Tanuló vezetők, friss jogsisok gyertek csevegni! (beszélgetés)
Katus: Köszönöm szépen :-) Én is nagyon örülök, még most sem tudom elhinni... :-)Ma már el is rendeztem a pappirokat, csak várni kell. Azt mondták jó egy hét mire kiküldik.
Nem semmi ahogy jártál a fogorvossal. Tényleg mint a vígjátékban. Basszus én tiszta ideg lettem volna, és visszarohantam volna.... :-( Hogy ilyen megtörténhet...:-(
Ametiszt19: Előre is sok sikert a vizsgádhoz. Mikor lesz pontosan? Majd szoríttok!!!
Nálam jópárszor volt hogy esett a hó meg az eső, sőt volt ónos is, meg köd is... szóval ősszel kezdtem a vezetést, és mindenből jutott kicsi. Még az Oktatóm mellettem ült annyira nem zavart ez a havas jeges út, egyedül biztos nem mernék kimenni az autónkkal.. :-)
Szia Excica!
Sajnálom hogy nem sikerült a vizsgád, pedig én nagyon szorítottam Neked! Majd legközelebb menni fog csak ne add fel. Szükséged van a jogsira, és már ennyi pénzt és időt, energiát belefektettél semmiképp ne hagyd abba!!! Majd csak meglesz!!! Vegyél pár pót órát, aztán újult erővel vágj neki mégegyszer!!!!!
Sziasztok!
Berina,gratulálok! :-) Nagyon örülök,hogy sikerült!:-)
excica! Te pedig ne keseredj el,legközelebb menni fog! Nem Te vagy az első,és nem is az utolsó,akinek nem sikerült rögtön. Tudom hogy ez nem vigasz, de majd legközelebb!
Ametiszt19! Én már május óta vezetek,most hóban is. Nem zavar,ha szűk a hely és jönnek szembe akkor inkább lehúzódok, idáig nem volt még gond.Kopp-kopp.
Moncsi Te most miért nem vezetsz? Csak a hó miatt? Én is szeretem ezt a fórumot!:-)
Nem fogjátok elhinni,mi történt velem. Azt hittem,ez csak a vígjátékokban fordulhat elő. Hát nem. Tegnap este elmentem a fogorvoshoz kihúzatni egy sok éve tömött és gyökér kezelt fogamat. Nem fájt,pedig sok darabban jött ki,erre mikor hazajöttem,tudjátok mi volt? Képzeljétek,a fájós fogam ott van a helyén,és ez az idióta a mellette lévő tömöttet húzta ki!!! Szerintetek nem kaptam frászt? Áááá! Teljesen kiakadtam!
Berina drága örülök, hogy sok erőt tudtál meríteni a fórumon. Tökre örülök, hogy sikerült a vizsgád. Nemsokára "repeszthetsz" a saját autótokkal, gondolom már várod.
Annyira örülök, hogy ennyien egymásra találtunk és bíztatjuk egymást. El sem hiszem, hogy lassan már 1 éve él a fórum :) Hajrá mindenkinek! :)
Cicus, holnapra egy kalappal. Meglásd, te is ilyen jó hírekkel fogsz megjelenni. CSak pozitívan! Bízz magadban, mi bízunk benned! Menni foh :)
Ametiszt, neked is egy kalappal. Melyik nap mész? Had szorítsunk neked is. Első vizsga? Már minden más megvan?
Én hóban nem vezettem még, majd egyszer talán összejön...
Sziasztok! Bocsi , de délután nem volt időm többet írni, csak gyorsan a jó hírt hogy ne csigázzalak Benneteket!
Szeretném megköszönni azt a sok -sok bíztatást amit tőletek kaptam. Nagyon sokszor neki voltam keseredve és úgy voltam hogy feladom, de mindig erőt merítettem itt a fórumon. Ezer köszönet érte mindenkinek! Aranyosak vagytok! Örülök hogy még a vezetésem kezdetén Rátok találtam itt a fórumon, sokat számított!!!
Jaj annyira örülök hogy végre megvan és sikerült!!! El sem tudom hinni... :-)
Atlantisz: Holnap megyek intézni a pappirokat, úgy tudom 10 nap mire kiküldik. Már várom is hogy mehessek a saját autónkkal, de félek is tőle kicsit.
