T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el? (beszélgetés)
Sziasztok!
Holnaptól kezdem el az Alfa programot. Ma már megcsináltam a nyújtást, eddig tetszik! :) Heti egyszer jutok el edzőterembe, de ez édeskevés, ezért gondoltam, hogy esténként 25 percet szánok magamra és az egészségemre. Két gyermek édesanyja vagyok. (165 cm/66 kg) Célom, hogy a kritikus testrészeken formálódjak, úgy mint has, "úszógumi", fenék combok. Szép napot mindenkinek!
Bizony ezzel vigyázni kell! Akkor neked érdemes lenne pulzusmero órát hasznalni közben!
Én,amikor érzem,hogy nagyon pörög akkor váltók a könnyített verzióra! Ma majdnem kipurcantam a speed 3-nál! :-) 164 volt a pulzusom,de én többnek éreztem.
Nekem valami probléma van, bár nem találtak szervi elváltozást, de egy kevés mozgástól is baromira felugrik a pulzusom. Már nem egyszer fordult elő, hogy nagyon rosszul lettem edzés után.
Most meg ki lettem vonva a "forgalomból", mert becsípődőtt egy idegszál a nyakamban. :(
Sziasztok!
Én az Alfa 3. heténél tartok. A könnyített verziót csinálom, mert a bal bokám el van merevítve, autóbalesetben maradandóan sérült. Ettől függetlenül nem kímélem; amit lehet, megcsinálok becsületesen.
Ami nagyon nehezen megy: a fekvőtámasz. Bár a vállaim általában nagyon látványosan fejlődnek ha edzek, mégis majd' megdöglök, ha fekvőtámaszt kell csinálni.
A T25 mellett fegyencedzéssel is erősítek heti 3X.
A "jobb váll-érintés+fekvőtámasz - bal váll érintés+fekvőtámasz" pokoli.
A "Superman" és társai nemkülönben!
Másnak is ilyen nehezen megy? Olvastam lentebb, hogy ha nagyon nem mennek a dolgok, akkor újrakezditek az alfát? Ez így belefér?
Jaj ,most nézem véletlenül a bétával kezdtem...
No comment.:)
Sziasztok!
Én ma kezdtem,hát a könnyitett verzió is halálos volt:).Lengett a hájam ááá...
Tán még sose voltam így elhízva.
Muszáj volt valamibe bele kezdeni ,kaját is vissza venni,hát még a cigit!Utálom már azt is na mindegy.
Ez hasra is megy? Olyan szép nagy a hasam mint szülés után.vagy előtt?:)
Az tetszik benne hogy csak 25 perces.
Én is a konyhába szorultam :D Van egy rongyszőnyegünk, aránylag vastag, azt szoktam kiteríteni magamnak az ugrához, egyrészt hogy ne fájjon a sarkam másrészt hogy emberem is tudjon még aludni tőlem.
Akkor nem vagyok egyedül. Tornaszőnyeget/szivacsot (nem polifoam-ra gondolok) használ valaki?
Sziasztok!
Én ma csatlakoztam a T25-családhoz, az alfa kardioját csináltam, abból is a könnyített változatot, de kb meghaltam a végére. Kb. 25 kg felesleg van rajtam, és a térdem is műtve volt, úgyhogy ugrálni még nem mertem :)
Helló! Hogy vagytok? Egynapos hétvége után? :)
Kérdés, otthon szőnyegen szokott valaki tornázni? Minap rámijesztettek, hogy az otthoni edzéshez is kell cipő, de én szőnyegen tolom mezítláb. Ma felvettem a cipőmet (igaz az futó, nem fitness cipő) de a 10. percnél lerúgtam mert fájt benne az ugrálás :/
Szia! Gyere az edzős naplomba,beengedlek!!! Van már fotó!
Nagyon biztató,amit írsz! A múlt héten volt egy melypontom,amikor úgy éreztem hogy nem haladok! Túl vagyok rajta és folytatom! Az evéssel van bajom!
Hajrá pnegab! Előtte-utána fotót készítesz? :)
Ma voltam megint a nagyállapotfelmérésen, jelentem pontosan 3 kg-al több izmot szedtem magamra, mint az előző hónapban. Sajnos a testzsírszázalékom nagyon kevéssel lett kevesebb, de megnyugtattak, hogy ez így normális, majd nemsokára "megfordul", először felszedem a szükséges izmot aztán fogja "bedarálni" a zsírt. Hát, meglássuk. Minden esetre folytatni fogom a T25 programot :)
Sziasztok!
Hát, nekem ez a béta még nagyon nem megy, vissza fogok állni még legalább két hétre az alfára. Sajnos még mindig elég komoly súlytöbbletem van és így a felét is alig tudom szabályosan megcsinálni. Inkább tovább tartson, mint hogy elmenjen a kedvem tőle :/
További ajánlott fórumok:
- Hogyan fogyjak le? Kinek milyen módszer hozott eredményeket?
- Narancsbőr eltüntetéséhez milyen kezeléseket próbáltatok, milyen eredményekkel?
- Szedett valaki Szűztea+ C.L.A. Max-ot? Milyen eredményel?
- Naponta, vagy kétnaponta 20-25perc futással milyen eredményeket érhetek el?
- Kombucha teáról tudtok információt adni? Használta-e már valaki? Milyen eredményei voltak?
- Fogyott valaki valamilyen fogyiporral? Például dm-es tejsavó por? Eredmények?