Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Tanuló vezetők, friss jogsisok gyertek csevegni! fórum

Tanuló vezetők, friss jogsisok gyertek csevegni! (beszélgetés)

2010. márc. 5. 15:39
Ametiszt és detto így jártam! xD Csak nekem apu mondta ezeket hehehe :D Excica meglesz az! Hamarosan! :))) Berinka így tovább!
2010. márc. 5. 14:34
Sziasztok!! KÉpzeljétek,bedobta a postás az értesítőt,szóval megjött a jogsim,csak nem voltam itthon mikor hozta. Négy után mehetek majd érte. Wáwáwá! Cica, neked is meglesz hip-hop! Én már most parázok,mert a párom nagyon megörült neki,hogy mostantól ihat én meg majd hazaviszem. Hááááát, azért egészen más lesz így hogy ő nem tud belefékezni, és valóban tudok majd hülyeséget csinálni :$
2010. márc. 5. 12:09

Sziasztok!

Ametiszt én szerdán adtam le és köv. kedden kaptam meg. Úgyhogy szerintem hét elején várhatod Te is.. :-)

Excica: Biztos vagyok benne. CSak pozitívan!!! Elkezdted már venni az órákat? Kb. mikor lesz a vizsga?

Képzeljétek tegnap este egy kedves ismerősöm segítségével kimerészkedtem az utcára!!!! :-) Igaz már este volt és forgalom szinte nulla (8 elmúlott) egy órát keringtünk a városba erre-arra. Azt mondta hogy sokkal rosszabbra számított és abszolút nem vagyok béna. CSak meg kell szoknom hogy más autó meg nagy autó. De bele fogok jönni, csak gyakoroljak minden este kicsit. Aztán majd ha már megy, akkor napközben is már mehetek. Szóval örültem nagyon!!!! Elvileg ma este is megyünk egy-két kört...

2010. márc. 4. 20:42
Hahó! Már csak én vagyk itt, akinek nincs meg a jogsija?Ejnye! De nemsokára csatlakozok hozzátok, remélem. Puszi
2010. márc. 4. 20:40
:D hát, még nem kezdek el aggódni. Az irodában a hölgy azt mondta hogy ha egy hónap múlva nem kapom meg akkor mehetek reklamálni :D
2010. márc. 4. 20:24
Én hétfőn voltam és rá 2 hétre szerdán megkaptam :D Vagy lehet volt az 3 hét is.. De ez nyáron, csúcsidőben volt.
2010. márc. 4. 10:35
Én kedden délben voltam bent és péntek délelőtt kaptam meg. Akkor hátha holnap! :)))
2010. márc. 4. 10:18
Még nem, de szerintem még korai lenne,nem? Hétfőn voltam benn. Nektek mennyi időbe tellett?
2548. SzaszaBaba22 (válaszként erre: 2547. - Ametiszt19)
2010. márc. 4. 08:16
Nah még nem érkezett meg? :D
2547. Ametiszt19 (válaszként erre: 2546. - Moncsicsi83)
2010. márc. 1. 22:30
Köszköszi :D énis! A hölgy az irodában a lelkemre kötötte, hogy ne vezessek addig. Pff. :D Holnap csakazértis :P Megyünk hóvirágot nézni. Szigorúan csak ámulni. Ma annyira tavasz hangulatom volt ,hogy még ablakot és függönyt is mostam. Jó vezetést csajok :)
2546. moncsicsi83 (válaszként erre: 2543. - Ametiszt19)
2010. márc. 1. 20:56
Örülök, hogy sikerült elintézni. Remélem mihamarabb megkapod! :)
2545. moncsicsi83 (válaszként erre: 2542. - Katus3)
2010. márc. 1. 20:55
Szólok, ha megtaláltam ;)
2544. d5e70f9842 (válaszként erre: 2543. - Ametiszt19)
2010. márc. 1. 18:49