Excica: Holnapra egy kalappal.... nagyon fogok szoríttani éred!!!!
Berinka: Gratulálok!!! Nagyon ügyes vagy. :)
Nálatok mennyit kell várni, hogy megérkezzen a jogsi? Gondolom már alig várod, hogy vezess. Előre is kellemes utakat!
Excica: Drukkolni fogok Neked is. Sok sikert! :)
Sziasztok!
SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Jaj nagggggggggggggyon boldog vagyok!!!!! :-):-) :-)
Sziasztok!
Katus köszi a bíztatás, megpróbálom a legtöbbet kihozni magamból és nagyon odafigyelni. :-)
Jól vagytok? Meggyógyult a család?
Excica: Csatlakozom Katus véleményéhez, majd a rutin meg az évek. :-) Egyébként nekem is mindig van valami hibám, nehogy azt hidd hogy csak Te vagy igy, de azért megpróbálom. A végtelenségig nem járhatunk oda. Majd nagyon szoríttok érted. Csak pozitívan állj hozzá!!! Miért ne sikerülne? Hiszen vettél pót órákat is. Próbálj nagyon odafigyelni és nem izgulni. :-) Pont én beszélek. :-) Addigra én már túl leszek rajta elvileg. Majd elmesélem holnap délután hogy zajlott a vizsgám.
További szép napot mindenkinek!!!!
Sziasztok!
Berinka! Kedden ezerrel drukkolok, tudom hogy ügyes leszel!
excica! Ne legyél elkeseredve,szerintem senki sem úgy megy vizsgázni,hogy tökéletesen tud vezetni. Mert nem az a 30-40 oktatóval eltöltött óra adja meg a rutint,majd ha kezedben lesz a jogsi,és egyedül mész,magadra leszel utalva,na majd az számít igazán!
Jajj Berina drága, nem néztem már fel, de most pótoljuk az msn-t :)
Rosa kicsit elvan havazva, de mihánt tud jön ide hozzánk dumapartizni :)
Jut*ka, akkor még bőven van időd befejezni. Reméljük csak lesz segítséged és meg tudod oldani a dolgot. hova valósi vagy? Ha szegedi (habár biztos nem), akkor besegítek én gyerkőcre vigyázni, szívesen, ha tudok...
excica, mi ez az új név? Mi törpént a régivel!?
Majd szorítunk neked is
jaj pont nyáron lesz nehezebb megoldani de majdcsak összejön majd....
ősszel kezdtem el egyébként,de voltak szünetek amikor feküdnöm kellett és nem tudtam menni,december eleje óta pedig egyáltalán nem voltam....
Köszönöm lányok aranyosak vagytok! Remélem nem fogok csalódást okozni. :-)
Jutka, akkor már tényleg nincs sok hátra, nagy izgalomba lehetsz. Két hét és bármikor jöhet a baba. :-) Majd nyáron ha picit nagyobbacska lesz már és meg tudod oldani, akkor majd befejezed Te is nyugodtan a vezetést.
Moncsi Drágám msn?
Szia Jut*ka, jó újra hallani felőled. Jól vagy? A babóca is jól van? Mikorra is jön a csöppség? Már nincs sok hátra, igaz? :)
Berina drága, szorítani fogok neked, fel is írtam emlékeztetőbe is. Munkahelyen agyon fogom izgulni magam. Biztosan sikerül. Tudod mit mondtam? Csak pozitívan :) Kár, hogy csak este tudom meg a nagy hírt, mert az lesz ám, én tudom :) Ügyes vagy, menni fog!
most néztem be hozzátok,sziasztok!nem szoktam olvasgatni sem mert picit fáj a szivem,felfüggesztettem a vezetést december elején voltam utoljára szóval a forgalom még hátravan és nem tudom mikor fogom megcsinálni:((3 hétig feküdtem,aztán jött a hatalmas hó,januártól pedig nem vagyok annyira jól hogy be tudjak járni Debrecenbe vagyis vezetés után onnan haza,pihennem kell sokat.....
gyorsan megnézem mostmár kivel mi van bár sokáig visszaolvasni nem tudok:)
:-) Ez a Háromgyémánt jó volt.
Jobbulát kivánok én is a családnak Katus. Gyógyuljatok meg minnél előbb.
Én megyek még szerdán vezetni, aztán nem tudom tovább. De talán most már látom a végét. :-)