondta h a lúdtalpam miatt (nem hordok lúdtalp betétet) szal így kicsit kellemetlen volt mert kiállt a lábam..
Am én is bénáztam egy kicsit, mert emelkedőn azt se tudtam h kell elindulni xD Ráadásul mögém állt egy másik autó és totál beparáztam h rágurulok, nem h kuplunggal, kézifékkel vagy vhogy elinduljak xD Szal padlóig nyomtam a gázt 1-esben :DD Biztos nem néztek hülyének.. még jó h kint volt a T betű hehehe
Ametiszt! Amúgy mi az h kigyulladt a konnektor? :O Túlfűtött volt a hangulat? :D
Jut*ka! Remélem hamar sikerül folytatnod! A körforgalomba meg legalább beletanulsz! :D
Majd szorítok neked, hogy mihamarabb tudd folytatni és befejezni a jogsit. Kitartás.
Azt kérdeztük már, hogy fiú lesz vagy lány? Meg van már a neve? :)
Szia:)
hát nem is tudom...lassan szülök,doki szerint jövő héten.....pár hét mulva hátha tudnám majd folytatni a jogsit,bár nehéz lesz:(
Elég sokan felejtik el mostanában felkapcsolni a lámpát. Szóval nem csak te jártál így...
Én zebra és körforgalom baki :D Megyek kifelé a körforgalomból, látom egy bringás száguld a zebra felé, lassítottam, de a bringás elfordult, gyorsítottam, hogy akkor megyek tovább, közbe meg haladt a gyalogos a zebra felé. Addig agyaltam, hogy megálljak (legyek rendes autós) vagy menjek, hogy a zebra közepén álltam meg majdnem :D Aztán ijedtemben gyorsan tovább mentem :D Autóforgalom nem volt, a gyalogos meg még utána ért oda, de olyan ciki volt :D Ilyet még sosem csináltam, remélem nem is fogok :(
Sziasztok! Ez jó,már előre kinevettek.:-) :-P
Vittem haza tegnapelőtt a tesómat,és előtte még beugrottunk a Tescoba. Kijöttünk,beültünk a kocsiba, szépen kijöttem a parkolóból,végigvártam a piros lámpát,kifordultam a főútra,és olyan 100 méter után feltűnt,hogy tök sötét a műszerfal. Basszus,akkor vettem észre,hogy nincs bekapcsolva a világítás! Este 6 volt,hozzáteszem,minden ki volt világítva,mentek is előttem,és nem volt olyan sötét,de akkor is! Még véletlenül sem villantott rám senki,hogy csináljak már valamit.:-/ Áááááá ilyenkor fel tudnám pofozni magam. Ja,és a friss jogsis húgomnak sem tűnt fel:-)
Moncsi??? Te mit követtél el?
Berina, örülök, hogy örülsz :)
Jutka, szia :) Mi újság van veled? Hogy vagy?
Nem tudom. Csak úgy jó kedvem van. Kezdek kilábalni a depis, rossz kedvből.
Szabadnapom van, minden ember mosolygott rám, a kedvenc gombásnénim kint volt a piacon, végre 1 hónap után. A mézes bácsival is tök jót beszélgettünk, sok okosságot megtudtam a méz világából, meg hát jön a jóidő, egész nap bringáztam, sétáltam ide-oda. Ametisztnek sikerült a vizsga, anyummal is dumáltam egy kicsit telefonon, meg................ Most mindennek örülök :) Jó kedvem van, VÉGRE! :)
Ááááááááááááááááááááááááááááá, én nagyon kész vagyok :D Bocsiiiiii :D Pedig többször elolvastam...
Na azért nézze el nekem mndenki, de ma olyan jó kedvem van :)