:-) Nekem is borzasztóan szoktak sikerülni ezek a képek ne izgulj nem vagy egyedül. :-) De mondjuk most ez a jogsisom egész jó lett csodálkoztam is rajta. :-)

Lehet a hét vége felé már meg is jön nem?... :-)

2010. márc. 1. 17:46
Végre volt ügyfélfogadás. Csajok, ha láttatok már borzalmas igazolványképet...na azt szorozzátok be 10-zel és emeljétek a 12. hatványra...és megkapjátk azt a borzadályt,ami a jogsimban lesz. De fur leírni, az ÉN JOGSIM :D :D Na nem baj, most már csak várnom kell, hogy küldjék :D
2542. katus3 (válaszként erre: 2538. - Moncsicsi83)
2010. márc. 1. 08:56
Mutass egyet,mert én még nem találkoztam vele!:-)
2010. febr. 28. 21:39
:)
2540. moncsicsi83 (válaszként erre: 2539. - D5e70f9842)
2010. febr. 28. 20:01
Ez a beszéd ;)
2010. febr. 28. 19:58
Köszi lányok a bíztatást aranyosak vagytok. Majd megpróbálom összeszedni magam... :-)
2538. moncsicsi83 (válaszként erre: 2537. - 74af68e220)
2010. febr. 28. 19:18
:DDD A hímnem nem változik, na de biztos van kivétel is :)
2537. 74af68e220 (válaszként erre: 2529. - D5e70f9842)
2010. febr. 28. 19:04
Akárcsak az én párom. Férfiak!!!!(Bocs,ha vannak köztünk,tiszt. a kivételnek)Ő is ha mond valamit, és nem csinálom rögtön, már ordít. Múltkor is kiabált,én meg kiszálltam. Na, akkor meg azért . De a kulcsot a kezembe nyomta, és irány a gyümölcsös! Ott szoktam gyakorolni.
2010. febr. 28. 18:37
Am elindulásnál én is általában nagy gázzal indulok, mert nem akarok lefulladni :))) Mondjuk én direkt benzines és nagy autón akartam megtanulni, h legyen tapasztalatom :) Szóval ennyiből jól jártam. :D
2010. febr. 28. 18:35

Sziasztok! Excica ne add fel! :) Kitartás és menni fog, csak bízz magadban!

Amúgy Berinka, ne keseredj el! Amit mi megtanultunk a sulinál az a való életben sehol nincs úgy.. Legalább is ezt figyeltem meg! Keress vkit aki tapasztalt és kérd meg menjen veled! Egyedül még én se ültem autóba és egy darabig nem is fogok szerintem! Ha párod ennyire negatív akkor ne is stresszelj vele, nem éri meg mert csak a kedved megy el a vezetéstől! Igaz csak jót akar neked, de a technikája nem megfelelő! :) Hidd el az én apukám is ilyen bár nem ennyire durva, de megmondja h nah ide-oda így-úgy , jaj de hülye vagy nem oda nem úgy stb. Ők már elfelejtették milyen kezdőnek lenni és elvárják tőlünk a majdnem profi szintet, de csak jót akarnak. Apa is mindig azt mondja h nagyon szélen megyek.. De ugye jobbra tartást tanultunk.. Jah meg a holttér.. Használjam a tükröt mert amíg a holteret nézem és 50-el megyek, addig elüthetek jó pár embert stb. Jó van benne igazság, de bele kell jönni! Senki nem úgy kezdte h ő Michael Schumacher! :) Szóval mindenkinek hajrá! GYAKORLÁS!!! :)))

2010. febr. 28. 18:33
Tényleg az lenne a jó, hogy ebbe az 1 hónapba még nem lesz itthon belerázódnék... csak nehéz nekiállni... meg nincs is nagyon aki segítene ebbe...
2010. febr. 28. 18:32
Hát igen. A Párom is azt akarja hogy úgy csináljam ahogy Ő. De én annak is örülök egyenlőre ha azt meg tudom csinálni amit az Oktatótól tanultam. Nem ám egész mást. És ahogy mondja akkor meg összekeveredek....
2532. moncsicsi83 (válaszként erre: 2529. - D5e70f9842)
2010. febr. 28. 18:23

A pasik már csak ilyenek. Nekem is mindig magyarázott. Ne a szélén menjek, lassabban, gyorsabban, vigyázz. A héten is csak úgy 40 percet vezettem össz-vissz, de totál kiakadtam. Más elven működnek ők, mint mi nők. Menjél nélküle barátnővel, aztán mire legközelebb hazajön leesik az álla...

Amúgy meg az oktató megtanít vezetni, a férj, barát meg már rutinból, saját stílusaként megszokott vezetést várja el. A kettő nem egyezik.

2531. katus3
2010. febr. 28. 18:03
Rosa-val mi lehet? Régen írt! Lehet már az utakon száguldozik,mi meg nem is tudjuk???
2530. katus3
2010. febr. 28. 17:57

Berinka,akkor itt a megoldás: Párod visszament,gyakorolj egyedül,vagy kérd meg egy rutinosabb ismerősödet,hogy menjen el veled néhányszor. Engem a férjem 2 hétig kísérgetett. Hagy ne mondjam,ő is el tudta venni a kedvem.:-P

Szerintem lepd meg a férjedet,vezess, ha már ott az a kocsi,és mikor legközelebb hazajön,már sokkal ügyesebb leszel.:-)

Egyik barátnőmnek van nagyon gonosz férje.:-( Amikor ő azt mondta,le kellett venni a "T" betűt,mindenért ordít,de olyan szinten,hogy a 6 éves lányuk fél beülni a kocsiba,mikor az anyja vezet, amikor meg a férj kocsijával mennek,szegény néha nem találja a 3-ast,és visszateszi 1-be,na erre azt mondta a srác,hogy ezt már nem nézheti el neki.:-(

2010. febr. 28. 17:24
Itthon volt most a párom egy hetet ma ment vissza.... :-( Még a kör garázsból sem jutottunk ki, mert már ott összevesztünk..... :-( Semmi nem jó úgy ahogy én csinálom, mikor kiálltam a garázsból lefulladtam, már azon a plafonon volt, hogy hogy kaphattam igy jogsit... Semmi türelme. Azt mondja fél is mellettem. Tegnap mentünk anyósékhoz, na akkor rászántam magam hogy a bekötő úttól megyek én, ott már nincs forgalom. Végig az 5 perc alatt ossztotta az észt a Párom folyamatosan. Miért igy miért, úgy, váltsak már, lassabban, miért igy vettem be azt a kanyart, miért mentem bele a gödörbe, ne az út szélén menjek stb.... és ez csak 5 perc volt városon kívül... :-( Szóval megfogadtam ez volt az utolsó hogy vele együtt mentem, mármint hogy én vezettem. Mi lett volna még bent a városba...
2528. 74af68e220 (válaszként erre: 2522. - D5e70f9842)
2010. febr. 28. 17:00
Most én bíztatlak téged. Szerintem ne félj, én is így leszek majd, ha egyszer megszerzem a jogsit. Egy darabig nem baj, ha a pároddal mész. Majd ha már biztos vagy a dologban, észre sem veszed, és tök egyedül elindulsz valahová. Jaj, bár már én tartanék itt,csak a kezemben lenne végre a jogsim
2010. febr. 28. 15:24
Jaja, menni és menni és menni. Én sem mentem volna, ha párom nem nyösztet és nosza, tökre tetszik és élvezem. Nem cserélném el azt a néha-néha 10-20 percet amit vezetek, semmire sem. Oké, nem mindig megy, mint pl pénteken sem, de nem adom fel! Gyakorlás teszi a mestert :D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook